יום הולדת לעצמי!

YossihNew

Well-known member
אז מחר אני באמת חוגג יום הולדת, ואני אראה לרועי שאני יכול יותר טוב ממנו.

שרשור עם עוד עשר מלכות טובות ליום הולדתי, לצד תמונות שלי (ורועי אם ממש מוכרחים) איתן.

ולי, בניגוד לרועי, בכלל בכלל לא היה קשה להעלות את התמונות ולעשות להן צילום מסך, כי אני תמיד מצליח לזרום עם הטכנולוגיה.

ואני בטוח שבסוף אתם תראו שגם אני יכול להשקיע בעצמי אז שרועי לא יתפוס תחת.

לעוד הרבה שנים שבהן אשקיע בכם אבל משום מה לא תקראו תסריטים בכלל,

ממני לעצמי,

יוסי​

YossihNew

Well-known member
במקום העשירי - דליה לי שטורך
השחקנית שאמנם מצד אחד הייתה רק בסדרה אחת! התחנה! מצד שני, היא הייתה נוכחת בחיי כל שבוע בשנים האחרונות בגלל הקשר העמוק שלי עם אימא שלה, שמשתפת איתי פעולה בחוג התיאטרון. אז הצטלמתי איתה פעם אחת, ואם הזירה תופק יום אחד שמור לה התפקיד הראשי. לכן דליה במקום העשירי, כי היא נוכחת בחיי.

1660387381852.png

YossihNew

Well-known member
במקום התשיעי - מיה צפיר
המלכה הזאת היא המלכה הכי חברמ'נית מכל המלכות, וגם עם ייחוס משפחתי. לרועי יש תמונה עם ההורים שלה, אבל לי יש תמונה עם הסבא שלה, והיא אף הגיבה לי כמה פעמים. אני ראיתי אותה אחרי שהיא סגרה מעגל והייתה במחזמר "הלהקה". בחורה טובה עם עתיד ורוד בקרוב בשומקום.

1660387425231.png

YossihNew

Well-known member
במקום השמיני - ירדן תוסיה כהן
מלכה שנכנסה לחיינו בזמן מוזר כשחשבנו שפלאשבק תמשיך ולא תהיה הסדרה האחרונה של ערוץ הילדים. גם הופיעה במתים לרגע, החזיקה בכתף שלי יפה לאחר הצגה, הייתה נחמדה, והיא עוד עוקבת אחריי באינסטגרם. משום מה. אין לי מושג למה. אבל אני אוהב אותה מאוד.

1660387457323.png

YossihNew

Well-known member
במקום השביעי - רעות אלוש
מלכה, ואחות של שחקן מוכשר, עם אופי נעים ונחמד. רועי פגש אותה בתחנה, אבל אני פגשתי אותה בהצגה אחרת שהיא קרעה אותי. הכישרון שלה מאוד מורגש וגם החברות שלה הן חברות אהובות עלינו פה בפורום, אבל הניסיון החשוב לקשר בין כל דמויותיה הוא משהו שאני אעלה עליו יום אחד...

1660387491162.png

YossihNew

Well-known member
במקום השישי - דניאל גל
היא פרצה לחיינו בגאליס, ואז בתאג"ד כשאני התאהבתי בה. היא הופיעה מאז בהמון סדרות, בראש גדול וביום שהאדמה רעדה ובבת אל הבתולה ופתאום הופיעה גם בהצגה! ואכן לפני שנה הגעתי לראות אותה בהצגה ולהיפגש איתה. היא הייתה מהממת לאחר ההצגה, שאלה לשמי, והייתה מלכותית כהרגלה. לא מפתיע שבהצגה עצמה היא שיחקה דמות פוסט טראומטית. זה מה שהיא יודעת לעשות...​

1660387525422.png

YossihNew

Well-known member
קצת רוני מרון קליין לנשמה...

לפני החמישייה הסוגרת בחרתי את מור סרוסי, ומשום מה רוני הגיעה במקומה. קורה, קורה לטובים ביותר מבינינו. עידו אליאלי יסביר לכם... אפשר להבדיל: רוני זאת ההיא עם האימא אחראית התוכן, האבא הבמאי והסבא הכדורסלן.

1660387565620.png

YossihNew

Well-known member
במקום החמישי- שי המבר
המלכה הזאת התגלתה בבית ספר למוזיקה ואז החליטה לשפר את הקריירה בכוכב הבא, מה שהזניק את הקריירה שלה... שי הפכה לזמרת ושחקנית מן המניין. אנחנו לא מכירים אותה מסדרה אבל גם היא הייתה בלהקה, עם זמרות מפליאות אחרות כענבל וכנופר. לאחר ההצגה, שי הייתה נחמדה לכולם ואף שמה את ידה על כתפי, מה שהכניס אותה בפרוטקציה מהירה במיוחד למועדון המלכות. היא מלאך נפלא, ובן אדם נחמד ויפה מאוד.

1660387589583.png

YossihNew

Well-known member
במקום הרביעי - שיר זוארץ
יכולתי להביא את התמונה שלי ושל רועי איתה אבל החלטתי שלא. שיר היא זמרת שהפתיעה את כולנו באילת, ואז התחילה להופיע בתחנה ובזיגי, בתפקידים מחפיצים מאוד. שיר גם עשתה איתי לייב באינסטגרם, לייב שלא נשמר כי בריונים עלו לשידור וירדו על הפסטיגל שהשתתפה בו. בהשקת זיגי החלטתי להשיג תמונה משלי עם שיר, בעיקר כדי שתחשוב שאני החמוד ולא רועי. זה חשוב מאוד, לא?

1660387621523.png

YossihNew

Well-known member
במקום השלישי- רוני דלומי
מהשחקניות והזמרות העסוקות בארץ, שאני כל הזמן רואה אותה בהצגות ונכבש. כל פעם שאנחנו מצטלמים היא נלחצת כי יש קורונה והיא עם מסכה. במקרה אחד הצטלמתי איתה שבוע אחרי הצגה בהשקה של מאנקיז. ומאז היו לנו כמה תמונות. היא מוכשרת בטירוף ונראה אתכם לא בוכים בגללה כשהיא שרה.

1660387650913.png

YossihNew

Well-known member
במקום השני - משי קליינשטיין
אחחחח נסיכת הדיסני עם השיער... של רפונזל. היא מתוקה ונפלאה, וכמו הדמויות שהיא מדבבת. הקשר שלנו התחיל באפס ביחסי אנוש, והיא גם הגיבה לי לפעמים באינסטגרם. והצטלמנו עוד פעם אחרי זה. ללא ספק מלכותית מאצולה יפה. היא מהממת ומקסימה.

1660387682710.png

YossihNew

Well-known member
ובמקום הראשון- אביב פנקס
את המלכה הסוגרת הכרנו בנעלמים, ואחרי שכולכם ירדתם עליה היא הפכה לתסריטאית ושחקנית עסוקה למדי, כשתקופה מסוימת כל פעם שפתחו את הטלוויזיה היא הופיעה. אישה מהממת וחמודה, שמפצה על החוסר בגובה בכישרון עצום! והיא לא אליאנה תדהר, לא. נפגשנו פעמיים באותו מקום.

1660387708083.png 1660387732945.png

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי .
אז הרסת לי אאת התיקונים שתיכננתי לעשות לפי בקשתך!!!!!!!!
אביב במקום נטע עכשיו אני צריך לחפש מלכה אחרת.!, אולי חנה לסלאו או אניה בוקשטיין
וברור שבחרתי מלכות טובות בעשרייה שלי .. שירה , , ענבל , טלי ...
שמרית !!!!!!!! שביקשתי ממנה ברכה בשבילך!!!!!!
מה אתה תעשה ליומלדת שלי !!!!!!!???????? כלום!!!!!!!!! רק ברכה! רגילה!!!!!!

YossihNew

Well-known member
אל תתקן, אני ביקשתי עוד עשר מלכות וקיבלתי!

(דפנה דקל. אתה רוצה- תכניס את דפנה)

בסדר, להשיג דברים משמרית גם אני יכול...

YossihNew

Well-known member
שמרית !!!!!!!! שביקשתי ממנה ברכה בשבילך!!!!!!
מה אתה תעשה ליומלדת שלי !!!!!!!???????? כלום!!!!!!!!! רק ברכה! רגילה!!!!!!​
אגב, ממש מתנה! נתת אותה מוקדם מדי (ועוד תירצת בזה שתפוז הטעו אותך) ואז גם מחקת ואתה שומר את זה כמו בונקר עד מחר, כשלי נשאר רק הסאונד! תן לי את הברכה ממנה!!!!!!!!! תחזיר לי את שמרית, רשע מרושע!

ואתה יודע שאני הייתי יכול להביא המון ליום ההולדת שלך. פשוט לא יצא לי... שאל את שמרית כמה נחמד אני בימי הולדת.​

Roei152

Well-known member
מנהל
חכה עוד קצת ..שהשעון יצלצצל חצות ..
תוכל לצפות ככל אוות נפשך..

YossihNew

Well-known member
אתה יודע כמה זמן לוקח לי להכין שרשור כזה ?
חחחחחחחח, לי לקח חצי שעה... טוב, יש כאלו שיותר טובים בזה... בגלל זה אני החכם של הפורום.

חכה עוד קצת ..שהשעון יצלצצל חצות ..
תוכל לצפות ככל אוות נפשך..
תתבייש לך, גנב שמריות שכמוך! אם לא אני לא היית מכיר אותה!

Roei152

Well-known member
מנהל
חחחחחחחח, לי לקח חצי שעה... טוב, יש כאלו שיותר טובים בזה... בגלל זה אני החכם של הפורום.
לא בגלל זה . אלא בגלל שלי קשה להקליד .. , להעלות תמונות , וזה לוקח לי זמן ..

Roei152

Well-known member
מנהל
אם לא הית עושה עניים גדול מדי על זה שטעיתי , ואומר לי תודה על על כל ההשקעה לא הייתי מחפש דרכים לפצות אותך ..
אתה יודע כמה זמן לוקח לי להכין שרשור כזה ? המדור לוקח לי שעות כל חודש , ושיר מעריכה את זה!!!!!!! אז בטח שרששור כזה שהוא גם כתיבה וגם העלאת תמונות!!!!!!
ויתרתי על זמן הצפיה בפרק של אינטפנטי בשבילך!!!!!!

למעלה