יום הולדת 20

Evil Spike

New member
יום הולדת 20 ../images/Emo13.gif

טוב אתם הייתם פעם חיילים אתם בטח יודעים איפה יש מסיבות חיילים טובות. אני מחפשת דאנס בר לחגוג בו יום הולדת 20. מקום שתיהיה בו מוסיקה מעורבת, להיטים, ישראלית ושחורה. שלא יהיו ערסים, ושיהיה במקומות ת"א, רמת גן, רמת החייל או הרצליה. היום הולדת היא שבוע הבא ב7.6 התאריכים המבוקשים לחגיגה הם ה7.6 וה8.6 סומכת עליכם שתעזרו לי
תודה, אורטל

ק ד ו ש

New member
בתקופה שהיינו חיילים

לא היו מועדונים, או דאנס בארים (מה זה??). היינו חוגגים עם כמה חבר'ה בריקודי מעגלים והורה. עכשיו סתלקי מפה.

Evil Spike

New member
למה סתלקי?

זה פורום חיילים משוחררים, אל תשכח שגם בנות 20 הן חיילות משוחררות, ככה שאולי יש פה כמה כאלה. אם אין לך איך לעזור אל תפריע במקום. פעם הבאה פשוט תשתוק ואל תפגין את היותך בור (ומסתבר גם זקן) בפומבי.

BenisaaC

New member
לא בדיוק

מנטליות זה יותר תודעתית המנטליות באה מהראש בעוד הנפש מהלב :)

Evil Spike

New member
ואתם לא יוצאים לשום מקום?

וואי מה עשיתם מעצמכם?? גם אני עוד 6 חודשים אקרא "חיילת משוחררת" אז תפסיקו להתלהב מעצמכם ולהתנהג כאילו מחר אתם כבר נרשמים לאחוזת ראשונים. אם זה פורום חיילים משוחררים אתם לא אמורים להפסיק לחיות לפי נורמות של צבא? כאילו מה אתם בקטע של אנחנו עם פז"מ ואת צעירה כי אתם באזרחות ואת עדיין בצבא? נראה לי שאתם בעצמכם עוד חיים בצבא וקשה לכם להפרד ולהשתחרר ממנו. חייל משוחרר זה חייל שהוא כבר לא בצבא. ולא משנה באיזה גיל הוא! אני פונה לפורום הזה כי אני בטוחה שיש פה אנשים שהם בגילי ולכן הם יכולים לתת לי חוות דעת והמלצות טובות כי הם יוצאים למקומות שאני יוצאת אליהם. אם אתם לא כאלה (אנשים בגילי..) אז ההודעה לא מופנת אליכם. זהו?? יש עוד משהו שאתם רוצים שאני אבהיר ואוסיף לגבי ההודעה וקהל היעד אליה היא מופנת עקב חסך עצום בקליטה שלכם? ממני אורטל "חיילת" אל האנשים ה"נחמדים" וה"לא חיילים" בפורום שחושבים שהם מרכז העולם.
כל השאר מוזמנים לא להתייחס...

פוטיק

New member
כמה דברים על האתר הזה..

אורטל.. אין לך מה לדבר על דברים בעניין של "חיים" באתר הזה.. האתר הזה שורץ יצורים שמשוחררים כבר מזמן מהצבא ועדיין כשהם רואים מישהו שהוא מרץ 04 אז הם מתחילים להגיד לו יא צעיר.. כן זה אידיוטי אני יודע.. אין להם ממש חיים חוץ מאינטרנט וצבא ולהגיד לבנות שיעשו קפה והם חושבים שזה ממש מצחיק אז הם טורחים להגיד את זה כל שעה עגולה.. הבנות פה עוד נשארו נורמליות אז דברי איתם.. ויש פה גם כמה בנים שהם נורמליים.. אבל הרוב חסרי חיים לחלוטין ומה שמעניין אותם זה שתכיני להם קפה.. שוביניסטים אם את רוצה.. נ.ב --- לא ממש מעניין אותי שיגיבו להודעה שלי בסגנון הרווח בפורום ה"איכותי" הזה... אני ממזמן לא אוהב אותו.. אני פשוט מבקר פה מכוח האינרציה...

BenisaaC

New member
אז עוד 6 חודשים

גם את לא תצאי לשום מקום כי יהיה לך עבודה ופסיכומטרי ביחד ולא יהיה לך זמן לעשות כלום אבל לכו ללאו בלומס ברמת החייל הוא נחמד לא דאנס באר אבל מתאים לאירוע

ק ד ו ש

New member
לקחת קשה אה??

כמה בכיינות בהודעה אחת... כבר הזלתי בשבילך דמעה.

תמיררר

New member
בהרצליה פיתוח יש מלא מקומות

יש את ה"דאגלאס" וה"ריו" וכל מיני מקומות נחמדים כאלה. הייתי שם איזה פעמיים והיה אחלה. הבעיה היחידה שדי יקר שם.

ק ד ו ש

New member
שלחת אותה למעוז כל הערסים

לא כדאי שתבדוק קודם אם היא מבת ים?

למעלה