יום הולדת למאיה

מיכאל162

New member
יום הולדת למאיה

ב 9.11 יש הולדת למאיה הייתי מציעה שכבר עכשיו נתחיל לחשוב מה לעשות עבור מאיה מה שאני הייתי מציע שכל הפורום או לפחות הרוב המוצק כמו שאומרים יתארגן ליום ההולדת ונגיע אליה יחד שכל אחד יביא מתנה משלו כך גם חברי הפורום שעדיין לא פגש את מאיה כמו שדיקלה שפגשה אותה כבר וכך אני חושב שמאיה תעריך מאוד את חברי הפורום בקיצור אני אשמח אם תהיה התארגנות כדי שנוכל לעשות טוב על הלב למאיה וגם לאלה שלא פגשו אןתה זה יהיה בשבילם התרגשות כפולה מחכה להצעות שלכם .......ושמוע מה אתם אומרים על ההצעה שלי

רעיון טוב..../images/Emo24.gif

אבל אולי מאיה רוצה לחגוג עם האנשים שיותר קרובים אלייה כמו חברות ידידים וכאלה.. אז זה יראה כמו חדירה לפרטיות.. ואנחנו לא רוצים שהיא תחשוב ככה..
אבל בואו נשמע מה דעתם של אחרים על זה ונקבע.. אני הייתי רוצה מאוד לעשות את זה.. שלא תבין לא נכון..
זה החלום שלי בעצם..

מיכאל162

New member
צודקת אבל אני מאמין.....

מצד אחד את צודקת אבל מצד שני אני לא מאמין שמאיה תסרב לקבל אותנו כי בסך הכל מאיה מזירה אהבה למעריציה ןמעריציה לה וזה אמור להיות חלק מן העניין ןחוץ מזה אני מאמין שהיא מאוד תשמח ותתרגש מהמחווה שממה שאנו נעשה לכבודה זהו אני מאמין שמאיה לא תסרב כך שאם נתארגן בצורה מסודרת לא תהיה בעיה

רעיון טוב ... ../images/Emo45.gif אבל ...

אפשר פשוט נגיד לעשות את זה , יום לפני היומולת שלה , ב - 8/11 ואז ב - 9 היא תהיה חופשייה לחגוג עם מי שבא לה ...

חחחחחחחח תחגגו עם עצמכם..

מה שבטוח למסיבה הזאת מאיה לא תגיע!!!!!!!!!!!!!!!!!

למיכאל..

תאמין לי שאני רוצה בטירוף לשמח אותה ככה ולעשות לה מן הפתעה יפה כזאת עם כל המעריצים של הפורום.. היא תבין כמה שאנחנו אוהבים אותה וזוכרים את היומולדת שלה.. זה יהיה יפה אבל לא נראה לי שהיא תרצה לחגוג את זה רק איתנו ..כאילו היא תרצה אך אולי היא תרצה דווקא עם חברים ומשפחה אי אפשר לדעת.. אולי צריך לברר משהו עם אייל ורוברט.. מה דעתכם

מיכאל162

New member
לא הובנתי נכון

אני התכוונתי שהיאעם כולם כןל הקרובים שלה לא אמרתי שרק אנחנו וכמו כן עמית אני חושב כמוך כל מה שנותר הוא לממש את הרעיון דרך התארגנות רצינית חוץ מזה עמית צודק חצי שעה אם נהיה איתה עד 10 אנשים (עדיפות לפחות מזה כדי שהרעיון יצא מוצלח עד הסוף) היא לא תסרב קשה להאמין שזה יקרה

melody100

New member
רעיון פצץ אבל צריךם לדבר עם יניבוש

או אסי כדי שיתקשרו יעני בתור נציגים של הפורום וכל זה וזה רעיון מדהים מבחינתיייי

אביבוש7

New member
רעיון טוב מאוד אבל...

אני חושבת בדיוק כמו יסמין, מאיה בטח תרצה לחגוג עם האנשים שיותר קרובים אליה, זה ברור שהיא לא תתנגד אם אנחנו נעשה וניזום משו! בכול אופן זה רעיון דיי נחמד, ומאיה תשמח אם משו כזה יקרה! צריך לחשוב על רעיונות נחמדים, ואולי אפילו יצא משו טוב! אבל מה שבטוח מאיה מאוד תאהב מה שנעשה!

new2noam

New member
במידה וזה יוצא לפועל,

אז אני חושב שהרעיון יכול להיות טוב אם אנחנו באים אליה רק ל10 דקות והולכים, ככה זה לא ממש התקפה ל הפרטיות כולה 10 דקות, ובמידה וזה יוצא לפועל אני אשמח אם תעדכנו אותי, כי יש משהו שהיא שכחה בהופעה בבאר-שבע (לא חשוב מה זה) ואני מאוד רוצה להחזיר לה את זה!!!!

הרעיון מעולההההה

תפסיקו עם שהטויות האלה אולי היא חוגגת עם אחרים .. מתוך 24 שעות נוכל להיות איתה חצי שעה /שעה .. אני בטוח שהיא תישמח לראות שאנחנו לא שכחנו את היום הולדת שלה ואפילו מי שלא מכיר אותה בה לחגוג איתה ..

לדעתי ככה..

אם כולם מסכימים.. נלך..אין לי בעיה ואני כבר מחר הולכת לקנות לה מתנה כם מלאאא מלאא מלאא בלונים.. זה הדבר שהכי ישמח אותי בעולם.. באמת..
ואם זה באמת עניין של חצי שעה\שעה.. אז סבבה.. אני מוכנה להתחיל לארגן את זה.. מה אתם אומרים..

RiniRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo74.gif

נשמע אחלה
אני בפנים

k a b o o k

New member
זה אירגון די רציני../images/Emo9.gif

זה נשמע רעיון נחמד.., נחמד מאוד, מה שבטוח אם זה יהיה, אז לא נעשה את זה ביום ההולדת שלה, גם אם זה יקח חצי שעה.., בכל זאת, זה היום שלה, והיא חופשייה לעשות איתו מה שהיא רוצה
. אני ואסי נחשוב על זה.., ובקרוב נביא תשובה

למעלה