יום הולדת ל NICK CARTER../images/Emo49.gif
בעלי טוב אני יודעת שיום ההולדת שלו מתחיל רק עוד כמה שעות אבל פשוט יהיה שבת ואני שומרת שבת אז אני מקדימה קצת
טוב איך נתחיל לברך מישהו ש11 שנים הוא חלק מחיי? טוב נשמה שלי הכל התחיל לפני 11 שנה מהרגע הראשון ששמעתי את קולך ישר נכנסתי לליבי הלב שלי פשוט נמס שהוא שומע את קולך ואחרי כמה זמן ראיתי איך אתה נראה וזה בדיוק איך שהראש שלי והלב שלי תיארו אותך נער צעיר יפה תואר פרצוף ביישן ובן אדם עם לב טוב ועכשיו אתה בן 26 כבר גבר שכבש לא מעט בנות מה שאני רוצה לאחל לך אהוב שלי זה שתמשיך להיות גבר כזה מקסים כמו שאתה ואל תשתנה לעולם תמשיך ללכת אחרי החלומות שלך ולהראות לעולם את הכישרון המדהים שלך שאותי אישית אתה רק מפתיע מחדש כל פעם מחדש קולך המדהים ממיס אותי כל פעם מחדש לראות אותך רוקד עושה לי חשק לקפוף עליך ולתת לך את החיבוק שבחיים שלי לא הבאתי לאף אחד שמחכה רק לך
ועוד הרבה דברים מה עוד נאחל לך? שחייך יהיו מלאים באור ואהבה (מי שתזכה בליבך תהיה המאושרת בבנות רק חבל שזאת לא יכולה להיות אני
) ולסיום רציתי להגיד לך שאני כל כך אבל כל כך אוהבת אותך חיים שלי שגם אחרי 11 שנים נשארת בלב שלי והלוואי ויגיע היום שאוכל להגיד לך בפנים כמה אני אוהבת אותך מזל טוב נשמה
שתהיה תמיד הגבר הכי מאושר בעולםםםםםם אוהב המוןןןןןן זהבה
בעלי טוב אני יודעת שיום ההולדת שלו מתחיל רק עוד כמה שעות אבל פשוט יהיה שבת ואני שומרת שבת אז אני מקדימה קצת