יום הולדת למלכה

יום הולדת למלכה

בוקר טוב. אמש חגגנו יום הולדת למלכה החתונות בחוג המתגלגלים של ספיבק. היה ערב משגע כולם עלזו שמחו ופזזו יחד עם המלכה האחת והיחידה. היה אוכל בשפע הרבה חיוכים ומצב רוח מרומם וכמובן הרבה מתנות. מקוים שתמיד יהיו שמחות שנרקוד ונעלוז ושוב מזל טוב למלכה.

../images/Emo23.gifכמה א-ה-ב-ה...../images/Emo24.gif

זהו, חברים אמש התקיימה המסיבה הרשמית והאחרונה בהחלט של יום הולדתי. איני רוצה להציק יותר מדי בנושא הנדוש אולם אצלי בעולם המלוכה נהוג לחגוג במשתה כמה ימים, וחייבת אני תודות להרבה מאוד חברים: חברי החוג "גלגל במעגל" ספיבק רמת גן (ריקי דרור החביבה, אורנה המקסימה, לאה משעל, נחצ'ה, ויקי, נורית, סיגל, נתנאל, יונה, רונה שבאה במיוחד ועוד. תודה רבה על הברכות, ההפתעות, החיבוקים והנשיקות. על העוגה (שולה השפית המדהימה), הזיקוקין (רונה ונתנאל), ועל הכיבוד העשיר (ראפ, עכשיו אני יודעת מה זה סאבאיה...) וגיליתי כמה משוררים אמיתיים, הגברים שבחבורה... ולאחר כל זאת רונה המפיקה של הערב, הודיעה על "אפטר פארטי" בגבעה. אז הגענו, עייפים מה לגבעת השלושה לפזז אצל מוטי בן יעקב שהכין לי דיסק מתנה ושם כל שיר שביקשתי (ואני "בקשנית"...) ורונה ונתנאל 'עצרו' את ההרקדה ושרו לי שיר...בהקדשה...זו אכן היתה פדיחה נעימה. תודה ע-נ-ק-י-ת מגיעה למלך הגדול מכולם -ראפ תימני כמובן. זה שיודע כל שיר ומילותיו וכל ריקוד וצעדיו. הוא היללני ברבים, סחב את כל שקיות המתנות, הביא כיבוד ואף מילצר, רקד איתי כל הערב ושר. וזה פשוט ממכר...לרקוד איתו...אי אפשר להפסיק...גם כשמתים מעייפות... תודה רבה לכם חבריי, שעשיתם לי חג בלב. אשרי שזכיתי בכם!

למלכתי היחידה

היה שווה לבוא אמש בערב, ולו רק כדי ללמדך פרק בהילכות סאבאייה. למי שאינו יודע, זהו מאפה תימני מופלא (טוב, לא צריך להיות גאון שהמדובר בגלגול של בצק, זה מה שתימנים יודעים לעשות). אכן, העייפות הייתה השלטת בכל הליכותנו מהרגע שיצאנו מ"ספיבק" ועד שהיגענו לגבעת השלושה, ולראייה עשינו אי אלו פניות פרסה כדי לתקן את נתיבותינו העקלקלות. ובגבעה עצמה, התקבלה המלכה בכבוד אמיתי ובהוד והדר השמור דרך כלל למלכות בלבד. נהוג לומר על הרקדה טובה "רקדנו עד איבוד החושים". יש לי חשש שאיבדתי את חושיי עוד לפני ההרקדה, כל כך עייף הייתי. ובכל זאת, אי אפשר לעמוד לפני מלכה ולומר ניכלם: "אין לי כוח". אז שינסנו מותנינו, ורקדנו עד הסוף ללא לאות. ורק אצטט פיסקה קטנה מהברכה שהקראתי בפניה אמשבפורום המתגלגלים: "כשאת פורשת כנפייך, כ"יונה עם עלה של זית" קשה להישאר אדיש, אפילו אם בנפשך אתה עיט" אז מזל טוב לך, מלכה יקרה, ואני מכריז בזאת על סיום החגיגות (עד לשנה הבאה, כמובן)

|כואע"פ היה לך הכוח להעתיק ממני את

ריקוד השורות המקסים "הנה מה טוב ומה נעים", בסופו של ערב למרות עייפותך ועייפותי...

למעלה