יום האהבה

יום האהבה בפתח ../images/Emo23.gif

את אירועי יום האהבה נפתח באירוח מיוחד של הכוכב העולה בשמי הזמר העברי, הזמר הכי רומנטי בשטח- יוסי אזולאי, שמוציא אלבום חדש ומגיע לענות לשאלותיכם. תפוז LIVE בהנחיית רועי וערן, הערב ב-19:00 בפורום קופסת הלהיטים.
ועוד ברוח האהבה: עמוד אהבה מיוחד ליום האהבה עלה היום בתפוז אנשים- אתם מוזמנים להכנס ולהתאהב
.
ולסיום, קצת פרסים: ריכזנו עבורכם את מיטב התחרויות בקהילות תפוז אנשים. כל הפעילויות, כל החידונים, כל הפרסים, מעתה בעמוד מיוחד- כדאי להכנס ולהתעדכן מידי פעם במה אפשר לזכות! תפוז FUN

יש לי כמה

תגידו שאני רגיש מידי אבל אפשר לקחת זוג כוסות יין עם בקבוק יין טוב וללכת לים לראות את השקיעה ביחד ולשתות יין ביחד עם איזה שוקולד בלגי טוב. או שאולי אפשר לקחת אוהל ולרדת לחופים נטושים איפה שאין מצילים ולהקים אוהל ולעשות בו אהבה עד אור הבוקר ומשם ללכת לעבודה. אפשר גם ללכת לספא ביחד ולעשות כמה מסאזים טובים. יש לי מלא רעיונות לחגוג את יום האהבה רק שיבוא הגבר האמיתי והמתאים בשבילי.

stefan10

New member
כמה נכון

צריך שיבוא האדם המתאים שאיתו אפשר יהיה לעשות אהבה וכייף יחד.

שוקוליט

New member
אפשר לחגוג גם לבד

תמיד אפשר לקחת חבר או חברה טובה ולעשות איתה את יום האהבה למרות שזה אולי יראה מזוייף קצת אבל עדיף מאשר לשבת בבית ולהתייבש עד שיבוא האביר על הסוס הלבן

../images/Emo10.gif

אני את יום האהבה חוגג בעבודה.. אבל אין דבר, בסופ"ש הקרוב נחגוג ביחד בקיסריה בעלי, תארוז מזוודות !!

stefan10

New member
יום טו באב שמח ../images/Emo23.gif

ולכולם אני מאחל שימצאו אצ האהבה שלהם ואלו שמצאו שתאריך אהבה זו שנים..חיבוקי דב סטפן

אליקו28

New member
חג אהבה שמח לכולם

למרות שלקחתם הכל לא בפרופורציה יכול להיות שקצת טעיתי שכתבתי תגובה בפורום ולא בתיבה האישית אבל אני עומד בדעותיי טוב עזבו אני מאחל לכולכם חג אהבה שמח והלואי שהפעם תמצאו את החלק המשלים שלכם ולאלו שכבר יש תעשו המון המון אהבה היום אני את שלי מקווה לעשות בבריכה בלילה מאוחר גן עדן בהתגלמותו

למעלה