יום הולדת 30

טיפטיפ2

New member
יום הולדת 30 ../images/Emo77.gif

שלום לכל חברי הפורום המיוחד הזה שמחתי מאוד לגלות שיש פינה גם למגדלי הבונסאי. בעלי החל לגלות עניין בתחום אך עדיין לא רכש אחד, לכן לרגל יום ההולדתו ה30 אני מתכננת להעניק לו 30 מתנות שקשורות ל30 אחת המתנות היא בונסאי בצירוף 30 טיפים לגידולו וטיפוחו אשמח לקבל את העצות והטיפים שלכם למתחיל תודה רבה ויום טוב

oferez

New member
30

מזל טוב וכל הכבוד על הרעיון,מה תתני לו בגיל 50? חנות מיניגן ליד מיני ישראל בלטרון מוכרים עצי בונסאי יפים בגילאים שונים ובקשת מחירים רחבה בהתאם, מוכרים גם כלי עבודה מיקצועים עציצי קרמיקה מיוחדים לבונסאי ואביזרים נוספים. אני אנסה לסדר לך לינק לאתר שלהם . טיפים יתנו לך שם וכמובו בפורום זה ובפורום שלהם. www.agro-noy.com.il כולי תיקוה שהלינק עובד אף פעם לא עשיתי זאת ליפני כן אם זה לא. אז חפשי ב144 מיני גן או משתלת אגרו נוי. בהצלחה עפר

טיפטיפ2

New member
תודה רבה

עד גיל 50 יש לי עוד 20 שנה לחשוב בכל אופן זה לא יכול להיות פחות מושקע מזה.................... שוב תודה

סן תאי

New member
מתנה נפלאה

לרכז 30 טיפים יקח לי קצת זמן... אבל את ה-10 הראשונים אני מוכן לשלוף מיד: 1. קח נשימה עמוקה, גידול בונסאי דורש סבלנות. 2. פנה מס' דקות מידי יום להביט בבונסאי שלך - אחרי זמן מה תגלה דברים מופלאים. 3. השקה בכל פעם שפני המצע יבשים, לעולם לא מעבר לכך או פחות מכך. 4. הגן על הבונסאי מפני רוחות,סערות,טפילים ומזיקים - הוא יודה לך על כך. 5. מקם את הבונסאי במקום המתאים והנוח לו ביותר (הצרכים משתנים מזן לזן - פרטים נוספים בפורום בונסאי בתפוז) 6. ידע הוא כלי עבודה נהדר - אסוף כל פיסת אינפורמציה זמינה אודות זן העץ ואודות אמנות הבונסאי (לחוג הבונסאי הישראלי יש ספרייה נהדרת). 7. ידע תאורטי חשוב, אבל אין תחליף לפרקטיקה. רכוש עוד שתילים ונסה ליישם את הטכניקות השונות. 8. שוטט מידי יום בפורום בונסאי שב'תפוז', לעולם אינך יודע איזה אוצר יתגלה לך. 9. הצטרף למפגשי הפורום הנערכים אחת לחודש- תכיר אנשים ששווה להכיר! 10. הפוך לחבר מן המניין בחוג הבונסאי הישראלי, אין מסגרת מעשירה מזו בתחום הבונסאי בארץ. בהצלחה.

טיפטיפ2

New member
תודה רבה על

המאמץ וההשקעה מחכה ל20 טיפים נוספים כשתוכל שוב תודה רבה

למעלה