יום הולדת שמח...?

lifie

New member
יום הולדת שמח...?

עוד שבוע יש לך יום הולדת ואנחנו נבוא אליך ונקרא עליך קדיש כי אתה לא נימצא איתנו יותר... וכבר כמעט שנה עברה לה והחור שבלב רק גודל וגודל והגעגועים כל כך כואבים כואבים לא ידעתי שהלב יכול ככה לכאוב. והוא עומד להתפוצץ !!! עוד שבוע יש לך יום הולדת ונשיר לך שתישאר "צעיר לנצח" כך ליד חתיכת האבן הגדולה שכל כך מייצגת אותך. איך חייך נעצרו בבת אחת וכך גם שלנו ... אין דבר שנעשה ואנחנו לא חושבים מה היית עושה מה היית אומר ואיך היית מגיב... אוף למה זה היית אתה איך ? זה לא פייר זה לא היה צריך לקרות מאז שהלכת הכל השתנה ושום דבר לא מצליח לחזור להיות כמו שהיה ואנחנו כל כך מתגעגעים והלב כואב והוא עומד להתפוצץ עוד שבוע יש לך יום הולדת וזאת ההזדמנות שוב להפגש כולם ביחד כן כמו שאתה בטח מבין אנחנו לא כמו פעם התפזרנו איש איש לדרכו הקשר נחלש כי אתה היית עמוד התווך אתה היית הדבק שמחזק את כולנו . עוד שבוע יש לך יום הולדת. שמח?

ניקולי

New member
היי אורית

זוכרת אכן זוכרת את יום ההולדת הרי שחחגנו את אחד מהימי הולדת אצלי בבית זוכרת ??? ?? ?? נזכור ותמיד נזכור

snowe

New member
אורית יקרה - ליבי שומע ויודע את זעק

גם אני לא מאמינה -עוד רגע ועברה לה שנה? עוד חודש והוא לא יחזור ולא יהיה מי שהיה? שנה בלי לזכות לראות אותו בגדולתו? שנה בלי לשמוע את קולו ועל הבמה לא יעמוד? הרבה זמן לא נכנסתי "לאכזבות" וראי איך הרגש, החוש והאינטואיציה גרמו לי ללחוץ "אכזבות" ולמצוא אותך פה. מי כמוני יודעת אוריתי שכל מילה ומילה ששאמרת זועקת מכאב אמיתי ומהקשר שחסר לנו ולך במיוחד. אכן הוא היה בכל מקום "הדבק" המאחד והמוביל ותמיד עשה את זה בשקט, בכבוד וברגישות כשהניגוד בין גודלו, גובהו לעיתים אחרים הטעו. הוא חסר בנסיעות שהיו לנו לבית החולים(בליצנות רפואית) הוא חסר לי בתאטרון כדוגמא לשחקן אמיתי, הוא חסר לי כמו ילד - מבוגר שהיה בשבילי ומקוה שאכן שם למעלה הוא ישמע גם את קולי. שנה עוד חודש? לא יאומן!!!

למעלה