יום הולדת שנה

• פותח הנושא obn1
  • פורסם בתאריך

obn1

New member
יום הולדת שנה

מה כדאי להגיש (חלבי) במסיבת יום הולדת למשפחה? מה הייתן שמות בשקיות ההפתעה לבני הדודים הצעירים? איפה ניתן לרכוש תבנית בצורת דובי? תודה על התשובות מראש!

tal2lit

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo65.gif

א. לגבי כיבוד - אני הגשתי - 3 סוגי פשטידות - פיטריות,קשיואים , בצל לילדים- שבלולי פיצה מבצק עלים, הכנתי 2 סוגי מטבלים - טונה, גבינה עם סומסום, סלט ירקות גדול, סלט כרוב,פטריות ממולאות, פרוסות חצילים ממולאות גבינה , קרקרים למטבלים, עוגת יומהולדת לקפה ותה הכמויות תלויות בכמות המוזמנים כמובן ב. לגבי שקיות יומהולדת - שמתי שקיות קטנות של במבה, ביסלי , מרשמלו, איזושהיא הפתעה קטנה, אני הוספתי נחשים מגומי הפתעה נוספת שהם קיבלו היו בראוניז שוקולד שהכנתי לכל אחד , על השולחן הונחו סוכריות מסוגים שונים , קרם שוקולד, קיסמים וכל אחד קישט את הבראוניז שלו ג. תבנית דובי בטח אפשר למצוא ברשתות השיווק - מגה, הום סנטר לדג'
מזל טוב שוב ובהצלחה
טל

מזל טוב.. ../images/Emo214.gif

לגבי תבנית דובי: בוודאי ניתן לרכוש בכל חנויות הכלים וברשתות שיווק אך לדעתי אין צורך בכך. תאפי עוגה פשוטה בתבנית התנור. ציירי סקיצה פשוטה של דובי (או הוציאי מספר, אינטרנט וכו..) גיזרי ושימי על העוגה לאחר שהתקררה, תחתכי לפי הדוגמה ונשאר לך רק לקשט . יוצא יפה (אולי אפילו יותר מתבנית קנויה) וקל לעשייה. מצרפת שוב עוגת פרפר שנעשתה באותה השיטה בהצלחה!

תודה

זה לא מורכב. זה חתוך ביחד מעוגה שנאפתה בתבנית גדולה ובקישוט עשיתי את התיחום (זאת העוגת היומולדת הראשונה שעשיתי, לפני 6 שנים. בהחלט ניתן להבחין באיכות הקישוט..)

אני לא מאמינה

מצאתי את הסקיצה של החילזון. יותר מאוחר אנסה להעלות אותה פה כדי שיובן למה הכוונה

אותו הדבר.

במקרה הזה, רק הנעליים זה תוספת של עוגה נוספת שחתכתי. שאר הגוף הוא יחד. לא מורכב מחלקים, חלקים. הוספת חלקי הפנים והאביזרים השונים הם ע"י סוכריות גומי, מרציפן צבעוני (קונים מוכן) ועוד.. נכנסים לחנות קנדילנד ואוספים אינסטרומנטים לקישוט.

בדרך כלל מצפה עם קצפת:

שמנת מתוקה+ 2 כפות סוכר. לעיתים בקרם חמאה: על כל 125 גרם חמאה, כוס וחצי אבקת סוכר ו- 2 כפות חלב מערבלים במקסר עד לקבלת קרם חלק. כמעט תמיד אני מוסיפה צבע מאכל (כמו שציינתי- רק פעם בשנה) שאני קונה בבית מקרחת כאבקה. זה מרוכז, וטיפת אבקה עושה צבע מדהים לקרם ולכל מראה העוגה. אני מניחה שיש פתרונות לנמנעים מצבע מאכל על כל אופניו: אבקת קקאו, קפה, תרכיז מיץ וכו...

הנה דוגמה לסקיצה שאליה התכוונתי

ציירתי על נייר אפייה את הצורה הכללית של כל החילזון. גזרתי ושמתי על העוגה, חתכתי בסכין טובה מסביב לתרשים וכך קיבלתי עוגה בצורה שרציתי. לאחר מכן, אני צובעת בקרם שמוסיפה לו צבעים שונים לפי החלקים הרצויים. ומעל, מוסיפה את כל השאר מסוכריות שונות, וופלים, וכל מה שכבר הזכרתי היום לקבלת חלרי פנים וגוף, שערות, וכו'

timiהאחת

New member
מנהל
כנסי ולא תתאכזבי בואי

קודם כל יש פשטידה מדהימה שאני ממליצה עליה הרבה אין הרבה מצרכים קלה להכנה וטעימה לאכול אותה שהיא חמה אפילו שהיא מתקררת היא טעימה ומיוחדת חפשי בחיפוש בפורום למעלה מצד שמאל פשטידה מתוקה עם אננס-שימי לב יש שני מתכונים אחד מסודר ואחד לא אז שימי לב,אפשר פסטה ברוטב פטריות מוקרם קנלוני במילוי גבינות גמבה במילוי גבינה יש לי מתכונים אם תרצי משהו כתבי לי ואכתוב לך.מה עוד זה מה שעולה לי כרגע בראש בינתיים בשקיותתלוי בני כמה הילדים כתבי לי ואכתוב ללך מה לשים ביי ומזל טוב רונית

למעלה