יום הולדת 5 בקרוב...

macaroni35

New member
יום הולדת 5 בקרוב...

רציתי לדעת קצת יותר על אזור כפר גלעדי בת"א (וכן אני תל אביבית...) אבל לא ממש בקיאה בנושא. האם תוכלו לכוון אותי היכן למצוא אביזרים כגון גלימות לילדים ועוד...הפתעות ימי הולדת ובכלל אתן כ"כ מדברות על האיזור הזה שאני רוצה לשוטט בו ולסמן עליו V. אני מכירה באזור את החנויות יצירה של ברוק ואריזות יפו ועד לשם בד"כ אני מגיעה...לאן ממשיכים משם?זה האיזור? אשמח להכוונה... פשוט בד"כ אני קונה את הרוב באור יהודה בא.ת. כי זה די קרוב לי ורציתי להשוות מחירים. תודה

לא מכירה את האיזור שלך אבל יכולה לספר

לך מה אני עשיתי לגבי הגלימות. אחרי בירור מקיף החלטתי שעדיף לקנות בד לבד ולבקש ממישהו קרוב לתפור גימור וגומי. למזלי נפלתי על בעל חנות מקסים שביקשתי ממנו רק לגזור לי את הבד ולדבריו "כאב לו הלב להשאיר את זה ככה", אז במחיר ששילמתי לו קיבלתי גם גימורים וגומי לגלימות.

לא מכירה את האיזור שלך אבל יכולה לספר

לך מה אני עשיתי לגבי הגלימות. אחרי בירור מקיף החלטתי שעדיף לקנות בד לבד ולבקש ממישהו קרוב לתפור גימור וגומי. למזלי נפלתי על בעל חנות מקסים שביקשתי ממנו רק לגזור לי את הבד ולדבריו "כאב לו הלב להשאיר את זה ככה", אז במחיר ששילמתי לו קיבלתי גם גימורים וגומי לגלימות.

גם בקישון יש ובלוינסקי - לא בצד האוכל

בצד השני של הרצל. לאבטוח שזול מאור יהודה, אבל אם בד"כ קונים באור יהודה אז יתכן ותמצאי סחורה שונה במעט...

זה ממש בסמוך לשם

אין חנויות ספציפיות בהכרח, המבחר עצום וגם זול. קחי בחשבון שיש חנויות הסגורות בשישי.

למעלה