יום ההתרמה
בתור מי שארגנה את יום ההתרמה באיזור ב"ש רציתי לומר מספר מילים. ראשית , תודה רבה רבה לכל מי שעזר בהסברות ,באיסוף הכספים ובספירה אני יודעת שחלק מהעוזרים היו במצב בריאותי לא טוב ולמרות זאת לא ויתרו .
ברצוני לספר בכאב על תופעה שחוזרת על עצמה בשנים האחרונות.
אנשים מודיעים באיגוד שהם מוכנים לעזור . שמם מגיע אלי עם פרוט התחומים בהם אמרו שהם מוכנים לעזור. אני פונה אליהם ומשבצת אותם בתפקיד , להסכמתם ואז, באורח פלא , הם נעלמים.
כשאני אומרת נעלמים אני מתכוונת לסינון בטלפון, התעלמות מהודעות שאני משאירה ובמקרה הגרוע מכל גם אי הגעה למקום בו התחייבו להיות מבלי להודיע מראש, דבר שלא מאפשר לי אפילו למצוא מחליף.
אני מבינה בהחלט שישנם אנשים שלא יכולים להתגייס מסיבות שונות. אני לא מבקרת את זה בכלל!!! אני רוצה להוקיע מצבים של הטעייה וחוסר יחס מצד מי שהתחייב,הוצב בתפקיד ונעלם מבלי להודיע
קרו מקרים בהם אנשים התחייבו והודיעו לי ברגע האחרון שהם לא יוכלו להגיע. מצאתי להם מחליף והעניין סודר. אנחנו כולנו באותו הצד של המתרס . כולנו רוצים בגיוס כספים לטובת בני משפחתנו החולים. מי שיכול ומעוניין - תורם בדרכו להצלחת המבצע. מי שלא יכול , אולי יוכל בשלב מאוחר יותר ואולי לא. מאחלת לכולם בריאות , אריכות ימים והרבה שנים של קבלת עזרה מהאיגוד הנפלא שלנו.
שוב, תודה רבה רבה לכל מי שעזר