יום הולדת לאמא...

shir61

New member
לאחותי הגדולה שעשתה כל שיכלה

אחות יקרה, מסתבר שאמא היא אישה אחת וברגע שהיא נלקחת- מליון אנשים לא ימלאו את חלקה בצורה מוצלחת... היתה לנו אמא קטנה פיסית ונפשית-ענקית היא היתה רק אחת... לא אבא, לא האח היקר שלנו וגם לא כולנו יחד נמלא את מקומה- לעולם! מרגע פטירתה-אין יותר "עולם מושלם" אני לא כועסת ואין אשם! גם את, למרות שהיית קצת יותר בוגרת, היית זקוקה לה שם... בשנים המשמעותוית בילדותנו, צפינו באמא דועכת למולנו, אספנו כוחות כדי לשרוד ולא השכלנו להתלכד ויחד לעמוד. אמא כנראה כבר לא תחזור, ננסה להשכיל, ללמוד מהעבר ואחת לשניה להתקרב ולעזור... החיים לימדו אותי להתמודד לבד וגם כשאני זקוקה- לא כ"כ יודעת להעזר, גם במי שמושיט לי יד... אוהבת אותך ויודעת שאת שם, עבורי, בדרכך, מנסה להתקרב ולא יודעת איך. מבטיחה לנסות לאפשר, מודעת לכאב הרב שהמרחק יוצר. אין על מה לסלוח צריך למרות שעברנו למצוא דרך להתקרב ומקורות חדשים לכח. בואי נזכור את מה שאין נבחין במה שיש ועליו נודה, ממנו נהנה ולא נתלונן... אוהבת אתכן-את שלושתיכן!!!

shir61

New member
יום הולדת לאמא...

זה היה אמור להיות יום מיוחד לא עוד סתם אחד... כבר שנים את לא איתי ובחיים-בד"כ "מתנהלת לאיטי"... חלפו כבר 21 שנים שאת מוקפת (אני מקווה...) שלווה ועננים ואני מוצפת מחשבות טעונה רגשות רוצה להאמין שלו היית כאן איתי חלק קרוב, מוחשי אמיתי היית אוהבת את בני וגאה בו מאד היית מלווה אותנו ביום יום כשהתחיל לזחול, לעמוד ולצעוד לפעמים לרגע קטנטן אני תוהה מה היה קורה אם היית כאן-רואה והיחסים לא באמת היו כה מושלמים לא כמו באידיאלזציה שנוח לעשות מאז פרשת למנוחת עולמים... זה מקל קצת את הגעגוע זה בולם קצת את הזעזוע הספקתי להכיר אותך כמעט 15 שנים ואני בטוחה שאם היית איתנו-רגשית היית בעננים... היית רואה את האושר שלי גדל היית מלווה אותנו כשהיה עצוב וכשהיה שמח ומשתולל... אמא יקרה אוי כמה שאת חסרה!!! הייתי רוצה היום לחגוג לך יום הולדת הייתי רוצה אותך לצידי בגיוס, בחתונה וכשאני יולדת... לעולם אוהב אותך!!!

shir61

New member
כתבתי לפני 20 שנה מהיום...

באה עומדת מול קבר שותק מראה שאת קו מחשבתי מנתק מסדרת, מנקה שמה פרחים ומשקה נר זיכרון מדליקה הלוואי וכל זה יכל לעזור הלוואי והיית יכולה לחזור... כתבתי ב- 15.10.1985 ביום ההולדת של אמא, שנה לאחר שנפטרה.

למעלה