יום הולדת לחבר...

יום הולדת לחבר...

ושוב אני לא יודעת מה לקנות... והפכתי את כל הפורום של ימי הולדת ומתנות... או שהם נדושים מדי או שהם קיטצ'ים מדי... אני מחפשת משהו נחמד ושימושי !!! לא תכשיטים, לא בגדים, לא שעון, לא דיסקים, HELP!!! כבר קניתי ערכת טיפוח נחמדה ביותר שכוללת אפשר שייב, דיאודורנט, בושם וכו'... מחפשת סלסלה יפה לשים הכל בתוכה ולא מוצאת, איפה לעזאזל אפשר לקנות סלסלת קש פשוטה וחמודה? ואני אוסיף גם חולצה שקניתי מזמן ולא יצא לי לתת לו. ומחפשת עוד משהו...

יש משהו שהוא צריך?

את יכולה לקנות לו בוקסר או בוקסרים- את יכולה לקנות או שאת יכולה להדפיס שטויות. את גם יכולה לקנות 7 ועל כל אחד לכתוב אוהבת אותך ביום א', אוהבת אותך ביום ב'.. הוא מעשן? מצית חרוטה, מאפרה. נרגילה? משהו של שתייה כמו בקבוק טוב או כוסות שוטים של איקס עיגול, שחמט וכד', בר שתייה קטן. את יכולה להוסיף לו משהו קיטשי כדי לשבור את "השימושיות של המתנה" משהו עם תמונה או כיתוב אישי. אפשר משהו שימושי לשירות שלו. הוא צריך תיק גב או משהו כזה? מקווה שעזרתי קצת.

קשההההה....

לפני חודש היה לנו שנתיים ביחד אז הוא כבר קיבל משהו קיטשי וחמוד מאוד, פאזל בצורת לב, איכותי כזה לא מקרטון, עם תמונה שלנו וכיתוב. בוקסר לא, לא מעשן, גם לא נרגילה, לשתיה כבר קניתי לו פלסק יפה כזה, סתם כי הוא אמר שהוא רוצה, לשירות הוא לא צריך כלום. היה נסיון מאוד טוב לעזור, אבל לא
יותר קשה לקנות לגברים מאשר לנשים...

OgaliO

New member
ממממ.. בנים בעיתיים..

אולי גיפ כראד לאיזו חנות שיקנה מה שבא לו? אלי איזה יום כייף? סלסלות יש בביוטיקר וכל החנויות איפור-מעפן האלה חח, זה הדבר היחיד הנורמלי שם.. אולי כרטיסים לאיזה הופעה? אנארף.. משו לרכב? משו למחשב? ארנק? זה בעיתי..

תודה מותק...

אני באמת אקפוץ למיי קוסמטיקס או WOW, ביוטי קאר רחוק לי. כרטיסים להופעה יכול להיות נחמד. בשבילי יום כיף זה לונה פארק והוא יותר לא מתקרב לשם חחח
בפסח נקווה שההורים שלו יסעו לחו"ל ואז אני אזמין עיסוי עד הבית...
לפחות אתן מסכימות איתי שהבנים יותר בעיתיים מאיתנו

Svetik In Love

New member
זה באמת מסובך עם הזמן..

סלסילה נדמה לי אפשר למצוא דווקא בחנויות הזולות יותר של הכל בדולר או משהו כזה. אם תמצאי שם סלסילה ומשהו עליה את תמיד יכולה לקנות ולהשתמש רק בסלסילה. אני קניתי לו פעם מנורת לבה לקישוט, ארנק, אפשר לקנות בקבוק יין עם הקדשה עליו(עושים את זה ב'לגבר'). וד"א יין ילך יפה עם סלסלה.

מנסה שוב:)

אולי באמת כרטיס לאנשהו? הופעה של מוזיקה או סטנדאפ. הזמנה לבית קפה או מסעדה שהוא אוהב. שמן עיסוי? מגבת עם רקמה? את יכולה להוסיף לו ברכה ענקיייית ואז זה מוסיף. את יכולה לעשות לו שביל בלונים או ברכה מתוקה. לדעתי מה שקנית לו ממש יפה ואין הרבה מה להוסיף.

זהו הוחלט...

מוצאת סלסילה ומכניסה לשם את הדברים. אורזת יפה את החולצה. ברכה יפה. היום הולדת ביום חמישי הבא, בבוקר הוא חוגג בצבא עם החבר'ה, אנחנו ניפגש בערב ונסע אליו, בטח ההורים שלו יכינו איזו ארוחה או משהו לחגוג לו. ביום שישי בבוקר נלך לבית קפה, ואז לקנות לו נעליים, נסדקה לו הסולייה, לכו תבינו איך זה קורה, ואלה אמורות להיות נעליים איכותיות. ואז אלוהים גדול. כשאני חושבת על זה 25 זה גיל ממש יפה

בוקסרים זה מגניב ../images/Emo13.gif

ביומולדת שלו אני קניתי לו בושם והכנתי לו שני בוקסרים מגניבים, צירפתי תמונה
(ה"זהירות נושך" זה כי הוא נשכן
) הוא נורא התלהב מהבוקסרים וכל פעם שהוא לובש אחד מהם הוא משוויץ

הבוקסר עם הפינוקיו פשוט גדולללל !!!

הבעיה עם הבחורצ'יק שהוא מתבייש שאמא שלו תראה את זה. קניתי לו פעם תחתון בסגנון, פחות בוטה והוא מתבייש ללבוש אותו
ילד טוב שלי... אגב למתנה שלו אני מוסיפה עוד משהו שהוא אמר לי שהוא רוצה.

חחח אצלי לא רק שהוא לא מתבייש,

הוא אפילו משוויץ בזה
אלוהים, זה כלכך מביך, הוא רץ לאבא שלו להראות לו חח..

P i x i e s

New member
מזכיר לי את החייל שלי ../images/Emo6.gif

אמא שלו ממש open minded... היא הייתה נקרעת אם הייתי מכינה לו משהו כזה:)

מורוש60

New member
זה מזכיר לי

שקניתי לחייל שלי את המתנה של החודש אז אמא שלו חיכת לו ערה בשביל שהם יפתחו את המתנה שלי ביחד...=S או אם המתנה של הצבא הוא אמר לי "כן אמא שלי מאוד אהבה אותה..הראתי לי את המתנה איך שהתעוררתי.." ואני מזה הרגשתי פדיחה.....חחח אבל אמא שלו אמרה לי שהמתנה מאוד יפה ומושקעת!!

למעלה