יום הולדת שמח לי! כמה נמוך אפשר לרדת בשביל קצת צומי.... אבל פעם בשנה מותר.
L Loki3 New member 31/7/07 #1 יום הולדת שמח לי! כמה נמוך אפשר לרדת בשביל קצת צומי.... אבל פעם בשנה מותר.
P pozpaz New member 31/7/07 #2 אפשר לרדת מאוד נמוך... ואני לא צריך להגיד לך עד כמה.. אני בטוח שאתה יודע לבד.. מה שכן..... מזל טוב! עד 100 כ-20... רק בריאות ואושר ומלא, מלא אהבה!!!
אפשר לרדת מאוד נמוך... ואני לא צריך להגיד לך עד כמה.. אני בטוח שאתה יודע לבד.. מה שכן..... מזל טוב! עד 100 כ-20... רק בריאות ואושר ומלא, מלא אהבה!!!
G GayBiker New member 31/7/07 #3 ../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif המון בריאות, אושר, הצלחה, אהבה וכל מה שאתה מאחל לעצמך. שכל מה שאתה רוצה שייקרה, אכן ייקרה ותמיד על הצד הטוב ביותר
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif המון בריאות, אושר, הצלחה, אהבה וכל מה שאתה מאחל לעצמך. שכל מה שאתה רוצה שייקרה, אכן ייקרה ותמיד על הצד הטוב ביותר
י יריבון האחד New member 31/7/07 #4 ../images/Emo49.gif חמוד..!!! אני מאחל לך את כל הבריאות והאושר שיש בעולם.!!
נ נוביקס New member 31/7/07 #6 H.B.2.U .|חתוהרבה טוב מכל טוב הגלובלי והקוסמי מותר לך אינספור פעמים כאוות נפשך הטובה עד מאוד. גם לעלות מותר , בימי חג ושבתות ) LOL
H.B.2.U .|חתוהרבה טוב מכל טוב הגלובלי והקוסמי מותר לך אינספור פעמים כאוות נפשך הטובה עד מאוד. גם לעלות מותר , בימי חג ושבתות ) LOL