יום האהבה

Bastet

New member
יום האהבה../images/Emo23.gif

מחר כידוע לרובכם. יום ה -
הבינלאומי. אני מאחלת לכולכם חג שמח ומי יתן ותחגגו אותו על הצד הטוב ביותר עם אהובי יבכם הקרובים אליכם רגשית. תבלו, תהנו, תעשו דברים מוסריים/לא מוסריים, הכל הולך באהבה (כל עוד אף אחד מהצדדים לא נפגע)... באשר לי - אני את אהבתי עוד לא מצאתי^_^ מאחלת גם למי שלא מצא אהבה למצוא אותה. מאחלת מכל הלב אירה

אין לי עם מי לחגוג../images/Emo7.gif

אבל אני מאחל לכולם יום אהבה מקסים שמחה ועם המון אהבה לכלום

AeroSlash

New member
אוו וווווווווווווווולל :\

גם אני את אהבתי עוד לא מצאתי, ספק אם אמצא בקרוב... אבל לכל האוהבים ומאוהבים למיניהם ששורצים באיזור שיהיה יום אהבה שמייח עם הרבה מזמוזים, חרמונים, מעשים שהם לא לעיניהם הבתולות של עוברי אורח ובלה בלה בלה.. וכמובן שאני בטח אתחיל את היום מחר בלאמר "חג אהבה שמייח" לשתי נשותיי ואם לא אשכח אז גם לבעלי.. ואם לא אשכח אז גם לצ'יבורשקה שלי, ואם לא אשכח אז גם לגיטרה שלי...

bariska

New member
יום אהבה שמח :)

ולכל אחלה שעוד לא מצאו אהבה כל אחד והזמן שלו בסוף זה יגיע נו אין מה לדאוג

the freaky girl

New member
../images/Emo23.gifיום אהבה שמייח לכל המאוהבים

והמאוהבות... D: וגם לכאלו, שסתם אוהבים אותם..
אני אולי אחגוג..
חיחיחי [-{ אפילו שזה רק מחר, היום כבר חגגתי.. חיחיחי.. D:

Janem

New member
יום ולנטינוס קדוש שמייח...../images/Emo111.gif

תתפרעו...
מקסימום אם לא, אז תזכרו שיש את ט"ו באב.

eMiFrEaK

New member
אם......!! (וזה איום...)

אני רואה עוד לב או דובון או אדום\ורוד\לבן.. או I love u אני אשתגעעעעעעעעעעעעעעעע... ולא, זה לא ממרירות...פשוט לדעתי זה מיותר! כי יום אהבה צריך להיות בכל יום! סתם יום שתעשיית השוקולדים מרוויחה בו המווווווווווווווון על חשבון התמימים האלה..המאוהבים כביכול זהו... חחחח עכשיו כשהוצאתי את זה... אני 'סדר... אגב.. זה יום האהבה הכי נורא שהולך להיות לי.. יכולתי להעביר אותו אפילו עם 2.. אבל מה לעשות שאף אחד מהם לא רוצה לדבר איתי יותר...=\

למעלה