יום הולדת לפול לפול היה יום הולדת ביום ראשון 5.10 שיהיה לו מזל טוב מה קורה איתכם ?איך היה הצום????
J joelgirl New member 7/10/03 #1 יום הולדת לפול לפול היה יום הולדת ביום ראשון 5.10 שיהיה לו מזל טוב מה קורה איתכם ?איך היה הצום????
¥ ¥EleVatioN¥ New member 7/10/03 #2 משל טוב לפולושששש../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif חיחי הוא כזה ממי!!!!!!
T the z girl New member 7/10/03 #3 באמת? לא ידעתיי... (זה לא נכתב בציניות) לא ידעתי מזל טוף לוו.. אני לא צמתי.. אבל אני גם ככה בקושי יכולה לאכול אז מה זה משנה?!..
באמת? לא ידעתיי... (זה לא נכתב בציניות) לא ידעתי מזל טוף לוו.. אני לא צמתי.. אבל אני גם ככה בקושי יכולה לאכול אז מה זה משנה?!..
פ פיטה בראד New member 8/10/03 #4 יאאא מזל טוב לפולוש!!!!../images/Emo105.gif עוד אוקטובר שאני מכירה חיחי לא ידעתי שהוא נולד 3 ימים אחרי מזל טוב פולילה אהוביייי! אנשים - פול הוא שליייייייייייי ^___________^
יאאא מזל טוב לפולוש!!!!../images/Emo105.gif עוד אוקטובר שאני מכירה חיחי לא ידעתי שהוא נולד 3 ימים אחרי מזל טוב פולילה אהוביייי! אנשים - פול הוא שליייייייייייי ^___________^