יום הולדת 21

LAFNEER

New member
יום הולדת 21

שלום, לחברה שלי יש יו םהולדת עוד שבוע וחצי ואני מחפש רעיונות יצירתיים שיעשו לה הכי שמח בעולם משהו שיהיה גם פרקטי וגם כיף כזה לקבל שיהיה כאילו לכל החיים.. עכשיו ליומולדת שלי היא עשתה לי תמונה שלנו ממוסגרת אז אני לא יכול לעשות לה גם :) חשבתי אולי על סרט עם תמונות שלנו אב לזה נראה לי קיצ'י כזה ובנוסף אולי איזה משהו מגניב כזה לחדר .. אם יש רעיונות... :) אפשר שזה יהיה 2 דברים סכום, כמה שצריך... תודה ומקווה לעזרה! יום טוב

KarinDi

New member
אולי...

תספר לנו קצת יותר עליה- מה היא אוהבת לעשות? מה היא עושה בחיים? מה אתם אוהבים לעשות יחד? כמה רעיונות כלליים: - לוח עד עם תמונות שלכם וציון תאריכים בכל חודש - פוף - להכין לה דיסק ולעצב לו גם עטיפה - ביקור במצפה כוכבים - טיול בספארי לילה (לא נראה לי שעושים עכשיו בקיץ...) - ארנק עם ספר קופונים - ערכה חורפית מפנקת (כובע, נעלי בית, תיונים, ספל ענק, כירבולית והמון חיבוקים) - משהו לחדר: לוח מודעות, לוח מגנטי, איזושהי מסגרת עם מקום להרבה תמונות מתחלפות - עכבר מגניב למחשב, אפשר להוסיף פד לעכבר עם תמונה שלכם - תיק יפה ובתוכו 21 מתנות קטנות ומפנקות צריך לזכור שזה יומולדת שלה ולו "יום שנה" שלכם, אז אולי כדאי להתמקד בפינוקים עבורה ופחות בדברים זוגיים... משהו מהרעיונות בכיוון? נשמח להמשיך לחשוב עם תתן עוד קצת פרטים...

למעלה