יום הולדת (נסיוני)

יום הולדת (נסיוני)

קול יללה דקה, שמי הערב. הירח עוד חי.
תחתוני מרובבים בדם , זיעתי כבר ניגרה ויבשה לקרום עקשני על עורי
מנסה לקלף , לחפון את הפצע .
הזיעה ממשיכה איטית ועיקשת – בית השחי נרטב.

אני צריכה אותך עכשיו מדבר.
אתה יודע איך אני צריכה אותך – הררים של חול נקי לשקוע בהם – שריקה מקצה לקצה של הרוח , קור בלילה , חום ביום. לשקוע בדיונות כמו בים . אני צריכה אותך ככה. הבט בעננים – זהו לילה בהיר. אל תביט בעיני. רק אל תביט בעיני.

אל תאלץ אותי, מצמיד יד חמה לגרוני. אל תאלץ אותי.

אני אוהבת דברים קטנים , אני אוהבת דברים שבורים , אני אוהבת דברים חסרי שימוש. קצת כמוך.
כשהייתי קטנה אחזתי בספר הבולים של סבי. מצאתי עניין רב בבולים ממדינות אפריקה- הן תמיד קסמו לי החום והמרחק. אולי יש שם צ'יטות והצבעים של האנשים . כמו אמא , כמו השפתיים הכושיות של אמא . למה אני לבנה?

אני אוהב לבנות. לא אכפת לי מה אתה אוהב. עיני כחולות- זוהי בעיה שלך .

אל תביט בעיני . לא רוצה . עדין לא ,האחיזה מתהדקת – הביטי בעיני חרסינה. לא רוצה ירח.

אהבתי דברים נעימים וחלקים למגע, אהבתי דברים שקופים. אהבתי זכוכית. אז אספתי נורות – שבורות מכל הצבעים והצורות וגירים בשביל הצבע וכמה גלויות כי אחותי אספה. לחץ חברתי . לסבי היו תילי תילים של אוספים. הוא אסף אבני מלח – אבנים ששהו במדבר והחליקו קצוות וכל דופן שבורה כמו מראה מנצנצת . הן קסמו אבל דחו אותי בבוהק שנשבר עם החמה השבורה בתוכן.

אתה אספת אבנים בכל מקום וצבע. כאלה מאוד פשוטות – לאחת אתה קורא לב עד היום. היא לא נראית לב, אולי חצי לב עקום במקרה הטוב. היום כשקפצת לבריכה בלב המדבר- זאת שנקראת הנוה שלו – כשקפצת וטבלת צללת הכי עמוק והכי רחוק לאסוף לי אבנים. סידרת אותן בשורה – יבשת אותן וחיכית לזו שתקרא לך בשמי . אתה אוהב אבנים . מצאת את שלי –רגילה לגמרי אבל שפתיה דובבו אבנית .

הביטי לעיני חרסינה. לא יכולה לנשום . הביטי לעיני עכשיו אמרתי , משפילה מבט, מסיטה מבט – הביטי לעיני. לא!

אהבת לאסוף ערמות של לבנים. כשלא היו לך עדין חברים . היית כמוני רק קצת שונה רואה את העולם בתמונות במקום אנשים .כשפנו לשאול אותך מה שלומך היית מביט במבט נזעם ולא עונה . עד שהכרת את שירה וסיפרת לי שהדבר הטוב ביותר שהיה על מה לדבר איתה והיה לה חזה גדול כל כך –והטוב בכל העולמות – כלל לא הפריע לה שהבטת בו ישירות. מעולם לא הסיטה מבט ולא היה לה אכפת. כזו בחורה ללבבך.

תראי את האבן ...

מה את מרגישה אלי? אתה כמו ה-VENUM הסגול ששובר חלק זעיר מליבי עוד פעם . אני אוהבת כשעוד חלק נשבר ואתה נספג בי זאב. אני אוהבת כשאתה נושך בי כך. כשאתמול צרחת וזעמת באיזשהו שלב האשמה השתלטה – התהום שלך. הביטי בעיני. תראי אותי. כשבקול יגע שלחת לי הודעה שהדבר הקשה ביותר שאתה רוצה כבר להצמיד אותי אליך ולבעול ואני רחוקה ומתרחקת רק בקול היגע והשפוף אחרי ניתוק ארוך הכל נשבר לי בזעם.

הביטי לעיני –ואין לי כבר אוויר והעיינים והמבט שמביט לכיוון השני פוגש בשלך – בהיר – מלא כאב- מלא דרישה – מפחיד אותי , הביטי לעיני- חרסינה . אני מביטה בך ואתה מביט בי כמו פעם ראשונה שהכרנו . כמו תמיד שאני לוקחת את ידך בידי ומקשקשת על הא ועל דא וכשאנחנו מגיעים לדירתך כל פעם מחדש, עד אז שום מגע עין. הביטי לעיני – ואני בוהה בך , אדם מלא אהבה שכמותך – מתפוצץ כמו רימון מלא גרעיניו – רק רוצה להרעיף – אשמה – כאב- סימון – רק יללה חרישית של אמת . אמרנו תמיד אמת . הביטי לעיני.

טאח – הסטירה.
ונפתחת.

newcharm

New member

מזל טוב
(אהבתי מאוד)
&nbsp

A לוןA

New member
איזדו רכבת הרים של אסוציאציות...

או אולי רכבת שדים?

בהחלט יומולדת להתכבד בו.

אם יש משהו שאני אוהבת,

אלה קווים עדינים של ארוטיקה בתוך טקסט, ואצלך זה שזור מאוד יפה.
פלוס
מצא חן בעיניי שכתבת שברי מחשבות, דברים שאת אוהבת, פרטים עליו.
&nbsp
בקיצור, זה יפה ותמשיכי לכתוב לנו

&nbsp

ככה אני חווה את העולם

זאת האמת.
ככה כל אדם חווה את העולם -המודע שאנחנו רואים על פני השטח תמיד הוא רק קצה קרחון של מה שמתחת.

אני לא יכולה לכתוב יותר קטעים כי אקס שלי שוטט פה ראה את הקטע והתלונן שזה מכאיב לו והבטחתי לו שלא אכאיב לו אז אני לא אכתוב יותר.

לדעתי לבקש מאחר לא לכתוב זו כפיה. אבל זה יותר חשוב לי שהוא ירגיש טוב.

לא חשבתי

שאת כותבת מחוויות של אחר.
וגם אם כן, זכותך.
&nbsp
&nbsp
וחבל.
(או שלא ייכנס לכאן, גם אופציה)

A לוןA

New member
כל בקשה שמגבילה את האחר זה סוג של כפיה

וזו בחירה שלך אם להיענות לזה או לא.
כנראה שהדרך הצודקת תהיה להתעקש, והדרך האמפטית תהיה להתחשב.

הגבלה זה מושג מורכב

אני מתייחסת לזה ברמה המיידית-
למשל אמרתי לך שאין לי בעיה עם דעות חשוכות כי אחר לא חייב לכלוא את עצמו בהשלכה של דעה של אחר ומן הראוי שישמור על שלמות דעה ועצמיות כנגד למשל חשוך שיאמר שהוא בהמה בגלל סטיה מינית.

מה שכן , הגבלה מוגדרת היא לומר שאסור לו לצעוד ברחוב- זה מבטל את זכותו לעשיה ציבורית שכל אחד זכאי לה. חופש דעה והגבלתו - זו גם הגבלה מידית של אדם להתבטא.

העולם מלא בכפיה - במקרה הזה רצוני בתחושתו הטובה עולה על החופש המשוער שלי (וסה"כ מי ישמע לכתוב בפורום כלשהו על אינטימיות שלך . אפילו מועיל).

אבל שאלה גדולה - מודה.

אני חושבת שזה

כמו לקחת דף לבן
ולצייר עליו פרח.
&nbsp
יש אחד, שיצייר פרח קטן, ישקיע בפרטיו, יצבע יפה. כשנביט עליו, נדע להעריך את מה שעשה הצייר כי 'אלוהים בפרטים הקטנים'.
(נניח וכן)
&nbsp
ויש אחר, שיצייר בקווים מאוד מאוד גסים את הפרח, כלומר עיגול ענק ולא סימטרי, עלעלים שתופסים חצי מהדף.
&nbsp
בשני המקרים נדע שזה פרח, נכון?
אבל הדרך להסתכל על הפרח היא אחרת.
&nbsp
כלומר, יש לכתוב "הו אדוני זיין אותי חזק בכוס"
ויש לכתוב ש "מגע העורות זה בזו היה אגרסיבי, יצרי "
&nbsp
ואצלך בקטע, אין ה"עניין הבדסמי" הוא עיקר הטקסט. הוא שם, אבל אין עליו קשקוש של פרח ענק ולא סימטרי.
&nbsp
(הצלחתי להעביר...?)

כן וזה היה אמיתי -תודה רבה

אצלך מה שאני אוהבת שזה כאילו את עורכת ניסוי ומדווחת על התפטירים שצמחו בצלחת הפטרי ומושבות החיידקים - דרכך יש פילטר שמאפשר את הכמיהה להראות ולראות דרכו ואותו ואותך בדרך.

חשיבות ההקשר. הרי שפה היא לא מונומנט קבוע וכך כל סמל (ווקאלי או טקסטואלי) נמצא בהתמרה ובשינוי דרך הדיאלוג.

רק מה בנוסף לכל החרא המדעי-
אצלך זה הרבה הרבה יותר מרגש ונוגע בנימים של רגש חי ופועם .

זה מה שאסתטי ומבולגן בך בו זמנית.
הכי יפה שיש

דימוי משעשע.
(עכשיו אני רואה את עצמי בראש עם חלוק כזה ירקרק, כפפות ומשקפיים ענקיים שקופים)
&nbsp
מה אצלי?!
דנו כעת בכתיבתך, ובדברים היפים שהעברת באמצעותה.
&nbsp
ותודה.
מיותר לציין שאני מחבבת את הראש שלך גם

למעלה