יום האהפה בפת"ח

loquado

New member
יום האהפה בפת"ח

האלן האלן יא שבאב ריכזנו בשפילכם את כל הבעילים, את כל השהידים, את אבו עמר, וסוהא גם. עשינו לכם מצגת על אהפת כל בני אברהם. עשינו הסגה של קודש היצור הנברא בצלם אללה. עשינו בירור למה אנחנו משמידים כל כך הרבה מהקרופי משפחה סלנו, ואנסים לא מוסלמים בכלל -והפנו שאין שום גן עדן עם בתולות ונהרות של חלף ודבש זה גם נדיר למסוא שמה.(וסוהא גם) עשינו מכל הקלצ'ניקובים בסלים בכיכרות הערים והכפרים שהילדים סלנו יידעו סלא טוב להרוג סתם אנשים וילדים ואמהות וסקנים אפילו סהם שייכים לעם הסכן המעסבן הסה. הפסקנו ללמד ילדים לסנוא, והתחלנו להכניס בהם את תורתו האמיתית סל אללה הרחום שאהב אנשים ואסר להרוג סתם ככה. עשינו נקיון בלב ומעכשיף אנחנו מכניסי אורחים לתפארת המסרח התיכון הנה פירוס המילה פ"תח בשינוי הראשי תיבות סלה: פה תקבלו חיבוקים. ברכות מראשי מנגנוני האהפה והשלום -וסוהא גם. א'לב איל אסד

אני לא ממש מבינה מה כתוב כאן

אבל אני מגיבה להודעה רק בשביל שרשף יגיד שהוא לא יכול למחות צדיק עם רשע, כי אני נורא רוצה שהוא יגיד שאני צדיקה. ומשהו טופיקי (בלי עוף בשביל בירה): מישהו יודע מה שם ההרוג מהפיגוע באריאל?

אקווה

New member
דפקא אני הפנתי..

וחיוך סיני (או ציני, תפחרו), עליה על פני... ככה לא בונים הודנא...

loquado

New member
אז תסבירי ../images/Emo96.gif לי פנים

ותסבירי לאלה שלא, שהעניין כוון לבטא את תחושת הלב הנחמץ לנוכח המצב... -ותו לא. :)

המוזרה

New member
סתם בדיחה חסרת טעם.. ותשובה לשאלתך

ההרוג הוא ארז הרשקוביץ, בן 18 סיים טירונות לפני מספר ימים יהי זכרו ברוך

Luna mia

New member
על כל שאלה - תשובה

שמו של ההרוג באריאל הוא ארז הרשקוביץ הי"ד. ארז, בן ה-18, היה עתודאי שסיים לא מכבר את הטירונות.

or99

New member
מה? לא שמעתם חדשות?

עקב קיצוצים הוחלט לשחרר את הבתולות, ובמקומן תקבלו ענבים ירוקים. פורסם אתמול בידיעות אחרונות, והופיע כבר מזמן ב-New York Times: Scholars Are Quietly Offering New Theories of the Koran By ALEXANDER STILLE (NYT) 2066 words Late Edition - Final , Section A , Page 1 , Column 1 ABSTRACT - Handful of Islamic scholars, bucking threats of violence for questioning words of Koran, are quietly investigating origins of Muslim holy book, offering radically new theories about text's meaning and rise of Islam; photos; German scholar who uses pseudonym Christoph Luxemberg uses earliest copies to maintain that portions are derived from pre-existing Christian Aramaic texts that were misinterpreted by later scholars who prepared modern texts; he posits that 'virgins' supposedly awaiting martyrs in paradise are actually 'white raisins' of crystal clarity; his work has no publisher, given cases of Salman Rushdie and Suliman Bashear, who was thrown from window at University of Nablus for arguing that Islam developed gradually, not fully formed from mouth of Mohammad; scholar at US campus says fear and political correctness make it impossible to say other than 'sugary nonsense'; authors Patricia Crone and Michael Cook suggest Muhammad was seen originally not as founder of new religion but as Old Testament-style preacher on Messiah, so that earliest followers may have seen themselves retaking place in Holy Land alongside Jewish cousins (M)

shellyland

New member
קשה לי להפריד

בין נושא ההודעה שלך לבין החתימה האישית.

TalReshef

New member
נכון, אבל

לא כל מי שמתנגד למעשי המחבלים יזדהה עם הסגנון שלך שמעלה ניחוחות של הכללת כל הפלשיתנאים בסל אחד, או במלים אחרות: גזענות. מלבד זאת גם אני לא יכול להתעלם מהזיקה ללח"י, אותה תנועה שהגדירה עצמה בתחילת שנות ה-30 כפשיסטית (למשל: הטור הכלכלי בעיתון שלהם נשא את הכותרת "מעטו של פשיסטן") וניסתה בשעתו ליצור ברית עם הממשל של היטלר. היא חזרה בה כשנודעו פרטי השואה, אבל מבחינתי הזדהות איתם מעוררת אנטגוניזם עד עצם היום הזה. בבקשה אל תכליל אותי בקבוצה שלך.

TalReshef

New member
ועוד משהו

הפעילות שלך בפורום "מפלגת מולדת" קשורה לכל זה באיזשהו אופן?

איתמר ש

New member
היכן ההכללה?

קראתי את ההודעה של אור ולא מצאתי בה, או בסגנונה, לא הכללה של כל הפלשתינאים בסל אחד עם המחבלים ולא גזענות. גם לא ניחוח. "...תקבלו ענבים ירוקים" יכול להתייחס גם רק לקבוצת המחבלים. תלוי איך אתה מעדיף לקרוא את זה. לעומת זאת אפשר לראות בטענה שלך כלפיו הכללת כל ימני בסל הגזענים. לא שאתה באמת חושב כך, אבל כך זה נשמע.

nutmeg

New member
מזכיר לי

את ההוא שדופק על השולחן וצועק שהוא שונא פאנאטים!!!

or99

New member
בקשר להודעה המקורית...

כבר קיבלת תשובה, וכך גם בקשר להודעותי בפורום מולדת. בקשר ללח"י: ההסכם שניסו להגיע אליו כולל מדינה יהודית, והעלאת יהודי אירופה לארץ. מבחינתי אין רע בכך, וזה עדיף על כיבוש בריטי והגבלת העליה.

TalReshef

New member
הבהרה והתנצלות

קודם כל, ההתייחסות שלי לתוכן ההודעה לא התייחסה רק לתוכן אלא גם להקשר ולמידה רבה של קריאה בין השורות. במחשבה שניה נראה לי שעשיתי דבר לא ראוי ואני מתנצל על כך. יש לי עדיין ספקות לגבי ההקשר והכוונה שמאחורי הדברים שלך אבל לא יותר מכך. כאמור, אני מתנצל. מעבר לכך, ההסכם שאנשי לח"י חתרו לחתום עם השלטון הנאצי היה שיאה של מערכת קירבה וסימפטיה שהם חשו כלפי השלטון הזה לאורך השנים. אין רע בכוונה להגיע להסכם, יש רע עמוק ומדאיג בהגדרה העצמית כפשיסטים, בהערצה למשטרים של פעולה ישירה ושל השתחררות מהאימפוטנציה של הנימוס וכללי הריסון העצמי של החברה הדמוקרטית. הדברים הללו ממשיכים להדאיג אותי גם היום, ואת זרעי "ההשתחררות" הזאת אני רואה באידיאולוגיות האנטי דמוקרטיות והאנטי הומניטריות של רעיון הטרנספר, נאמני הר הבית ונוער הגבעות. ולשאלה שעדיין לא נשאלתי (וסליחה מחברי הפורום על המשך הגלישה החריפה להיסטוריה ואידיאולוגיות, אבל כל זה חלק מבשר התרבות העברית): לא, אני לא מגדיר עצמי כשמאלני ואשמח לדון איתך על זה off line, אבל אני מאוד מאוד הומניטרי ודמוקרט, כי לדעתי על כך נקום וניפול תרבותית וקיומית.

למעלה