יום האהבה

יום האהבה

טוב אז בטח אצל רוב הבנות פה אם לא כולן החבר נמצא בבסיס ביום האהבה (שהרי יוצא אמצע השבוע - יום שני). אז מה אתם מתכננים לעשות לכבוד זה? תכננתם משהו ליציאה שאחרי? או כבר בסופ"ש הזה? או שולחות חבילה לבסיס? או סתם מתבאסות? (שנראה לי שזה מה שאני אעשה...)

../images/Emo9.gif

כן לצערי החבר לא יהיה ביום האהבה. לכבוד היום הזה קצת יהיה לי בעיה לארגן דברים [מסיימת ללמוד ב6 וחצי בערב רק] אז אני מאמינה שאולי אח"כ אני ילך עם חברות קצת לאכול גלידה או אם בכלל אני יצא? , אולי סתם יישב כמו יום שני רגיל יתקשר לחבר ואאחל לו 'יום אהבה שמח אהוב שלי' . אבבבבבל - אני מתנחמת בזה שהשבוע הזה מפתיע ומיוחד במלואו , הידד
, יום שבת אנחנו 7 חודשים ביחד . וזו הפעם הראשונה מאז ה7 חודשים שלנו שבאמת היום הזה נופל שאנחנו ביחד פשוט כל היום
וערב לפני אני יודעת שנצא לבלות קצת . וגם את יום שבת נקדיש בעיקר למשהו יחסית גדול [עדיין בתהליכי חשיבה למישהי יש הצעות?] אני לא רוצה לעשות משהו ענקי , אבל עדיין עד שסופסוף יוצא שאנחנו ביחד.
וזהו נראלי . האמתי שיום האהבה יצא דיי מעפן כזה השנה אז אין בדיוק מה לעשות . אלא להמשיך את השבוע כרגיל .

luxene

New member
יש לי הצעות לבילוי שבת, אם זה בתל אביב.

לכו להחליק על קרח בלונהפארק ואז תעשו פיקניק בגני יהושע

אני גרה בצפון

אני גרה בצפון
ואין לו לי ולא לו רישיון בישביל לנסוע .. חשבנו על ללכת לאכול פיצה ונלך לשחק קצת באוליניג . או משהו? מה אתן חושבות? יש הצעות אחרות ?

מאיויוXD

New member
למה להתבאס?../images/Emo13.gif

אני מתענגת על המחשבה שנשארו עוד פאקינג 5 ימים!!!11 עד שהוא מסיים את הקורסס :) ואחריו - הוא יחזור יומיות D:: ואז החיים יהיו מושלמים!#!@#% חח סתם. בכלאופן, הוא נשאר בבסיס כמובן.. אבל לא כזה נורא, תכלס בטוח נצא כשהוא יחזור בסופש הבא לחגוג את סיום הקורס שלו, את יום האהבה ואת ה7 חודשים שלנו
וחבילה כבר שלחתי לו כשהוא סגר לפני שבועיים, בטח נסתמס ונדבר בערב.. זהו :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאין לי מושג מה אני עושה..

אין לי חבר.. כמו שהרוב כאן כבר יודעות חח איכשהו בזמן האחרון כל שבוע אני יוצאת עם חייל אחר חחחחח דייטים או סתם לצאת לשתות. מנסה להכיר אנשים חדשים. אז סוףסוף הכרתי בנאדם חדש לגמרי שמתגייס עוד חודש. קבענו להיפגש השבוע ואני עושה ביום שני משמרת בוקר בבסיס אז אולי אני אצא איתו :) עם האקס יצא לנו שני וולנטיין ביחד. בשניהם הוא סגר. אבל אני קניתי מתנות קטנות ^^ פעם אחת קניתי קרם גוף (לעשות מסז'ים אחד לשניה) ושתי שפורפרות כאלה של קרמים לציור על הגוף בטעם תות ובטעם שוקולד. ובפעם השנייה הכנתי לו פאזל מתמונה שלנו ומלא עוגיות ונסעתי עם אמא שלו לבקר אותו בבסיס :)

אני ביום האהבה ביום הולדת של חברה..

ואין לי חבר כרגע, היו לי 2 ימים כאלה עם האקס.. וזהו אין טעם להתבאס שהחברים סוגרים כי מה לעשות הם אף פעם לא יוצאים בתאריכים חשובים!

הכנתי לו מכתב לשבוע שדאות..

שאני אפילו לא יודעת אם יהיה לו זמן לקרוא... כמה עצוב שאני אפילו לא אשמע את הקול שלו ביום האהבה :\

אז ככה....

אני יושבת לי בבית לתומי ופתאום טלפון: "שלום אני מדבר עם ___?" "כן..." "יש לי זר פרחים בשבילך" "נו מי זה? חלאס", קיצר, 7 דקות רבה עם מי שבטלפון שיפסיק לעבוד עלי.. בסוף איכשהו הוא גרם לי לצאת החוצה ולא היה אפחד, ואז בכלל התעצבנתי, ואחרי כמה דקות אני רואה שליח בשביל של הבית עם זר פרחים ענקקק לבן ואדום עם מקלות של לבבות בפנים, ברכה ועטוף כזה מהמם! איך התפדחתי, התנצלתי בפניו איזה אלף פעמים על זה שניתקתי לו איזה פעמיים חחחח... ואז פתחתי את הברכה וכתוב "ל____! אוהב אותך גם מרחוק, ___ שלך" הוא כזה מושלם! לא ציפיתי שהוא יזכור שיש דבר כזה יום האהבה ובכלל לא ציפיתי לקבל משהו כזה... אוישששששששששש אני נמסה פה ואני לא מצליחה להפסיק להסתכל על הזר המדהים הזה... יאללה, עוד 4 ימים ואני פשוט אוכלת אותו חיי

ohryy

New member
../images/Emo151.gifיום האהבה זה קצת...טיפשי

זה נשמה מטומתם אבל כל סופש ביחד זה יום אהבה אני תמיד אוהבת לעשות לו דברים קטנים בלי סיבה והוא גם אוהב לעשות לי דברים. אפילו לפעמים שאני בעבודה ואני חוזרת לדירה שלנו אני רואה שהוא ניקה אותה ממש נקיון יסודי והכין לנו ארוחה (פעם הוא עפה לחם לבד, הוא נורא אוהב לבשל חח) בדרך כלל אנחנו מנקים ביחד אבל לפעמים אני עובדת חוזרת ואין לי כוח. ואנחנו כל הזמן יוצאים לאכול ביחד במסעדה או בפאב רק אני והוא. אז יום האהבה בישבילי מרגיש קצת כמו כל סופש חחח. זה יום שמזכיר לאלה שאין להם חבר או חברה שהם לבד!. אולי זה יותר קל לנו כי אנחנו גרים ביחד (טוב סוג של כי הוא בצבא רוב הזמן) אז אולי באמת זה יותר קל. ועם נצא שוב לאכול יחד או משהוא שאנחנו גם כך עושים תמיד אז זה לא היה מיחד כי אנחנו תמיד עושים את זה בכל מיקרה שהיה לכולן כיף בסופש התקרב עם החבר! תהנוווו

מממ האמת שבכלל לא הרגשתי יום האהבה

וגם לא התבאסתי.. נראה לי שפשוט הדחקתי את זה ... כדי לא להתבאס.. אז הכל בסדר איתי :) אני רק מחכה שהוא יחזור אני לא יכולה כבר עם הסגירות האלה זה מחרפן אותי !!!

מאיויוXD

New member
איזה מתוק../images/Emo23.gif

סימס לי את המשפט הכי חמוד בעולם לכבוד ה7 חודשים שלנו היום: "זה עבר כל כך מהר, אבל אני זוכר כל רגע. אני אוהב אותך :)"

למעלה