יום הולדת 40

חן חן40

New member
יום הולדת 40

מחפשת רעיונות לחגיגת יום הולדת 40. בקרוב מאוד מחליפה קידומת ומרגישה נפלא. נורא בא לי לחגוג עם חברות אבל בא לי משהו מיוחד. פתוחה לרעיונות מקוריים וגם לא...........

חן חן40

New member
אז זהו

שחשבתי על זה ואנחנו עשר בנות, נשים ושלושה כושים לא יספיקו לנו........... משהו יצירתי יותר יש? לא כל כך צפוי מראש?

אייל 401

New member
אחת בשם אלונה סטנדאפיסטית

אומרים שמדהימה ,במיוחד לנשים ואת זה בסוויטה של המלון ואז הנשואות ילכו ותישארו עם השלשה אבל ברצינות ,צימרים בצפון . טיול גיפים של יומיים בנגב עם ארוחות שחיטות בדרך . ועוד ועוד ועוד

חן חן40

New member
יש לך

כתובת, טלפון, נייד, מייל של אותה אלונה מדהימה? עם הכושים אני כבר אסתדר לבד

אייל 401

New member
זה בא בדיל אלונה עם הכושים

אנסה לחפש לך כמה דקות אם אמצא תקבלי במסר

גם אני חגגתי לא מזמן

אנחנו מחכות שמזג האויר יהיה קצת יותר אמין, ואז יום כייף לנשים... יש לנו כמה רעיונות, כמו יפו או זכרון, עם אפשרויות כולל סיור מאורגן, אח"כ סדנא כלשהי (תלוי לאן נוסעים), ארוחה טובה, סיום בספא והרבה יין ומצב רוח. תלוי בעלויות, אולי נשכור מיניבוס, או שנסתדר ברכבת. אפשרות נוספת (אם הצפון נגיש לך), טיול קמעות, כולל קברי צדיקים (נורא "אין" גם לחילונים גמורים, סדנא רוחנית וכו'.

חן חן40

New member
זכרון

זכרון נשמע לי מאוד. אומנם הצפון נגיש לי אבל לא הקמעות ולא קברי הצדיקים. מה יש מעניין בזכרון? חוץ מהגנים הנפלאים? תודה

מחר...

אשאל את החברה שהציעה את זכרון, היתה לה רשימה ארוכה, שכללה בין היתר סיור באחד היקבים היותר קטנים כולל המון "טעימות", וגם מסעדה אחת נורא שווה. מבטיחה לעדכן מחר!

ד ו ל ה

New member
../images/Emo9.gif מרשה לעצמי לחייך...

אני לקחתי את זה רחוק, מ א ו ד רחוק...
דולה (מתאוששת...)

כשאני חגגתי 40, רציתי לעשות משהו

אחר. אז הזמנתי אלי את כל החברות והחברים שליוו אותי מהילדות (אלה שעדיין אני בקשר איתם)ומשפחה קרובה, אח,דוד וכו' שמאד קשורים אליהם. היינו קרוב ל-15 אנשים מכל קצוות החיים שלי. הכנתי ארוחת ערב חגיגית וקינוחים (את לא חייבת לעבוד קשה, אפשר להזמין אותם למסעדה או פאב). מבחינתי, זאת היתה הדרך לציין את הגיל הזה. באותו הערב, לא היתה מאושרת ממני לראות את כל האנשים האלה שעטפו ועוטפים אותי, ומקבלים אותי כמו שאני, לטוב ולרע.

למעלה