יום ד' 11.4.07

יום ד' 11.4.07

לא יאמן איך הזמן טס
אז למי שעוד כאן... יום נעים ומלא חיוכים
ואני סתם משועממת..

../images/Emo122.gif

קמתי בשש.. כי בחמש וחצי לא הצלחתי
אחרי שהלכתי לנמנם ב3 וכמו שחזיתי... היה לי מאווווווווווווווווווווווווווד קשה לקום.. ועד עכשיו העיינים שלי נפוחות כמו.. כמו שימי תבורי.. ובאוטובוס היה אחד ממש מפחיד שנעץ בי מבטים... ואולי אני סתם פרנואידית
אני מקווה שכך..
היום בערב אני אלך עם אמא שלי וחברה לנחם את החברה שסופר עליה כאן ביום ראשון.. ויהיה בסדרנכון?

jenngirl

New member
"אנ'לא מבין מה זה מוכיח../images/Emo82.gif

אנ'לא מצליח אני רק שררררר לך תראי איך אני שררר לך" [נדבקתי לשיר,מה לעשות
] אני עייפה,קמתי מוקדם לעשות מלא סידורים במרכז העיר כדי שאני אגיע הביתה עד שאחותי תבוא[שהיא לא תישאר לבד]. בערב להפגש עם נועיצ ועם עוד חברה כנראה. אני שונאת את הסידורים האלה]; יום טוב לכולם!

K e R e N18

New member
קולולולו../images/Emo70.gifנכנסה המשכורת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

חרא של משכורת..אבל משכורת
עבדתי מ8 וחצי עד 2 וחצי... ומאז כלום
ערב מהנה שיהיה לכם

Bloodless

New member
../images/Emo3.gif

מכירים את זה שיש לכם ציוני זמן מוזרים כשאתם מחכים למשהו? היום באה לי מן יציאה של "יש לי רק עוד יום ראשון אחד עד שאני מתגייסת" (למעשה גם שני, שלישי ורביעי, אבל נו...). יש בזה משהו מעודד, לא?

jenngirl

New member
מה?../images/Emo82.gif

יש לך עוד שני ימי ראשון
ה-15 לאפריל וה-22 לאפריל.

../images/Emo195.gifיום מעולה שקצת נהרס בסוף...

נסעתי אתמול לבית שאן באופן ספונטני לגמרי [למרות שידעתי שמתישהו ברגילה אני בדוק נוסעת לשם]. ההורים שלי נסעו במקרה לכפר תבור אז הם הקפיצו אותי לקומונה. היה ממש כיף- הייתי בקומונה אחרי שלא הייתי שם מספטמבר, ראיתי את החניכים החמודים שלי שלא ראיתי אותם מיוני [!] ואת האחיות המאמצות שלי שלא ראיתי מדצמבר. בדרך הביתה הסתובבתי בלב המפרץ וקניתי לעצמי שטויות [חוטים למידים וספר שירים שהיה במבצע] וספר מתנה לאחותי ליומולדת שהיה לה בדצמבר... באוטובוס המ"פ שלי התקשרה ואמרה שנשרף לנו החדר אוכל בבסיס ובגלל שיש שם אזבסט אי אפשר להיות שם בכלל
. במזל אף אחד לא נפגע. בקיצור שבוע הבא אנחנו מדריכים במחווה אלון אז אנחנו נוסעים לשם מחר כדי להכיר קצת ת'בסיס. ולמ"מ שלי יש יומולדת היום אז דיברתי איתה והיה כיף.

SuGaRBabe1

New member
יום כיפי :)

קמתי היום ברבע ל-7 בבוקר
[זה החלק הלא כיפי] לקחתי אוטובוס מהבית לת"א ומת"א לנס-ציונה לבית של חברה... פגשתי אותה ועוד חברה אחת ונסענו לכיוון אשקלון לאיזה קיבוץ לאסוף עוד חברה שהיה לה יומולדת ביום שני
היינו קצת אצלה בקיבוץ ואז נסענו לאשקלון לאכול ארוחת בוקר באיזה בית קפה חמוד במרינה, ממש על הים... היה נחמד וטעים :) אחר כך הסתובבנו קצת על החוף וישבנו ממש על שפת הים ואספנו צדפים... ממש כמו פעם... ואז כבר נהיה מאוחר אז חברה שלי הקפיצה אותי ואת החברה מנס-ציונה לתחנת רכבת באשקלון ומשם נסענו הביתה. ישבו לידנו חבורה של איזה 10 חיילים צעירים רצח מחיל אוויר, סיימו היום טירונות או קורס או משהו וחפרוווווו בשכללללללל כל הנסיעה! סיוט חיי. ירדתי בעזריאלי והסתובבתי קצת וקניתי תיק מקסטרו :) אחר כך באו לאסוף אותי ונסעתי הביתה. הייתי אמורה להפגש עם חברה אבל בסוף לא, אז תכננתי לישון איזה 3 שעות ככה בפנאן, אבל כל שניה העירו אותי אז יצא לי לישון איזה שעה. עכשיו אני מחכה לחברה שתבוא לאסוף אותי ואז ניסע לפגוש את כל הבנות מהבסיס לכבוד היומולדת של אותה אחת מלמעלה... נקווה שיהיה נחמד. צ'או :) [וואי חפרתי!]

jenngirl

New member
זה לא יפה להגיד צעירים../images/Emo82.gif

זו מילה רגישה כאן.יש כאלה שעדיין לא התגייסו. |אהמ|

למעלה