יום הולדת הנה בא

טוב טוב

New member
יום הולדת הנה בא

בוקר טוב, רציתי לברר מה אתם צריכים להכין לגן בשביל יום הולדת ? כיהיום נראה שיש לגננות דרשיות גבוהות מההורים , מה דעדכם? מדובר על גילים 4-5

לאה_מ

New member
מה שהגננת בגן חובה ביקשה:

חוברת (כלומר, כמה דפים מבריסטול מחוררים וכרוכים יחד בסרט) שמכילה תמונות של שירה (אפשר מתקופות שונות בחיים, אפשר מארועים, עם חברים, עם משפחה וכו´) וכיתוב של ההורים (או ביחד עם הילד) - הגננת מציגה את זה בפני הילדים בגן, ואחר כך שמים את כל החוברות בפינת יום ההולדת והילדים יכולים לעיין בהן עד סוף השנה (שאז הן חוזרות לבעליהן) - נראה לי רעיון חמוד. עוגת יום הולדת ממתקים (אני לא בדיוק זוכרת, אבל זו לא היתה רשימה ארוכה מדי - בעיקר במבה/ביגלה ונדמה לי שגם סוכריות) תרכיז פטל הפתעות כמנין הילדים בגן כוסות וצלחות חד פעמיות 2 מפות חד פעמיות נראה לי שזה היה פחות או יותר הכל, וזה נשמע סביר. שירה חזרה מאד מאושרת מיום ההולדת שלה, ועם כל מיני דברים מתוקים שהכינו לה בגן.

נעה גל

New member
וזו הרשימה שלנו (גם כן גן חובה)

פלקט עם תמונות של הילד - ערוך לפי איך שההורים רוצים. הפעלה כלשהי שאורכת כ-10 דקות (אנחנו עשינו תאטרון בובות של סיפור שאורן חיברה - כמובן שבנינו גם את התאטרון ואת הבובות...) רשימה לא ארוכה ומסובכת של ממתקים עוגה אנחנו הבאנו גם שקיות יומולדת לכל ילד עם ממתקים בפנים ואגרת עליה מודפס הסיפור שאורן חיברה (ההוא שהומחז ביומולדת). היה כייף! אנחנו מחכים בכליון עיניים ליומולדת הבא.

חני ב

New member
הרשימה שלי נראית סבירה בהחלט:

עוגה + נרות הפתעות כמספר הילדים. ממתקים כמו: במבה, בייגלה, סוכריות. בלונים. ברכה מההורים.

מירי,

New member
והנה מה שביקשו אצלנו..

עוגה ,תרכיז שתיה, הפתעות לילדים- כל זה חלקי 2 כי ימי ההולדת משותפים! אחרי שהרשימה המפוצצת של המעון , זה נשמע לי מה זה קל ופשוט...)

למעלה