יום הוואי

מודל1

New member
יום הוואי

אני מתכננת לעשות יום פעילות בנושא הוואי והייתי שמחה לקבל רעיונות נחמדים. הפעילות מתוכננת לגילאי 6-12 ומתוכננת ליום מלא. תודה מראש

הוואי..

מזכיר לי: פירות טרופיים, חול, ים, חצאיות קש, ריקוד הוואי... אני קודם כל הייתי קוראת קצת חומר רקע על הוואי - על התרבות ועל איך שהיא ניראית - אם כבר עושים פעילות צריך לדעת על מה עושים לדעתי. לחקור וללמוד קצת כדי לספר לילדים וגם כדי לדעת לענות להם כשישאלו. אחרת הפעילות ריקה מתוכן. הייתי עושה חידון על הוואי עם שאלות פשוטות ואולי אמריקאי... פירות - הכנת שיק פירות (אנחנו בדיוק בעונה המתאימה וצריך פירות חלב ובלנדר חול - יצירה בחול - נגיד ציור בדבק על דף לבן ואז לשפוך על זה חול ויוצא ציור מחול ים - משחקי מים שונים בבריכה או בריכה קטנה חצאיות קש וריקודים - הייתי מנסה להשיג כמה חצאיות כאלו של פורים או מכינה עם הילדים חצאיות מבוססות על אותו הרעיות מקרפים או ניילונים ומאתגרת אותם בהכנת ריקוד הוואי והצגתו לפני שאר הילדים (בקבוצות קטנות) הבנים יכולים לעשות ריקוד לוחמים.. חוץ מזה - הייתי עושה תחרות לימבו וגם תחרות של סיבוב חישוק על היד או הבטן. וכמובן כדאי שביום הוואי הכל יהיה בסימן הוואי - שהכניסה להתיה מקושטת בדקלים, בארוחה שתהיה תזכורת לנושא, תכיני סיפור מסגרת טוב (נגיד על טיסה להוואי...) ובסוף היום אולי צ'ופר בנושא - אפילו איזו יצירה קטנה שמכינים ביחד נגיד שרשרת צדפים וחרוזי עץ (מחנויות 2 ש"ח ומהים) שמכינים באותו יום. שחף.

מודל1

New member
המון תודה

האמת שהפעילות כבר נעשתה והיה יום מוצלח ומהנה. הרבה מהרעיונות שהצעת באמת נעשו והילדים היו מאושרים. בכל מקרה המון תודה על הרעיונות הנפלאים.

למעלה