יום הולדת

יום הולדת

היי..... אמי בת 70!!!! האם יש לכם רעיונות לחגוג יום הולדת בגיל 70 ?

magy

New member
אם הייתי בת שבעים

ברצינות, הייתי שמחה שהבנים שלי ייקחו אותי למקום גבוה ויפה. הצופה אל הים או סתם נוף אחר. ארוחה קלה באיזה מסעדה בטבע, עם משבי אוויר קלילים..... להביא לה פרחים......זר ענק.......... וגם מתנה קטנה וריחנית........ אבל , אתה מכיר אותה טוב ממני....... למה שלא תשאל אותה........."אמא יקרה, מה היית רוצה לעשות ביום הולדתך הכי הכי בעולם"............? מזל טובבבבבבב לכם................

מונליזה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifיום-הולדת../images/Emo65.gif

בתור מי שלא מאד רחוקה מגיל 70.נראה לי באמת יפה ומרגש לחגוג עם כל הילדים והנכדים במקוםיפה ומכובד.אבל להרגשתי חשוב לעשות זאת בהפתעה כי הרי בדור שלנו אם תישאלו לרצונינו בדרך כלל נאמר: "תעזבו לא צריכה פסטיבלים"(אבל בעצם "מתה" שיפתיעו אותנו אפילו בזר פרחים ענק(שהשכנה "תיתפוצץ"מקנאה) החשוב ביותר -תשומת-לב,והרבה אהבה והערכה!!!

magy

New member
נכון, כי את השבעים היא כבר לא תחגוג

שוב לעולם........ גם אני לא רחוקה משבעים......
כולנו בדרך לשם.

ת ו ת י ת

New member
אני ממליצה

על אירוע בסגנון "חיים שכאלה", עם ילדים נכדים וקומץ נוסף של אנשים הקרובים אליה. המתנות: עבודות יד וציורים של הנכדים, דיסק/קלטת עם אוסף השירים האהוב עליה, אלבום תמונות משפחתי ומקאמה על חייה מעוטרת וממוסגרת.
ועד מאה ועשרים

למעלה