יום הולדת כאמא ללא אמא

• פותח הנושא fox28
  • פורסם בתאריך

fox28

New member
יום הולדת כאמא ללא אמא

היום אני בת 39.... יום הולדת ראשון כאמא ללא אמא.
נועם הקטן שלי בן חודש... נולד מתי שאמא ז"ל נולדה.
קשה שאמא לא פה....

mykal

New member

קשה לחגוג, אבל יש במה לשמוח.

מזל טוב לך ליום הולדתך.
תהני, תצאי תשמחי.
איך את מסתדרת עם נועם?
כמה כל חיוך שלו ממלא את הנפש המתגעגעת.

בריאות ואושר.

אשבל1

New member
ברכות לרגל יום הולדתך FOX

הכל כל כך חדש עם ילד ראשון, כל חוויה היא פעם ראשונה עם הילד, פעם ראשונה כאמא , נכון הרבה אושר ולצידו תחושת פספוס שלנו כבנות, ושל הילדים כנכדים וגם של האמהות התפספסה החוויה להיות הסבתות של הילדים שלנו, וכמו שאמרת.. קשה... באמת קשה , יכולה להמליץ לך לספר על אמך לנועם כבר כשהוא תינוק, להראות לו תמונות שלה, לספר מה אהבתן לעשות ביחד, הוא יכיר אותה דרכך..ואת תוכלי להזכר באהבה שלכן דרכו

טל טל 30

New member
גם אני ציינתי יומולדת כזה השבוע

ובסהכ יום הולדת שני שלי בלעדי אמא.
תמיד הרגשתי שיום ההולדת שלי הוא חג משותף של שתינו, ועכשיו כשהקטנה נולדה, זה אפילו יותר ברור לי...

אשבל1

New member
שלום טל טל

אם אני לא טועה את כותבת כאן לראשונה, אז ראשית מזמינה אותך לספר על עצמך אם וכמה שיתאים לך...

שנית,אני מבינה שנולדה לך תינוקת ,והייתה לך יום הולדת השבוע, אז אני מברכת אותך בהמון מזל טוב , אושר ובריאות והמון שלווה ואושר עם משפחתך ובתך הקטנה

טל טל 30

New member
תודה על האיחולים

אמי נפטרה לפני קצת יותר משנה, לאחר 5 שנות מלחמה בסרטן. מצאתי את הפורום לפני מספר חודשים, ומאז אני מציצה מידי פעם. קצת מזדהה, קצת מתנחמת מהדברים שאתן כותבות. אז אנצל את ההזדמנות להודות לכל הבנות שמשתפות כאן ולא פעם גורמות לי להזיל דמעות...

שרה155551

New member
FOX

שמחה בשמחתך וכואבת את כאבך. קשה המחשבה שאמא לא נמצאת ולא רואה. כל כך כואב. איזה סמלי זה שנולדו באותו הזמן.

למעלה