יום הולדת ל-De-Panther!!! שמחו-נא וברכו-נא
S shellyland New member 22/2/06 #2 בדיוק באתי להגיד לו והתאכזבתי לראת שאני לא הראשונה. פנתרון - אני מרגישה קצת כמו תקליט שבור, אבל אתה יודע שאני מתה עליך ועל מה שנהיה ממך במשך השנים. אז שתמשיך בכיוון החיובי הזה ושתפסיק להסתבך בכל מיני יחסים לא טובים ושתחשוב על מה שדיברנו במסרים ואולי תשנה את דעתך). מזל טוב, ילד. איך אתה חוגג?
בדיוק באתי להגיד לו והתאכזבתי לראת שאני לא הראשונה. פנתרון - אני מרגישה קצת כמו תקליט שבור, אבל אתה יודע שאני מתה עליך ועל מה שנהיה ממך במשך השנים. אז שתמשיך בכיוון החיובי הזה ושתפסיק להסתבך בכל מיני יחסים לא טובים ושתחשוב על מה שדיברנו במסרים ואולי תשנה את דעתך). מזל טוב, ילד. איך אתה חוגג?
א אפי היקרה New member 22/2/06 #5 הנה דביקון, בכל זאת, יום הולדת. . טוב. נשברתי. הנה עוד אחד. מזל טוב, ואני מודה שאני מפחדת להסתכל בכרטיסישי שלך, מהחשש לגלות שאתה כבר 19 או 20, שזה אומר הרבה וטובות עליך, והרבה קמטים וזיקנה בשבילי.
הנה דביקון, בכל זאת, יום הולדת. . טוב. נשברתי. הנה עוד אחד. מזל טוב, ואני מודה שאני מפחדת להסתכל בכרטיסישי שלך, מהחשש לגלות שאתה כבר 19 או 20, שזה אומר הרבה וטובות עליך, והרבה קמטים וזיקנה בשבילי.
D D o r o t h y New member 23/2/06 #7 מזל טוב פנתר ../images/Emo24.gif המשך בדרך שאתה הולך בה, בינתיים היא נראית מאד מוצלחת. המון ברכות ואיחולים טובים. (אתה יודע שגם לפורום שלי יש יומולדת יחד איתך?)
מזל טוב פנתר ../images/Emo24.gif המשך בדרך שאתה הולך בה, בינתיים היא נראית מאד מוצלחת. המון ברכות ואיחולים טובים. (אתה יודע שגם לפורום שלי יש יומולדת יחד איתך?)