צומייום הולדת שמח
לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יום הולדת שמח
מומולדת שמח גולי!![]()
אני מאחלת לך הרבה אושר, עושר (אמנם עושר קצת קשה בהתחשב במקצוע שבחרת לך) בריאות והגשמת כל השאיפות! אה, וגם אינספור בדיחות על בלונדיניות!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מומולדת שמח גולי!![]()
אני מאחלת לך הרבה אושר, עושר (אמנם עושר קצת קשה בהתחשב במקצוע שבחרת לך) בריאות והגשמת כל השאיפות! אה, וגם אינספור בדיחות על בלונדיניות!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
שחורה ובלונדינית הולכת ברחוב. השחורה אומרת לבלונדינית תראי הנה ציפור מתה!! הבלונדינית מסתכלת לשמיים ואומרת איפה איפהה?!?!
מומולדת שמח גולי!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
שאלה: למה בלונדינית מולידה רק 3 ילדים? תשובה: כי היא שמעה שכל ילד רביעי הוא סיני!
מומולדת שמח גולי!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
דנה הבלונדינית קמה בבוקר יום אחד והחליטה שהיא רוצה לרכב על סוס לראשונה בחייה. הלכה והלכה עד שהגיעה למקום בו היה סוס יפהפה. היא עלתה על הסוס והוא החל לדהור. דנה נפלה מהסוס ובקושי הצליחה להחזיק במושכות. הראש שלה נחבט ברצפה ודנה בקושי הצליחה להמשיך. היא החלה לצעוק:"הצילו,הצילו. שמישהו יבוא לעזור לי!" היא המשיכה לצעוק, כשהיא מגבירה את הקול שלה עד כדי צווחות, עד שהגיע השומר של הקניון וניתק את הסוס מהחשמל.
מומולדת שמח גולי!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
בוחן בבחינה פסיכומטרית רואה שהבלונדינית שיושבת בשורה ראשונה זורקת מטבע כדי להחליט איזה תשובה לסמן. אחרי חצי שעה שהיא כבר סימנה את כל התשובות היא ממשיכה להפתעתו לזרוק את המטבע. הוא ניגש אליה ושואל: "עד עכשיו הבנתי, בחרת את התשובה שתסמני לפי המטבע , אבל מה את עושה עכשיו?" עונה הבלונדינית: "יה טמבל, אני בודקת את התשובות"
יום הולדת שמח
דנקושייןמזל טוב!!!![]()
|נר![]()
גולי יקרה אחרי היכרות מעמיקה אני מרשה לעצמי לברך, שיתגשמו כל משאלותייך הידועות והכמוסות. נשיקות בייבי. ואקנח בבדיחת בלונדות: בלונדה אחת מגיעה בריצה לאמה (בלונדה אף היא) ואומרת - "אמא, אמא, אני חושבת שאני בהריון" מיד שואלת אמא - "את בטוחה שהוא שלך? "
אז יום הולדת שמח, גולידנקושיין
אני מאד מקווה שהוא שלי!!! גולי - בלונדינית בנשמה תודה![]()
מרסיאז יום הולדת שמח, גולי
וכנראה שאהיה חייב לך תודה גרשון
טוב, אז ככה,יום הולדת שמח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.