לא רק בלונדינית 1
New member
יום הולדת שמח ל.......
לקיבוץ הכי מושלם שכמובן זה קיבוץ קלי"ה, הקיבוץ שלי
בקיצור היום זה 30 שנה לקלי"ה ו... חוץ מטיול ללונגל עשו לנו טיול לקלי"ה הישנה ששם גרו רק איזה 4 אנשים מהקיבוץ שלנו כיום (וכל השאר עזבו).. כולם באו לשם או באופניים או ברגל או במכוניות או בטרקטור שהסיע הרבה אנשים בקיצור זה היה כדיי להוסיף לאווירה של הקיבוץ של פעם... אז הלכנו לקלי"ה הישנה ומי שגר שם פעם הסביר מה היה כל דבר ואיפה היה החדר שלו איפה הייתה הרפת ואיפה החדר אוכל וכו' וכו'... חלק מאוד התרגשו, וגם זה היה מוזר כל הבתים חצי הורסים ושבורים...(פעם זה היה של הבריטים) היה מצחיק כי ראינו תמונות של איך זה היה פעם וזה היה נורא שונה!!! ראינו את הרפת שהייתה שם והיא כל כך קטנההההה!!! אחרי הסברים וטיולים חזרנו לחדר אוכל שלנו בקיבוץ וראינו שקופיות מפעם פעם ואחר כך סרט וידיאו ממש ממש ממש ישן מקלי"ה הישנה ומקלי"ה כיום אבל רק בתחילתה.. זה כל כך מוזר כי לא היו כמעת עצים, ואיפה שעכשיו המועדון שלי שלידו הגן של הילדים לא זיהיתי זה נראה כל כך שונה וראו את כל ההורים איך שהם נראו פעם, וראו את אבא שלי חחח איך הוא היה צעיר, בקיצור היה ממש כיף והרגשתי שבאמת זאת קלי"ה של פעם, פעם זה היה כאילו באמת באמת קיבוץ ראו שהם באמת קיבוצניקים, חבל שזה השתנה ככה
היה אמור להיות גם מסוק שיצלם את הקיבוץ מלמעלה וכולם יהיו עם חולצות לבנות ונהיה בציור של המספר 30 בגלל שקלי"ה בת 30 אבל זה התבטל כי היו בעיות
אז מזל טובבבבבבבבבבב
לקיבוץ הכי מושלם שכמובן זה קיבוץ קלי"ה, הקיבוץ שלי