יום הולדת מתוק

יום הולדת מתוק

היו לי הרבה תכנונים לערב הזה היום זה יום ההולדת שלך, והחלטתי שאת יום ההולדת הזה אתה לא תשכח כל כך מהר. בטלפון כבר הודעתי לגלית מזכירה שלך שלא תקבע לך פגישות ותדאג לפנות אותך מהמשרד מוקדם. משום מה היא שמחה לעשות את זה נראה לי שגם היא שמחה להתפנות הביתה מוקדם. נערכתי ליום ההולדת הזאת במיוחד ידעתי שהרעיון של אוכל בסקס מטריף אותך, מידי פעם הכנסנו את העניין אבל ברוב המקרים פשוט ויתרנו על הטירחה של לארגן את כל הבלאגן שזה מותיר אחרי ערב כזה והסתערנו האחד על השני בתשוקה חסרת מעצורים וגבולות . אבל בוא נגיד שהחלטתי שכל החושניות של אוכל תיכנס לארח לנו חברה במיטה ביום ההולדת שלך . האווירה היתה קסומה נרות עם ריחות משכרים דלקו בכל הדירה המפתח שננעץ בדלת רק בישר שהסרט האדום נחתך ומתחילה חוויה חושנית. במרחק שני צעדים מהדלת היתה חזיה סקסית בצבע בורדו על הריצפה לידה היה כרטיס ועליו כתוב "לך בעקבות הפתקים מבטיחה לא לאכזב" מספר צעדים ליד היו מונחים גרבי רשת ולידו פתק נוסף "פשוט את החולצה " ידעתי שהוא קשוב ודרוך, אור הנרות מילא את הדירה באווירה חושנית היה שקט ויכולתי לשמוע את רחש הבגדים כשהוא פושט את חולצתו כמה צעדים נוספים הובילו לפתק שאחריו "תחלוץ את הנעליים והמכנס" התעכבות קלה והבנתי שהמשימה בוצעה בהצלחה יכולתי לתאר אותו עומד שם חשוף רק כשתחתוני הבוקסר לגופו מחכה בשקיקה לראות אותי אבל החלטתי על עוד התגרות קלה שתעצים את הגירוי צעדים נוספים הובילו לפתק האחרון לידו היה התחתון חוטיני שלי "אתה דיי קרוב ליעד כל שנותר עכשיו הוא שתפשוט את התחתון ותתקדם לפתק האחרון" במרחק שני צעדים נוספים עמד הפתק האחרון "זהו הגעת לשלב האחרון בהצלחה קשור את הבד על העיניים והישאר במקום בלי לזוז" חיכיתי חצי דקה והבנתי שגם המשימה הזאת בוצעה בהצלחה יצאתי מהחדר התקרבתי אליו וראיתי שהוא עומד שם דרוך ומוכן ואברו זקור הבנתי שהפתקים ופרטי הלבוש והאווירה כבר עשו את שלהם. התקרבתי אליו " וואו אני מריח אותך מרחוק אמרת אני לא יכול לפספס את הריח המתוק שלך גם ממרחק קילומטרים" יד אחת שנשלחה לעברי גרמה לו להבין שגם אני עירומה הוא הצמיד אותי בבת אחת אליו והתחיל ללטף את התלתלים הארוכים מפסק את שפתיי ומחדיר לשון שליקקה וטיילה על לשוני הובלתי אותו לחדר השינה .והשכבתי אותו עם הגב למיטה ישבתי עליו והרגשתי את ידיו לוטפות את הישבן שלי . חכה לחשתי טפטפתי על השפתיים שלו שוקולד מומס הוא היה עדיין חמים והתחלתי למצוץ את השפה התחתונה שלו מלקקת עם הלשון כל טיפה . המשכתי לטפטף על גופו את השוקולד וללקק בתאווה הטעם המתוק והתשוקה שהיתה רק הפכו את הכל לחוויה מענגת ומטריפה הסרתי את הכיסוי מן העיניים עכשיו כבר יכולת לראות אותי עירומה מעליך את מטריפה אותי אמרת והיד שלי נטבלה בתוך כלי השוקולד מרחתי אותו על השדיים שלי ועל הבטן הרגשתי את החמימות של השוקולד שהחל לטפטף על כולי זה גירה אותי עכשיו רק הצבע האדמדם של הפיטמות שלי בלט מעט . לא נותרת אדיש למראה הידיים שלי שהחליקו על השדיים התרוממת והתחלת ללקק אותן בתאווה מעביר לשון חלקלקה ורטובה על כולי הפיטמות זכו לליקוק בתנועות סיבוביות ובסופם היתה נשיכה הציפה אותי תחושה של כאב מהול בעונג ופלטתי אנקה . הידיים שלך נטבלו בשוקולד ומלאת את כולי הרגשתי איך אתה מפסק את הירכיים שלי ומתחיל לטפטף לי בין הירכיים את השוקולד זה הטריף אותי והתחלתי להתפתל ולהתענג מהתחושה עוד פיסוק קל גרם לך לראות את הדגדגן האדמדם שלי מתחיל לתפוח לא נותרת אדיש והתחלת לטפטף עליו מהשוקולד הלשון שלך התחילה לטייל לי בשפתיים מפסק מחדיר את השוקולד עוד ועוד פנימה לתוכי עם הלשון וכמו מנסה ללקק את מה שחדר יותר ויותר עמוק . ואז עברת לדגדגן מוצץ ויונק אותו עד כדי כאב הוטרפתי מהעוצמות . עכשיו שוב הייתי מעליך משכיבה אותך שוב על הגב ומטפטפת ומורחת על האבר הזקור והעבה שלך את השוקולד המבטים שלנו נפגשו והבנת כי אני מתכוונת לענג אותך העברת אצבע סביב השפתיים שלי והאצבע חדרה לתוך פי ליקקתי ומצצתי אותה בתאווה חצי סיבוב וכיפוף נוסף והאבר שלך היה מולי התחלתי ללקק אותו מלמעלה למטה לא מפספסת אף טיפה ואז החדרתי אותו עמוק לתוך פי כששפתיי מתהדקות עליו מוצצות ויונקות את כולו הרגשת מתיקות וחום הציפה לי את הפה השמעת קולות שהעידו שאתה בשיכרון חושים ידעתי שאם אני לא יעצור אתה תתפרק בתוכי אבל רציתי לגמור כשאני דוהרת מעליך אהבתי את המבטים בשניות הראשונות לאחר אורגזמה משותפת היו במבטים האלה דברים שמילים לא יכלו לתאר עצרתי ועליתי מעליך החלקתי בקלות והרגשתי אותך עמוק בתוכי הידיים שלך תפסו בישבני הרימו והורידו אותי על האיבר שלך במהירות הרגשתי שאני גומרת רעד הציף אותי והשתוללתי כשהתכווצויות מילאו אותי וסגרו על האיבר שלך תוך שניות הרגשתי שהתפרקת בתוכי ומילאת אותי בחום . השוקולד התערבב לו בתוכי . המבטים שלנו הצטלבו מנסים להסדיר את הנשימות המהירות חובקים זה את זה בישיבה ממאנים להתנתק מזל טוב לחשתי לך ונשקתי לך במצח קברת את ראשך בין שדיי ואמרת תודה אהובתי אני לא אשכח את יום ההולדת הזאת אני מחכה ליום ההולדת הבאה

למעלה