יום "גרוע" במשרד....

sam700

New member
יום "גרוע" במשרד....

נכנסתי למשרדים זועף, משחרר את העניבה ונע קדימה לעבר הדסק. עתנ ואורית ישבו שם מפטפטות בעליזות, הכעס בוער בי, "ענת!" אני שואג, " מיד למשרד עם התיק של היילסייד!", ועובר ביעף לשלוחת המשרדים שלי, ענת נכנסת נסערת כולה, אני מסתובב ומביט בה, נערת הפלא שלי 175 ס"מ של יופי מדהים, שדיה חצי בולטים משמלתה שכה קצרה עד שכשהיא מתיישבת על הכיסא אני רואה שהיא בלי תחתונים. "איך העזת למסור לי נתונים לא מדוייקים!" אני מדבר עכשיו בשקט ארסי, "אבל יוב, אני לא התכוונתי זה היה מלחץ וגם אורית לא ממש עזרה. אורית , תמיד רציתי ללמד אותה לקח על השאפתנות הדורסנית שלה. "טוב עזבי את הניירת פה ושילחי אליי את אורית." אני משחרר כפתור בחולצה ולוגם מהקפה, שלושה ימים של טיסות וטלפונים ועיסקה שנסגרה רע מאוד עשו אותי לאדם לא נעים.. אורית נכנסת, בושם מגרה מציף את המשרד, שתבינו אורית נראית כמו פצצת מין אמיתית, 170 ס"מ עיניים ירוקות/אפורות אף סולד עור בהיר, שיער שחור, שדיים מוצקים וזקופים בגודל מושלם, תחת קטן אגסי משהו. לבושה בגופיה שחורה מבריקה, שימלת מיני כתומה/אדומה ,נעלי עכב ורגליים מיליון דולר.. וכשהיא פותחת את פיה לדבר אני בטוח שנכנסתי לסרט פורנו.. ו...כן, היא הבת של הבוס.... היא עומדת מולי חצופה, מבטה מתגרה משהו, אני ניגש אליה כועס על התחמנות שלה וסותר לה. היא בהלם סוטרת לי חזרה, אני סוטר לה שוב אבל חזק הפעם. היא נבהלת "מי אתה חתיכת מנוול.." "אני הבוס שלך! זונה!. ואת לא תעשי פה מה שאת רוצה!" היא ניגשת לשולחן אני מבין מה הולך לקרות פה ונע מהר לעברה תופס את ידה עם הסרגל לפני שתכה אותי ומנשק אותה חזק. היא מנסה להתנגד, אני סוטר לה שוב, ואומר לה "פעם אחרונה שאומר זאת, תורידי מיד את הגופיה!" היא רועדת מורידה, אני צובט לה חזק בעור מעל השדיים ומושך לה את הפיטמות קדימה חזק.. היא צורחת בשקט, "אני אגיד לאבא אתה תפוטר." "שתקי מפגרת!" פותח את מכנסי, הזיין שלי עומד , מוציא אותו מהתחתון תופס בשערה ומוריד אותה אליו "תמצצי! ודירבאלק לעשותץ משהו כואב אני ארצח אותך!" היא מתחילה למצוץ אני דוחף את ראשה עמוק קדימה.. נאנח , סוף סוף אני מזיין אותה , חודשים שאני מחכה לזה. אני מגביר את הקצב של הזיין שלי היא מנסה להגיד משהו אבל אני כבר רחוק מידי להקשיב לה, והזיין שלי מתפוצץ בתוך פיה... אני מושך אותה מהשערות מעלה, משיכב אותה בתנוחת ר על השולחן שלי , מרים את המיני קורע את התחתון וחודר לה בבת אחת מזיין אותה חזק בלי מעצורים, לוקח מהשולחן את הלוגו של החברה (הוא ממתכת בצורת בננה..) ודוחף לה אותו לתחת היא מייבבת, מנסה להגיד משהו, ואני משתיק אותה ומזיין אותה וגם עם הלוגו.. היא רועדת כולה פעם אחר פעם ואני מכה אותה חזק בטוסיק, שורט אותה בגב, ואחר מושך את שערה אחורה כך שתיצמד חזק לזיין שלי. ואז...... גורמ, חזק מאי פעם שפריץ ארוך לתוך אביונה... אני משאיר את הלוגו נעוץ כולו בתוכה מסובב אותה אליי ומכריח אותה למצוץ לי שוב.. רואה את הדמעות בעיניה.. ולא עוצר עד שגומר שוב בתוך פיה... מעמיד אותה לידי, "מה רצית להגיד?" "שני דברים" היא מייללת " אחד שיערה המזכירה שלך מאחורינו רואה הכל... והשני שהייתי רוצה שתעשה את זה חזק יותר.." אני מסתכל אחורה.. יערה שם על הספה עם היד בתוך איבר מינה.. מזיעה ומתנשפת... אני מתקרב אליה......

bugbuster

New member
כן... ואחרי זה מתפלאים שדאו ג'ונס

מיתרסק. כן, נו בטח, עושים עסקים, מה? פאאקקק. איזה מישרדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה