יום האהבה

יום האהבה

טוב, לא מצליח לי להתעלם מקיומו של היום הזה, אז שאלון. יש לכם עם מי לחגוג את יום האהבה? או שאתם סתם חוגגים עם החברים? או מתעלמים מהיום הזה? מה אתם עושים לכבוד היום (דברים תמימים, כן?)?

../images/Emo23.gif

יש לכם עם מי לחגוג את יום האהבה?לא
או שאתם סתם חוגגים עם החברים?גם לא או מתעלמים מהיום הזה?
מה אתם עושים לכבוד היום (דברים תמימים, כן?)?אמ... כלום...

eliormagick

New member
איפ הרסת לי את ההתכחשות ליום הזה

יש לכם עם מי לחגוג את יום האהבה?לא או שאתם סתם חוגגים עם החברים?גם לא או מתעלמים מהיום הזה?משתדליםP: מה אתם עושים לכבוד היום (דברים תמימים, כן?)?נדה

Lp Fairy

New member
המממ

יש לכם עם מי לחגוג את יום האהבה? יש יש..[= או שאתם סתם חוגגים עם החברים? חחח לא ..[= או מתעלמים מהיום הזה? המממ דיי מתעלמים מזה האמת..הוא מתעלם מה אתם עושים לכבוד היום (דברים תמימים, כן?)? המממ אתמול בערב (זה היה ערב יום אהבה..) אז הלכנו לפאב עם חברים שלו... כמו שאתן רואות גם כשיש זוג זה לא כזה משו...

../images/Emo2.gifיום האהבה ?

שכחתי שזה היום.. וואי טוב ככה זה שעובדים מ6 בבוקר עד 9 בלילה
.. לא נורא .. העיקר יש כסף , עם כסף אפשר לקנות הרבה אהבה

../images/Emo121.gifבובובו

יש לכם עם מי לחגוג את יום האהבה? לא או שאתם סתם חוגגים עם החברים? נשארתי בבית בסוף או מתעלמים מהיום הזה? בערך מה אתם עושים לכבוד היום (דברים תמימים, כן?)? כלום.

hagarshtar

New member
בלע../images/Emo118.gif

יש לכם עם מי לחגוג את יום האהבה?לא או שאתם סתם חוגגים עם החברים?לא חוגגים,הייתי אצל משפחה אבל זה לא קשור או מתעלמים מהיום הזה?לא פשוט אין מישהו אז לא עושים כלום מה אתם עושים לכבוד היום (דברים תמימים, כן?)?שום כלום

אהבה ../images/Emo23.gif

אני חגגתי בהרצה , + מסיבת קבלה . בלי חברים . לא מתעלמים (והירח היה מלא כל הלילה
) לכבוד היום הזה , הייתי מוכן לחלוק את הירח , רק אם מי שתרצה .

mgirl

New member
האמת...

אני לא מתה על יום האהבה... זה קיטש.. מה, צריך יום בשביל להראות אהבה? אז אני די מתעלמת ממנו..

tribe spirit

New member
בלע.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

יש לכם עם מי לחגוג את יום האהבה?יש.. או שאתם סתם חוגגים עם החברים?כן,כי עד שיש לי עם מי הוא בצבא
או מתעלמים מהיום הזה?לא מתעלמת,אך לא הופכת עולמות. מה אתם עושים לכבוד היום (דברים תמימים, כן?)?כשהוא יצא בסופ"ש,העיקר להיות איתו...מה עושים לא חשוב.

tribe spirit

New member
חמודע!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כבר דיברנו על זה!!! התוכי שייך לי מימים ימימה. טוב,לא כלכך הרבה זמן,אבל שנתיים לפחות,ועל זה מגיע לי כבוד. אני מאשרת לך ברוב נדיבות לב להשתמש בו גם
ובקשר לכול\תרת-וואלה סורי...

למעלה