יום הבחירות

shavitmass

New member
יום הבחירות ../images/Emo140.gif

שלום לכולם, עוד כ- 24 שעות והקלפיות יפתחו. עוד כ- 24 שעות להתחלה חדשה. למרות מאמץ של וועדי ההורים בחלק מהישוב בתי הספר יהיו סגורים (פרט לחט"צ בניצני השרון). עוד אמש ניסינו לשכנע לפתוח את בית בספר יגאל אלון ואור תורה אך ללא הצלחה (תודה לאורית,ציצקו ,מקסים ופיטר על שיתוף הפעולה ובעיקר על האכפתיות!). אני מאושר לקחת חלק בחגיגה הדמוקרטית! בצבעים, בשיחות, בככרות, בתוכניות בשאיפות בתקוות. עוד 24 שעות לאופק חדש. אני קורא לכולנו לשמור על עוד קצת איפוק, עוד 24 שעות, לשמור על החיבוקים לאחר פרסום התוצאות גם למנצחים וגם למפסידים כי בבחירות הללו כולנו מנצחים!! התיקווה לאופק חדש צריכה להנחות אותנו לקלפי, לממש את זכותנו האזרחית, אנא סיעו לכל אחד מאיתנו לממש את זכותנו הדמוקרטית לבחור. שיהיה לכולנו יום בחירות נפלא , שלכם, שביט מס - מנהל מטה אבי קולמן וסיעת אופק.
(לשם השקיפות מספר 2 ברשימת אופק בראשות אבי קולמן).

Master Stav

New member
אכן עוד 24 שעות

עוד 24 שעות ל"מועצה איכותית לקדימה צורן" עוד 24 שעות של הרבה מתח ובעיקר שימחה על עשייה משותפת וחגיגה של הדמוקרטיה שיהיה לכולם יום בחירות מדהים ...עם הרבה חיוכים ולגבי חיבוקים ...כולי תיקווה שאחרי הבחירות האלו נשכיל לחבק את כולם ... כן כן אפילו את גולברי אולי לא מאוחר .....לעזור לו להיטיב את דרכיו .

asimoh

New member
שיהיה לך בהצלחה !!!

שביט שלום, נפגשנו בחוג בית אצל איריס שופמן ןלאחר מכן בכיכר צורן. נראה לי שעמדתי בבחירות ברורה לך ועם כל זאת אני מאחל לך במלוא הכנות: ב ה צ ל ח ה !!! בברכה, עודד הלפר 052-3425200

למעלה