יום ד' 13/12

אני (=

במילא הייתי אמור להתחיל ב12 כי סיימתי אנגלית שנה שעברה אז לא למדתי בכלל היום (8

EDTH

New member
סיימתי ב 12 ../images/Emo13.gif

שעתיים מערכות תקשורת (המורה חייב לי שקל) אח"כ 3 שעות מבחן מעייף בתנ"ך- מבחן קשה.. היה צריך לעשות 9 שאלות.. עשיתי 3 נראה לי...בקושי למדתי לפני.. עוד שבועיים מועד ב'. בעע שונא תנ"ך!!!!!!!!!! עכשיו מנגן
אח"כ צריך ללמוד למתמטיקה.

elivnat

New member
סיימנו ב12../images/Emo3.gif

מי היה מאמין.. למדנו רק בשעתיים הראשונות תקשורת.. המורה נתן לנו אישור להתחיל לצלםאת הסרט גמר!!! ווויפיייי:):):) בע"ה בחופש חנוכה נתחיל לצלם
שעתיים תושב"ע לא למדנו, עבדנו על השיר שלנו לתחרות... אנחנו שרות את השיר "יום שישי" עם מילים שלנו, אלו המילים: כשאת כאן באולפנית את מבינה כמה טעית זה לא סתם עוד בית ספר, זאת ה-אולפנית! השלישית נכנסות קטנות וחמודות הן וודאי לא מבינות שבסוף יש בגרויות הרביעית מבינה שהיא לא הכי קטנה מאיימת לעזוב מחר לאולפנא פזמון: בשמינית את יודעת... יש תמיד מסיבה.. נשארים כל הלילה.. לעבוד להכתרה... בשמינית את יודעת כל היום זה לסטול חכו שנגיע ונפציץ בגדול.. החמישית מכינה ארוחה מזינה ומשתה נהדר בחודש אדר שוק פורים השנה השישית מכינה הן צריכות לשנורר אז תתחילו להתעורר ועכשיו הודעה: השביעית מגיעה אז בואו נתרחק ניתן להן להתפרק... פזמון... אבל מה עוד נותר...? השנה זה נגמר.. (שכחתי את השורה) לא נהיה פה יותר (את זה אנחנו צורחות) פזמון חוזר... איך
השיר הזה משקף את כל האולפנית.. כל שנה כיתה י' מכינה שוק פורים, כיתה ט' מכינה ארוחת בוקר, כיתה י"א מארגנת מבצע שביעית (ולא, זה לא קשור לשמיטה..
) וי"ב מארגנות הכתרה..

elivnat

New member
ושכחתי

עכשיו אני צריכה ללמוד למבחן בתקשורת שיהיה לי מחר בע"ה ובערב אני יוצאת למסיבת חנוכה/מבצע שביעית..

לא למדנו בכלל ../images/Emo3.gif

הלכנו לשמח חולים בבית לוינשטיין ועוד מעט נראה לי אני אלך להליכה.. יום טוב!

דללה

New member
אני מניחה שאני...

אם להשתחרר ב12:00 במקום ב12:15 נחשב לשבות

לא הלכתי לבי"ס

ולא, לא כי הייתה שביתה, היה לנו דייט מעלף עם העטלף, והפעם בגן הזאולוגי באוניברסיטת ת"א, נתנו להם כל מיני פירות לאכול, וראינו כמה הם אכלו
חזרתי הבייתה ב-2, ולמדתי לאנגלית למחר..

למעלה