יום הולדת 5 - משחקים

elana2706

New member
יום הולדת 5 - משחקים

שלום. אני מארגנת מסיבה לבת שלי בעוד שבוע וחצי. היא מזמינה 10 ילדים מהגן שלה (5 בנים ו-5 בנות) ואני מנסה לחשוב אילו משחקים יהיו הכי מוצלחים לשחק במסיבה. זו פעם ראשונה שאני מארגנת לה מסיבה לחברים ומאוד לחוצה. אני חשבתי על 2 דברים - 1) זה החבילה עוברת וה-2) לעשות פאזל מתמונה של הבת שלי ולתת לכל אחד מהם או לחלק אותם לקבוצות של 5 וכל קבוצה תרכיב את הפאזל - הרשון שמסיים מקבל פרס. אני מנסה לחשוב על עוד רעיונות וממש אין לי. מבקשת עזרה או עצה מה כדאי לעשות. האם מה שחשבתי עליהם זה בסדר, לא טוב? מה כדאי לי או לא כדאי לי לעשות? רוצה שהמסיבה תהיה הצלחה. תודה רבה על כל העזרה.
אם יש רעיונות נוספים מאוד מעוניינת לשמוע.
אין למסיבה כל כך נושא אבל העוגה שלה תהיה של תותית.

דינהלה1

New member
ההמלצות שלי:

בגיל הזה נתתי לעשות עבודה יצירה, קניתי כמה חמרים בחנות חמרי יצירה, פעם אחת עשינו קופסה לכלי כתיבה כשהבסיס היה מקופסאות סימילאק ריקות.עטפנו עם נייר טפט ונתתי להם להדביק מדבקות וחרוזים, בפעם אחרת קניתי חרוזים ונתתי להם לעשות שרשראות וצמידים.
בגיזרת המשחקים: 5 כיסאות, הפעלנו מוזיקה נחמדה מטייפ, בכל פעם שעצרנו הילדים היו צריכים לשבת...
אפשר לערוך גם טקס הדלקת נרות, הרמה בכיסא אפשר להכין מבעוד מועד תחרויות נחמדות עם חידות המתאימות לגיל ולקנות מתנות קטנות כפרסים.
כמובן לקשט עם בלונים, שרשראות נייר. להכין שירי ילדים ברקע.

למעלה