יום הדין מחר!!!!!!!!!!!

יום הדין מחר!!!!!!!!!!!

חבר'ה אני רוצה לשתף אותכם במשהו... לאחרונה בחודשים האחרונים המצב שלי הנפשי, המצב בבית, והמצב בצבא ממש היה לי בקנטים!!!! הייתי במצב של התמוטטות... והרגשתי את עצמי לפני כן פורח ומתפתח ופתאום הייתה נפילה בי במשפחה שלי ובצבא.... זה כאילו שהבעיות התחילו והתנפחו כמו בלון ולאט לאט התנפחו והתנפחו עד שהבלון התפוצץ!!! בום טראח ענקי! קיצר הרגשתי שאני מגיע מהבית שיש לי שם בעיות... לצבא ששם הבעיות כל רגע צצות לי... והסיבה היחידה שאני הולך לצבא היא בשביל ההורים שלי ובשביל שיהיה רשום שעשיתי צבא... ולא בשביל משהו אחר! המוטיבציה שלי הייתה עד עכשיו מתוך 1-10 , 1! שזה הכי נמוך... והייתה לי בכל השירות שלי שאני אצליח לעבור מהמקום הגרוע שאני נמצא בו כרגע ובלה בלה בלה... עד שהכל התפוצץ והבנתי שלצבא לא כזה איכפת ממני, או מהבעיות שלי בבית או בכלל... בכל מקרה המוטיבציה בחודש האחרון ירדה ל0 אפילו למינוס הייתי אומר... בקיצור החודש האחרון היה לי קשה מאוד! נוראי אפילו... איחרתי לצבא ושפטו אותי... ודפקו לי ריתוק שלושה ימים! ולא הייתי מוכן להישאר אז ברחתי הבייתה והייתי נפקד כמה יומיים... אח"כ חזרתי לצבא ורצו לשלוח אותי לכלא אז נכנסתי לקב"ן והיא נתנה לי חופש אבל אמרה לי שאם אני רוצה להישאר בצבא אני חייב לעשות את הריתוק... אבל בלי קשר נשבר לי כבר! אין לי מוטיבציה להישאר במקום הזה יותר... אני מרגיש שאני מבוזבז שם, שאני נמצא במקום גרוע ולא יכול לממש את עצמי שם בכלל... שאין טעם כי אני לא רוצה להיות שם... בכל מקרה בקיצור מחר יש לי ויעדת שיחרור... שכעיקרון אם אני אומר שאני רוצה להשתחרר אני משתחרר מחר... וכעיקרון אני מקבל את כל הזכויות כי יש לי שנה וחודשיים... ואם אני לא משתחרר אני יודע שאני אחכה זמן עד שאני אעבור והבעיות יחזרו והבעיות בבית יהיה יותר קשה לפתור אותן... בכל מקרה אם אני משתחרר יש לי כבר תיכנון מה אני אעשה באזרחות... קודם כל אני אעבוד חצי שנה ואטחן ממש כדי להרוויח כסף! כדי שאני אוכל טיפה לפרנס את עצמי ביציאות, דלק, בגדים וכו'... דבר שני תוך כדי החצי שנה הזאתי אני אברר לי על פסיכומטרי או שיפור ציונים מסויימים בבגרויות אם אני צריך ואז אני אברר גם מה הכיוון שלי אם אני רוצה ללמוד באוניברסיטה או מכללה? ומה אני אלמד בכלל...? אני גם חושב שתוך כדי החצי שנה הזאתי אני אלמד איזה כמה קורסים בדברים שמעניינים אותי... וכמובן שאני הולך לעבוד על עצמי בחצי שנה הזאתי! על האישיות שלי! על הביטחון שלי! על הבן אדם עידו טסלר! וכמובן שאנחנו הולכים לפתור בעיה בעיה בבית!!! חייבים!!! אני רוצה כל כך!!! אני מפחד רק ממשהו אחד!!! שמחר כאשר אני אחליט זהו אני יצאתי מהצבא... איך אני מקבל את עצמי כאשר מישהו שואל אותי היית בצבא? ואני אומר לו כן אבל השתחררתי! זה לא קל... אנשים נוהגים לזלזל באנשים ישר כאשר הם שמעו שהם לא עשו צבא... קשה לי עם זה... אבל כמובן שאני אמור לעשות מה שנכון לי וטוב לי ולא לאחרים! מחר למרות שאנשים מקנאים בי שאני יוצא לאזרחות... זה לא קל... זה לא מתנה... אבל מצד שני זה יוריד לי אבן ענקית מהלב כי כרגע אני בתקופה מאוד קשה בבית ובחיים ולצבא לא הכי איכפת... אז לפחות כאשר לא יהיה את הצבא אני אוכל יותר לעבוד על הקטע עם הבית ועל הקטע של לעשות דברים בחיים שאני מרגיש שאני עושה משהו, מרוויח כסף ללחמי, מרגיש שאני לומד למטרה מסויימת, מרגיש שאני מנצל את הפוטנציאל שלי ולא מבזבז אותו עוד שנה ו10 חודשים בצבא... בהצלחה לי מחר בהחלטה אני מקווה שאני אהיה בסדר ושאלוהים יהיה איתי אם הוא קיים בכלל!!! לחץץץ

תעשה מה שמרגיש לך נכון ../images/Emo45.gif

נכון שיש כאלה שמרימים גבה לנוכח אלו שלא שירתו בצבא אבל איזה קשר יש להם אליך שיחשבו מה שהם רוצים. אם אתה לא לוחם בקרבי אז להיות ג'ובניק מבחינתי זה די בזבוז של זמן, והייתי מנצל את זה באמת ללימודים עבודה והתפתחות עצמית
. זכור תמיד שאתה עידו בפני עצמך החיים הם שלך האחריות היא שלך ואתה עושה הכל בשבילך עצמך לא כדי לרצות אחרים. המסגרת הצבאית היא נטולת כל הגיון בירוקרטית ואטומה וזה לא כזה כבוד גדול היום להיות ג'ובניק
, כמו שאמרתי למעלה עדיף לנצל את הזמן ביעילות. אני בעד אם תשאל אותי, ובהנחה ואתה באמת עומד לפרוץ קדימה עם לימודים עבודה והתפתחות, לדעתי זה יפתח לך דלתות חבל על הזמן. בהצלחה

idots

New member
תודה מיכל!

היה משחרר!!! זהו השתחררתי סופית ביום שלישי... החזרתי את כל המדים והכל... ירדה לי אבן מהלב... עכשיו אני הולך לחפש עבודה... יש מצב שאני אנהל את העסק של אבי כמה חודשים אבל זה עדיין לא בטוח ואני עדיין לא בטוח בעצמי אם הפרוייקט הזה יתלבש עליי טוב או שהוא יהיה גדול עליי...

בסוף ניהול העסק התבטל...

כי אבא שלי לא עשה את העיסקה... אבל די בא לי לעסוק בענייני מסחר במכוניות... כלומר טרייד אין. אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל... אני קודם רוצה להרוויח כסף בעבודה קבועה... כרגע אני עובד בתור סדרן בקולנוע וזה נחמד אבל המשמרות לא משהו ולפעמים מקצרים לי את המשמרות בגלל שלא באים מספיק אנשים וכו'... וגם המנהל קובע לי את המשמרות ולא ממש אני... הוא קובע לי לרוב לסופי שבוע ואני מעדיף יותר לעבוד מיום א' עד ה' ולא בסופי שבוע... פעם ב... בסופי שבוע... אולי אני אלך לעבוד בקיוסק או משהו... או בתחנת דלק ששם יש מענק גם אם אתה עובד אחרי חצי שנה לחיילים משוחררים... אבל בגדול אני עדיין בבילבול...

polgara7

New member
../images/Emo50.gifאל תדאג בקשר לזה

הצבא הוא מסגרת מאוד ספציפית ולא מתאימה להרבה מאוד אנשים. זה שאנו מחוייבים במדינה לשרת בצבא, זה דבר מסובך. זה שאתה מרגיש לא מתאים לצבא, זה מאוד לגיטימי, ואני חושבת שיותר ויותר אנשים מבינים את זה היום. תמצא לך מסגרת שיותר תתאים לך, מקום בו אתה מרגיש שאתה יכול לממש את עצמך. fuck everybody , סליחה על השפה. אתה לא צריך להתנצל בפני אף אחד. אתה מה שאתה, ואים אתה לא מתאים למסגרת הצבאית, זה ממש בסדר. ישר כח, כמו שאומרים. אוריה.

למעלה