ה-הופעה בג'ה פאן!!! כנסוווווווווו
טוב אז הכל התחיל מעצבים אליכם למה לא הודעתם כאן כלום! שטויות... אחר כך זה עבר לטלפונים אין סופיים לג'ה פאן לדעת פרטים...לא ענו לי =/ עד שבסופו של דבר מישהי "נחמדה" ענתה לי...סבבבבההה... "אין כרטיסים" כפי שהתלוננתי לכם אתמול...=/ "אבל תבואי ב-10".. טוב אנחנו (לידור אני וחברה גינג'ית מטורפת) יוצאים מראשון ככה בעשרה ל-10...איזה זיין!!! במקום לעלות בקיבוץ גלויות עלינו על לה גרדיה!!!!! =( פאקא!!! קיצר עשינו סיבוב בכל שכונות התקווה שבת"א...=/ עד שהגענו לג'ה פאן ב-10 וחצי...הלכנו בעקבות המוזיקה..מסתבר שהשוטים עוד לא עלו...=) יייאאאאא... אבל...לא מכניסים אותנו! הבת זונה לא מכניסה! "אין מקום"... לידור חיש חש זינק אליה דיבר איתה לא יודעת מה הלך שם...

סבבבהה יכניסו אותנו ב-70! פול כסף אבל מה לא עושים כדי לראות את השוטים?! טוב תקשיבו נכנסנו...פול אנשים!!! אין מקום לזוז!!! מי שמכיר את הג'ה פאן יודע שהוא לא כזה גדול... אנשים אשכרה טיפסו על הקירות!!! (ואני מדברת ברצינות!) ההופע התחילה בסבבה, כיאלו חימום היה מישהו מאד מוזר עוד לא הבנו מי זה היה... קיצר מישהי שעונה לשם "לי" (נראה לי) , פתחה את המופע בשיר.. סבבבבהה...=) אחורי זה המכוערים שלנו עלו!!! גלעד שוב בצהוב =) רואי עם כובע טמבל =) אבי עם איזה חולצת הוואי

עמית כמו תמיד... שחם עם שרוול.. עידן מאחורה אז מי רואה אותו בכלל? ואסי... אחחח אסי...! טוב כולו חמוד! =) בואו נגיד שיש ת'הבדל בין הופעה בהאנגר!!!! לבין הופעה באיזה חור בקומפורט! קיצר מתחילים עם אין סופי...=) מה עוד היה? תשאירי לי פרח אגם הברברים (שהיה מעולהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה) מי שם ידו הייתי מניאק (יותר נכון הקהל ביצע ולא הם!) היה מדהים! מי (שאת קולה בשיר הזה נתנה לי הזמרת שהתחילה את מופע) קול גלגל לובש חם פאנן הילידם קופצים רוקדים בביניין במלון ברבת עמון ידיעה ולא זוכרת עוד מה... באמצע עלו קאשי וסויסה שנתנו בראששששששש ממש היו מעולים! שבקס אימפריה!!! =) (לא יודעת מה זה קשור) וגם איזה אושר מטורף אחד עלה... שקצת עזרנו לו בסוף ההופעה עם האופניים שלו ...לא משנה...=/ קיצר אני לא צריכה לספר לכם איך זה בהופעות של השוטים אבל פשוט הופעה מעולה! חוץ מזה שלא היה מקום לזוז והיה חם בטירוף היה הכללל מעולה מדהים!!!ושמח כמו שרק הם יודעים לעשות! אחרי ההופעה הייתה מסיבת היפ הופ רגאיי לא הבנתי ת'ז'אנר של המוזיקה הזאת אבל בכל זאת רקדנו אני, לידור, הג'ינג'ית ועוד איזה 5 יצורים... קיצר היה בן זונה אחרי ההופעה הלכנו לשבת בים על איזה כריך + ציפס +מרגריטה משהו מטורף! עוד ערב עם השוטים עבר לו בסבבה...! אז מההה....אנשים?! רואים אתכם באיחוד אה?! **רואים היום מישהו בתל יצחק?!

רק תחייכו יפים שלי!!!