יום הולדת ל NICK CARTER

זהבית 1

New member
יום הולדת ל NICK CARTER../images/Emo49.gif

בעלי טוב אני יודעת שיום ההולדת שלו מתחיל רק עוד כמה שעות אבל פשוט יהיה שבת ואני שומרת שבת אז אני מקדימה קצת
טוב איך נתחיל לברך מישהו ש11 שנים הוא חלק מחיי? טוב נשמה שלי הכל התחיל לפני 11 שנה מהרגע הראשון ששמעתי את קולך ישר נכנסתי לליבי הלב שלי פשוט נמס שהוא שומע את קולך ואחרי כמה זמן ראיתי איך אתה נראה וזה בדיוק איך שהראש שלי והלב שלי תיארו אותך נער צעיר יפה תואר פרצוף ביישן ובן אדם עם לב טוב ועכשיו אתה בן 26 כבר גבר שכבש לא מעט בנות מה שאני רוצה לאחל לך אהוב שלי זה שתמשיך להיות גבר כזה מקסים כמו שאתה ואל תשתנה לעולם תמשיך ללכת אחרי החלומות שלך ולהראות לעולם את הכישרון המדהים שלך שאותי אישית אתה רק מפתיע מחדש כל פעם מחדש קולך המדהים ממיס אותי כל פעם מחדש לראות אותך רוקד עושה לי חשק לקפוף עליך ולתת לך את החיבוק שבחיים שלי לא הבאתי לאף אחד שמחכה רק לך
ועוד הרבה דברים מה עוד נאחל לך? שחייך יהיו מלאים באור ואהבה (מי שתזכה בליבך תהיה המאושרת בבנות רק חבל שזאת לא יכולה להיות אני
) ולסיום רציתי להגיד לך שאני כל כך אבל כל כך אוהבת אותך חיים שלי שגם אחרי 11 שנים נשארת בלב שלי והלוואי ויגיע היום שאוכל להגיד לך בפנים כמה אני אוהבת אותך מזל טוב נשמה
שתהיה תמיד הגבר הכי מאושר בעולםםםםםם אוהב המוןןןןןן זהבה

עטר9

New member
נמממ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif ../images/Emo210.gif

יו.. הזמן מזה עובר מהר
... ויש לניקוש
יומולדת
... אז:
שתמיד תמיד תיהיה מאושררר!!!
שתמשיך לעשות מוזיקה מדהימה כ"כ עם הבויז!!
שתמיד תמיד תהיה בריאא!!
שהיומולדת הזו תהיה לך מווושלממת1!!
שמכאן והלאה כל אבל כל חלומותיךך יתגשמו!!
שכל שאיפותיך יהפכו למציאותך..
ושפשוט תישאר מושלם כמו שאתה ואל תעשה שטויות
!!
ולסיכום מומולדת הכי הכי מושלם שיכול להיות!!
LOVE U 4 EVER!!

lidor love lee

New member
מזל טוב ניקי!

שתהיה מאושר לנצח ותמשיך להצליח בחייך ובקריירה שלך!!! אוהבת אותך המוןןןןן שכל חלומותיך יתגשמו ושתמצא מישהי טובה בשבילך שתאהב אותך לנצח!!! וזאת אני... חחח סתם... מזל טוב ניקי!!! I LOVE YOU MUCHOOOO!!!

lidor love lee

New member
אבל יש לי כבר בעל...

לילוש שזה לי ריאן מבלו!!! סורי... אבל אתה יכול להיות בעלי השני! חחח

oreloosh

New member
מזל"ט!!!

יאפהההההההההההההה שליייייייייייייייייי שיהיה לך המוןןןן מזל טוב! אוהפת אותך!!!!! חח אני יודעת שהוא לא יענה אבל..מאמי! אתה תמיד אצלי בלב!!!

shiran123456

New member
נכוןןן

אבל זה מחר לו
טוב לא משנה אז מזל טוב והוא לא בעלך זהבה הוא בעלי
חח.. טוב אזל שהיה לניקוש מזל טוב!!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo77.gifמזל טוב לניק../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif +../images/Emo113.gif לבעל המדהים והיפה שלי../images/Emo99.gif לאהבה הכי גדולה שלי../images/Emo23.gif אני מאחלת לך את היומולדת הכי מאושר עלי אדמות../images/Emo39.gif שתזכה לרק שנים של אושר../images/Emo20.gif אהבה../images/Emo23.gif ושמחה../images/Emo24.gif אוהבת אותך יותר מכל דבר אחר../images/Emo70.gif ובזכותך למדתי לאהוב../images/Emo9.gif ולהבין מה זאת האהבה../images/Emo141.gif ו..ו.. אני לא נכי טובהנ בלהביע את מה שאני חושבת על כתב אז נסיים פה../images/Emo9.gif לא צריך ברכה ענקית בשביל להבין עד כמה אני מאוהבת בבנאדם המדהים והמושלם הזה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אז שוב- ../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo213.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif מזל טוב ניק! ../images/Emo65.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif../images/Emo213.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

frackit

New member
ניקיייייייייייייייייייייייי

my one and only.... אז ככה מזל טוווווווווווווווווווווווווווווווווב יום ההולדת 26!!!! שתמשיךךךךך המוזיקה המדהימה האתה מביא!!!! יומולדת שמחחחחח!!!

Lirchu

New member
נייייקיייייססס../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo210.gif

יפיוף קטנטטןןן מזל טובבבבבבבבב
אני ממש לא טובה בברכות אז אני רק אגיד המוןןןן מזל טובבבב!!!

elinor carter

New member
happy birthday nicki../images/Emo49.gif

מזל טוב לבעלי היקר! היום אתה בן 26! וואו כבר גדול התאהבתי בך כשהיית ילד מקסים! רק שתדע שאני מתה עלייך! כבר 11 שנים נפלאות מחיי! ואני לא טובה בברכות אז שיהיה לך יום הולדת הכי שמחה בעולם, שתמשיך להיות מקסים כמו שאתה ושכל משאלות ליבך התגשמו! ותודה שאתה כזה סקסי מוכר ומקסים שלי! מתה עליך! ואוהבת אוהבת אוהבת אותך חיים שלי!

אביבא

New member
../images/Emo65.gifניקי שלי../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

רציתי שתדע שאני אוהבת אותך הכי בעולםםםם ושאני ועדן[
] הכנו תמונות שלך בפוטושופ ושתיהיה לך את היומולדת הכי שמחה בעולם ושתמשיך לשיר לנצחחחחחחח!!
ושתיהיה בריא
שתקבל המון
ו
מכל המעריצות ומהחברים הטובים שלך[התכוונתי ללהקה למי שלא הבין] המון
, ואני לא יאחל לך שתיתחתן כי אתה כבר נשוי לנאזגול שלי
המון הצלחה בהפסקה שלך בפברואר
, אבל אני מחכה שתחזור ללהקה במהרה. עכשיו אני אגיד לך כמה מילים:: מאז ששמעתי את הקול שלך הוא לא מפסיק להתנגן לי בראש,יש לך באמת קול מדהים שמרגש כל אחד ואחד,תמשיך לעשות מוזיקה כ"כ טובה,ולהנות בחיים,ושתזכור שכולנו כאן אוהבות אותך הכי בעולם! ובבקשה בבקשה תבואו לישראל
,זה באמת החלום של כולנו,ויעשה את כולנו מאושרים יותר מכל דבר אחר בעולם.
תמיד,אביבא. אז לסיכון הכל------
מזל טוב ניק!

אביבא

New member
ד"א../images/Emo103.gif

עוד כמה דקות אני אעלה את התמונות של ניק שהכנתי בפוטושופ
ושיניתי חתימה

דולב23

New member
מזל טוב

ניקי, מזל טוב ליום הולדתך ה-26. שיתגשמו כל משאלותיך (למרות שנראה לי שהן התגשמו, אבל שיהיה), אושר ועושר (לא שחסר לך, אבל מילא), ושתמשיך להיות כזה חמוד כמו שאתה. דולב.

ניק../images/Emo23.gif

היום זה יום מיוחד לך,לי ולכל האנשים שאוהבים אותך.
היום אתה בן 26
ואתה כבר לא הילדון הבלונדיני והתמים שכולנו מכירים
טוב, מה כבר אפשר לאחל לך?
המון אושר ובריאות
אהבה
שתשלים עם אמא שלך וכל המשפחה
שתמשיך לעשות מוזיקה מדהימה כמו תמיד
שתמצא את אהבת האמת שלך (ושתהייה נורמלית לא כמו ביצ'טון}-))
ושכל משאלות ליבך יתגשמו
(אני בטוחה שרובן כבר התגשמו) וזהו, המון מזל טוב!!!
ב-
ירדן

orit love nick

New member
ניקי מזל טוב !!!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב שהתגשמו כל חלומותיך ושתמשיך להצליח כמו עד היום חולה עלייך orit love nick

למעלה