יום הולדת עצוב

Bad life1

New member
יום הולדת עצוב

זה היום הולדת הכי רע שהיה לי אני לבד בלי חברים אפילו לקידום נוער לא הלכתי אמרתי שאני חולה. וגם הייתי אתמול אצל הפסיכיאטר ורוצים לאשפז אותי אמרתי לו שייתן לי זמן לחשוב אבל אני כבר יודעת שאני לא רוצה ??????

only a girl69

New member
היי

קודם כל המון המון מזל טוב!
מאחלת לך רק ימי הולדת שמחים ובכלל חיים טובים יותר..
ההיתי רוצה לעזור לך אם רק ההיתי יודעת איך..

יום הולדת

הי יקרה,
יום הולדת הוא הרבה פעמים יום רגיש כזה. יום של בחינת האנשים שסביבנו, ההישגים שהשגנו, המקום שבו אנחנו נמציאם והמקום שאליו אנחנו שואפים להגיע. אני מצטערת לשמוע שלא הלכת אתמול לקידום נוער, נראה לי ששם היית יכולה לייצר חוויה קצת אחרת עם אנשים שדואגים לך ואכפת להם ממך. למה הפסיכיאטר רוצה לאשפז אותך?
מאחלת לך שהשנה תמצאי בתוכך את היכולת לעשות שינוי, להרים את עצמך ולצעוד לקראת השגת המטרות שלך. אני מאמינה בך ובטוחה שאת יכולה להצליח. מקווה שגם את תאמיני בעצמך ממש בקרוב.
הרבה מזל טוב יקירה,
ממני ומכל הצוות

Bad life1

New member
תודה

only a girl תודה באמת.
רותם ועלם תודה ענקית על האיחולים ועל הכל.
בסוף סיפרתי למישהי מהקדום שלא באמת הייתי חולה ושהיה לי יום הולדת והם חגגו לי היום.
הוא רוצה לאשפז אותי כי המצב לא משתפר והכדורים לא עוזרים ואני לא רוצה להתחיל לקחת שוב
כדורים מסוג אחר ולהתרגל אליהם וכל זה. אני לא יודעת מה אני רוצה הכל נורא מבולבל אני מרגישה
שכאילו הכל עומד להתפוצץ בפנים ואני הולכת להתפוצץ איתם אני לא מסוגלת להמשיך ככה

בלבול

יקירתי,
במצבים כאלה שאנחנו מבולבלים ולא יודעים מה לעשות כדאי למצוא אדם קרוב שמכיר אותנו ודואג לנו ולשמע לעצתו. לתת לו לזמן קצר לייעץ לנו ואולי קצת להחליט בשבילנו. אולי בקידום נוער? אולי מישהו אחר?
אל תרימי ידיים, את עושה דרך ותהליך וזה לא פשוט, אבל אני מאמינה שזה יהיה מתגמל.
איתך בדרך שלך,
רותם

Bad life1

New member
היי

יש מישהי בקידום שאני הכי מחוברת אליה מכל שאר האנשים שם אבל אני לא יודעת מה להגיד לה אם היא תתאכזב שהגעתי לאשפוז. רותם אני לא רוצה יותר את התהליך הזה הוא קשה לי מידי. רציתי ללכת להפוך על הפוך אבל אני מפחדת גם בגלל הדרך כי אני צריכה לעבור בתחנה מרכזית וגם בגלל שאני לא מכירה שם אף אחד וזה פדיחה אני לא מתחברת מהר לאנשים.

הפוך על הפוך

הי יקרה,
נסי לדבר איתה. אני לא חושבת שהיא תתאכזב ממך.
"הפוך על הפוך" הוא רעיון מצויין. איזה הפוך נמצא במרחק סביר ממקום מגוריך?
אני יכולה לעזור לך בזה ולבקש מאחד העובדים של ההפוך שיחכה לך שם.
מה את אומרת?
רותם

Bad life1

New member
היי רותם

אני חושבת שההפוך בתל אביב הכי קרוב אבל אני מפחדת להגיע לשם בלילה. אני רוצה ללכת.
&nbsp

הפוך על הפוך ת"א

היי יקרה,
אשמח לעזור לך ליצור קשר עם הצוות של הפוך על הפוך בת"א.
איך תרצי לעשות את זה?
את רוצה לשלוח לי בהודעה פרטית את הפרטים שלך ובתחילת השבוע אדבר עם נועה מנהלת ההפוך ואבקש ממנה שדבר איתך?
תוכלי לקבוע איתה לפני החשיכה.
סופשבוע נעים
רותם

Bad life1

New member
תודה

איך אני שולחת לך בהודעה פרטית? כאילו צריך לכתוב שזה בשבילך?
תודה ענקית על הכל באמת

oror054

New member
היי יקרה

אני מגיעה להפוך כבר תקופה ארוכה ומכירה טוב את הצוות והמתנדבים.
נעה המנהלת ממש מדהימה! אם את רוצה אני יכולה גם להיות שם כשתגיעי... יכולה לשלוח גם לי בתיבת מסרים או במייל: [email protected] כמה פרטים עלייך ואשלח לך חזרה כמה פרטים עליי כדי שנוכל לזהות אחת את השנייה.
בכל מקרה המקום מדהים ואת יכולה להיות בטוחה שיקבלו אותך בהמון אהבה

למעלה