יום הולדת שנה

Star_Dust

New member
יום הולדת שנה

היום היא בת שנה ושבוע ויום בדיוק. הבת שלי. המזכרת האחרונה ממנו. בשבוע שעבר חגגנו לה יום הולדת. הלכנו לפארק הקופים (כי היא מאוד אוהבת קופים), אפינו עוגה, הדלקנו נר, ניפחנו המון בלונים ושרנו יום הולדת שמח. היום הסתכלתי על התמונות. ורק עכשיו הבנתי כמה הוא חסר בהן. אבא שלה. כל כך הייתי שקועה ביום השמח שלה, כל כך התרגלתי למציאות שלנו שכמעט לא שמתי לב עד כמה זה לא טבעי, עד כמה זה עצוב לגדל ילדה שלעולם לעולם לעולם לא תהיה לה תמונת יום הולדת עם אבא. מזל, רק יום הולדת שנה, והיא עוד לא מבינה הרבה... ואולי עד שתתחיל להבין אני אדע כבר איך להתמודד ומה להגיד. כן, עלינו לקבר. והדלקנו איתו נר. אפילו נר מנגן. ושרתי לה שם שיר וחיבקתי אותה ומסרתי לה יום הולדת שמח מאבא. ואמרתי לה שאבא אוהב אותה ושומר עליה מלמעלה. אבל עם כמה שניסיתי, אני לא חושבת שהצלחתי להעביר לה את ההרגשה שהוא פה איתנו. אבא ואימא אוהבים אותך, ילדה שלי, יום הולדת שמח.

BooBee

New member
../images/Emo65.gif שיהיה יומולדת שמח ../images/Emo65.gif

אני מכירה אישה אחת, שחוגגת בעצמה את ימי ההולדת של ילדיה, כי יום ההולדת הוא גם שלה, כי היא ילדה אותם. אני שמחה שאת כותבת כאן מפעם לפעם. טוב לקרוא אותך. מזל טוב חיבוקים. רויטל.

../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

אספתי לכן זר פרחים. עד מאה ועשרים. ורד ע.

nypx

New member
../images/Emo65.gif לפחות פה הליום לא נגמר

המון מזל טוב נכון אז מאוחר לא שמתי לב מה קרה ? למה לצעוק? אחלה פארק הקופים מקווה שנהנתם המון המון מזל טוב ושנים מאושרות. אני

../images/Emo135.gif../images/Emo180.gifמזל טוב !../images/Emo166.gif../images/Emo168.gif

באיחור רציני אמנם , אבל מ ז ל ט ו ב !!!!
מקווה שנהניתן בפארק הקופים ושבכלל היה יומולדת שמח ומהנה !!!

למעלה