יום ג' בבית-דני

תגידו לי מתי צצים כל הריקודים

האלה , בחוגים שאני רוקדים לומדים ריקודים אחרים לגמרי הריקוד האחרון שלמדתי הוא וולס בחמש ושלושים

שושנה, וואלס בחמש ושלושים הוא..

ריקוד ישן וכבר לא מלמדים אותו בחוגים הגדולים הרגילים. "מתגעגע" הוא ריקוד חדש של שלמה ממן, והא עובר כעת הרצה בחוגים. תאמיני לי, את לא מפסידה. כמו שכבר אמרתי כאן בכמה הזדמנויות - ממש לא התלהבתי ממנו - ראיתי כבר ריקודים יפים יותר - גם בין החדשים ביותר.

אבישג10

New member
היה חוג מתחילים

העבירה אותו במקום אשר הלה עמנואל המקסימה. לא הייתי באולם של המתחילים, אבל הלה כבר לימדה כמה ריקודים באולם הגדול, והיא מלמדת היטב ובחן רב. בהצלחה גם להלה בחוגה הפרטי...

סליחה בפני כל המפרגנים לאשר אושרי

הייתי באמת בחוג באור יהודה וממש התאכזבתי. אי אפשר למצוא בני זוג. לפעמים יש יותר בנות ולפעמים יש יותר בנים והאמינו לי זה מאוד מתסכל. הוא הרקיד מעגלים רצוף ולאחר מכן זוגות רצוף עד סוף הערב ולא היה זמן מנוחה. מה הבעיה חצי שעה זוגות וחצי שעה מעגלים? ככה נראה לי הכי טוב. עוד בעיה שמשגעת אותי זה הווליום. ממש באמצע שיר פתאום הווליום קופץ ונוצר רעש מחריש אוזניים ושוב צריך לפנות למרקיד ולבקש שינמיך מה קרה לו, הוא חירש? הוא צריך לבד לגשת ולהנמיך. לא נעים להעיר שוב ושוב. יש כמובן גם מחמאות. המקום אור יהודה גדול עם חניה ענקית עם רצפת פרקט. המדריך אשר יודע ללמד בצורה קליטה עם סבלנות וחיוך. עם יכולת ליצור קשר אישי כמעט עם כל הרוקדים. ניכר שמי שמגיע אליו באמת אוהב אותו. לכל אוהבי אשר אושרי לא לכעוס עלי-עשיתי איזון. כתבתי גם את הטוב שם. שבת שלום וליל מנוחה

למעלה