יום הולדת

אוסי331

New member
יום הולדת

בעוד כחודש ימלאו לבתי 10 שנים, ואנו מתכננים לערוך יום הולדת עם חברותיה לכיתה. {רק בנות} אני מבקשת רעיונות מעניינים ליום הולדת ,ושלא יהיה יקר, אני מעוניינת לארח בין 25-30 בנות, והשקעתי היא בערך כ- 500 ש"ח, כולל כיבוד והפתעות. תנו לי רעיונות לפעילויות, לכיבוד והפתעות, לתקציב זה- תודה רבה!!!

dify

New member
רעיונות:

1. חלקי אותן ל3 קבוצות, תני להן כתב חידה, שיתחרו במציאת מטמון שיוחבא ברחבי חצר הבניין או בפארק הציבורי שבקרבת מקום. את יכולה לכתוב כתב חידה שיהיה בנוי נניח מ4 חלקים, כל חלק יקח אותם לנקודה מסוימת ושם ימצאו 2 אותיות שירכיבו יחד מילה שהיא מפצחת את המטמון או מרמזת איפה המטמון נמצא... או שתתני כתב חידה שיוביל אותם למקום אחר שבו יהיה כתב חידה חדש, וככה הן יצטרכו לעבוד בשלבים. אגב, הפרס יכול להיות "זכות" כלשהי 2. הפיקי "סדנה" בעצמך- למשל סדנה ליצירת עוגיות. נניח שכל 3-4 בנות יקבלו חומרים לעוגה, תתני הוראות, יערבבו, יכינו את הבצק, יעצבו צורות שונות ומשונות עם הבצק ויניחו אותם על נייר פרגמנט. את יכולה לעשות תחרות של הרעיונות הכי יפים או הכי מקוריים. קני גם צבעי מאכל כדי שהילדות יוכלו באמת להתפרע ברעיונות. על אותו רעיון אפשר לעשות סדנת פיצה, או סדנה ביצירה של תכשיטים וכד'.. 3. תבנו מופע לכבוד ילדת יום ההולדת... כשהן מגיעות, תספרי להן שזו המטרה שלך. תבקשי מהן להתחלק ל3 קבוצות בהתאם לרצונן- קבוצה שתהיה אחראית על תפאורה, קבוצה שתהיה אחראית על שיר יום הולדת, וקבוצה שיעשו הצגה קצרצרה ואולי היתולית על ילדת יום ההולדת. אלו שאוהבות לצבוע/לצייר יוכלו להכין בריסטולים וקרפ לקישוט ולתלות אותם בסלון. אלו שאוהבות לשיר יוכלו להתאמן על שיר או ריקוד. ואלו שאוהבות להציג יוכלו לעשות מופע קטן (רצוי שיהיה מבוגר שינחה אם כי לפעמים יש ילדים כריזמתיים שיותר יצירתיים מהמבוגר
)

למעלה