יום הולדת 30

יום הולדת 30 ../images/Emo77.gif

מחר את חוגגת 30 אמר לי ערן, מחליפה קידמות, 30 זה מספר שצריך לזכור ולי יש בשבילך הפתעה.... את לא תשכחי את היום הולדת הזה או יותר נכון את הלילה. ערן ואני כבר היינו יחד קצת יותר משנה, אוהבים וחברים מלאי תשוקה, הסקס עם ערן היה תמיד מדהים, מלא חידושים וגיוונים שיתפנו אחד את השני בפנטזיות שלנו והשתדלנו להגשים אותם יחד ערב אחד שכבנו חבוקים אחרי סקס סוער ומשביע והוא שאל איזו פנטזיה יש לך ולא היית מעיזה להגשים? הסתכלתי עליו ואמרתי סקס עם אשה אבל בחיים בחיים אני לא יעז! סקס עם אשה לבד שאל? או איתי? בטח איתך עניתי אם כבר אז רק איתך היה נדמה לי שראיתי אותו מחייך. בוקר יום ההולדת, ערן העיר אותי בנשיקה רטובה שהובילה מיד לזיון בוקר שאני כל כך אוהבת, מהיר פראי שמכניס אותך בבת אחת לבוקר חדש ומלא הפתעות הו כמה הפתעות עוד ציפו לי. אהובתי אמר ערן, תהיה מוכנה בשעה תשע לבושה סקסית כמו שאת יודעת ונלך לחגוג יום הולדת לא שיגרתי. כמעט ולא עבר לי היום חיכיתי כבר לרגע שהוא יגיע בראש כבר רצו לי כמה רעיונות, סופ"ש בארץ? בחו"ל? טבעת....? בשעה תשע בדיוק הוא דפק בלדת פתחתי אותה ומאחרי זר ענק של פרחים עמד ערן כמה שהוא גדול והזר הסתיר אותו ביד השניה ראיתי שהוא מחזיק קופסא קטנה מוזהבת (טבעת???) המבט שלו התעכב על השמלה השחורה שלבשתי צמודה עם גב חשוף לגמרי בלי חזיה בלי תחתונים בשביל מה צריך? סקסית שלי הוא חייך והנשיקה שהוא נתן לי גרמה לפטמות שלי לכאוב הוא הושיט לי את הקופסא פתחתי בזהירות רק כדי לגלות בפנים מפתח של חדר בבית מלון.....מממממ אמרתי הולכים? נכנסו לאוטו ערן הוציא בקבוק שמפניה ושני כוסות פתח את הבקבוק ומזג רק לי, לחייך אהובתי, תתחילי את אני צריך לנהוג התחלנו לנסוע לכיוון צפון לאן שאלתי? הפתעה, כשנגיע תדעי. שתיתי עוד כוס שמפניה ההתרגשות שכבר אחזה בי התערבבה עם אדים של אלכוהול ולא רק הלחיים שלי התחילו לבעור, הרגשתי איך אני רטובה רק מהמחשבה שלפנינו לילה של תענוגות, כמעט בלי לשים לב הרמתי רגל אחת והנחתי אותה על הירך של ערןהפשלתי את השמלה וטעמתי את עצמי מממממ בטעם שמפניה קרצתי לעברו, ערן התאמץ להשאר מרוכז בכביש חייבים להגיע אמר את לא מפספסת את המתנה הזאת אבל תמשיכי לבד אני אשתדל לא להפריע, ראיתי את אברו תופח לו בתוך מכנסיו וכל כך רציתי אותו, האצבעות שלי כבר חפרו עמוק בתוכי הגברתי קצב שיפשפתי טעמתי ו.... גמרתי. נפלא אמר ערן התחלה מדהימה לערב מושלם. הגענו לזכרון יעקב, ערן עצר ליד בית מגורים ישן ומדהים ביופיו בואי אמר, נכנסו פנימה והופתעתי לגלות מוטל קטן מעוצב, קטיפה אדומה אורות עמומים משהו שמזכיר באוירה שלו מועדון חברים אירופאי עלינו לקומה השניה חדר 22 ערן פתח את הדלת,סלסלה ענקית חיכתה לנו על המיטה, רצתי לפתוח אותה, היא היתה עמוסה שמנים, סבונים קטנים, קונדומים בטעמים וצורות ויברטורים כל מה שצריך בשביל לילה כזה חייכתי לערן, החלקתי החוצה מהשמלה בוערת כולי קח אותי ערן, עכשיו ומהר תרגיע אותי, עוד לא אמר ערן חכי להפתעה הגדולה דפיקה קטנה ערן ניגש לפתוח בדלת עמדה בחורה לא יפה אבל סקסית וחושנית שהתגובה הראשונה שלי היתה לנשק אותה, התעשתתי מיד, ערן? כן אהובתי החלטתי להגשים לי ולך פנטזיה שמעולם לא העזת. ההפתעה היתה כל כך גדולה ואירית נראתה כל כך מפתה שלא עלה בדעתי לסרב יופי אמרתי, איך מתחילים, ראיתו את אהובי מחייך נרגע סוף סוף הוא לא ידע איך אני יגיב, ותגובתי רק גרמה לזין שלו להמשיך ולגדול ולתפוח, אירית הסתכלה ושאלה פעם ראשונה? כן עניתי ואני רוצה לזכור אותה !!! אירית חייכה אלי ניגשה לסלסלה הוציאה משם שמן עם ריח משגע נשכבתי על הבטן ואירית התחילה למרוח אותי, מעסה לי את הכתפיים, מלטפת את השכמות, עוברת חוליה חוליה, איטית וחושנית ואני הופתעתי לגלות שהיא גורמת לי לרטיבות חמימה ונעימה היידים שלה ליטפו את הישבנים שלי,את הירכיים שלי עד לאצבעות רגלי בעדינות היא הפכה אותי ואני בתחושה קצת מרחפת מבקשת ממנה אל תפסיקי, הידיים שלה עיסו את כפות רגלי עולות לאט במעלה הירכיים שלי מרפרפות בכוונה מעל הר געש בוער מלטפות את ביטני, ולאט מגיעות לשדיים שלי,פתאום רציתי את ערן,הסתכלתי מסביב וראיתי אותו יושב ערום על הכורסא ממול מלטף את עצמו מכין את הזין שלו, צביטה בפיטמה החזירה אותי לאירית הלשון שלה ליקקה בעדינות את פיטמותי, אלוהים... איזו תחושה נהדרת היא יודעת בדיוק איפה לגעת ואיך, שמעתי את גרוני מפיק קולות עונג אירית התקרבה אלי והושיטה לשון לעבר השפתיים שלי לא ידעתי למה לצפות איך ארגיש כשתנשק אותי? הלשון שלה עברה בעדינות על שפתותי מרטיבה מלקקת, מוצצת כל שפה בנפרד ופתאום פיה כיסה את כולי לשונה בתוכי כמה היא טעימה ורכה חשבתי לעצמי נאנחת מעונג גונחת מתשוקה קחי אותי אמרתי, בואי תטעמי אותי אני כבר לא יכולה..... הלשון שלה ירדה לכל אורך גופי, מחליקה בקלות על השמן מעבירה בי צמרמורות של עונג אחר, עונג שרק אישה יכולה לתת הסתכלתי על ערן מחייך מרוצה, טוב לך הוא שאל? מממממממ זה כל מה שיכולתי להוציא מהפה כי בדיוק באותו רגע הרגשתי את לשונה של אירית בתוכי הוווו..... לשון רכה חמה מכירה אנטומית כל פינה, מלקקת אותי לאורך ולרוחב מוצאת את הדגדגן שלי ומטפלת בו בעדינות ואיטויות, מוצצת אותו מותחת מעט ועוזבת. הו איזו תחושה.... גלים של רעד עברו בי האצבעות שלה פתחו את שפתי והחליקו פנימה לתוך רטיבות בלתי נגמרת לשון מלקקת, מוצצת, אצבע מסתובבת בתוכי ועוד אחת ... הוי אורית... ככה בדיוק אמרתי, אצבעותיה הגבירו את הקצב ולשונה ננעלה על הדגדגן שלי מרפרפת מלקקת ככה מלמעלה בעדינות אינ סופית גלי העונג שבי איימו לתפרץ לא יכולתי יותר חמה רטובה רועדת, נרעדת השפרצתי את כולי לתוך הפה של אירית והיא קיבלה בברכה כל טיפה שלי וליקקה בתאווה מיומנת כמו שרק אישה יודעת ויכולה. חברים מה אני יגיד זה באמת היה לילה ארוך ובלתי נשכח, הסלסה היוותה חלק חשוב ממה שקרה בהמשך וכמובן אהובי ערן שסיפק אותי כמו שרק גבר יודע ויכול! סינ דרלה מאחלת לילה טוב וחלומות רטובים......

אחלה מתנה

לקבל מתנה שכזאת, כל אחד היה רוצה לחגוג כל יום לא?!
מתה על הסיפורים שלך, מלאכית כחולה

מתה על התגובות שלך מלאכית

תודה מתוקה כיף לכתוב ולקבל ממך תמיד חיזוקים את השראה מושלמת!!!
לילה טוב

למעלה