יום הולדת לחבר... עצה?

יום הולדת לחבר... עצה?

אין לי שום רעיון... הוא יחגוג 24 ביום שבת הקרוב, אנחנו משהו כמו שנתיים וחצי ביחד. לא יודעת אם יש מה לקנות לו, או יש טעם להביא משהו חומרי בכלל, כי דברים שהוא רצה הוא כבר קנה לעצמו... אני לא ממש רומנטית (הוא הרבה יותר ממני), אז קשה לי לחשוב בכיוון אבל בכל זאת....אולי יש משהו שאפשר לתכנן או לארגן שיהיה חוויתי.... ואם זה עוזר- אנחנו שנינו עוד בצבא וסופ"ש הקרוב יהיה אחרי 3 שבועות שבהם לא התראינו.... ממש אשמח לעזרה! תודה

זה תלוי מה הוא אוהב או צריך

אצלנו למשל, שנינו לא מתים על מתנות חומריות. אנחנו מעדיפים תמיד לעשות משהו חוויתי, ועדיף ביחד. השאלה היא מה הכיוון ומה המגבלות שלכם? תמיד אפשר ללכת לצימר, לארגן טיול, ללכת לספא זוגי, לבשל ביחד ארוחת ערב רומנטית ולאכול אותה לאור נרות, וכו'.

go ask alice

New member
אם את אוהבת אותו

ואת מכירה אותו באמת, לרוב יש דברים קטנים שיכולים לחרפן כל בן אדם. תשבי עם עצמך, ותנסי להיזכר בדברים שהוא דיבר עליהם בתשוקה דברים שהוא אוהב או רוצה...בושם, חולצה- זה נחמד, אבל מתנות שהן שימושיות או שממש רוצים אותן, הן הטובות ביותר. בהצלחה :)

irreplacable

New member
אולי

משהו עם הקדשה ותמונה שלך.. זה תמיד נחמד ועושה טוב על הלב. אני למשל קניתי לאקס שלי (בין שאר הדברים
) מחזיק מפתחות נפתח עם הקדשה ותמונה שלי בחנות "מונוגרמה". אפשר להוסיף לזה דברים שימושיים כמו בגדים (זה תמיד כיף לקבל!), בושם, IPAD, וכו'..

למעלה