יום גיבוש

be a bee

New member
יום גיבוש../images/Emo55.gif

היום היה לנו (לשכבה שבנמצאות אני תמי ופלפלת) יום גיבוש ולא למדנו כל היום
. בהתחלה כל כיתה עשתה מופע או ריקוד ואחד הילדים עשה ראפ(
) ואז הלכנו ברגל לפארק קרוב ולכל כיתה היה מדריך שהסביר לנו על הפעילות: התחלקנו לזוגות ועשינו ניווט זאת אומרת נתנו מפה של הפארק והיינו צריכים למצוא תחנות (16) ולסמן אותם בדף של המפה...והם החביאו את התחנות במקומות מאוד מוזרים כמו מתחת לשיח וכאלה...מעייף. אחר-כך ישבו ואכלנו וחילקו אותנות לקבוצות קטנות ועשינו פעיליות אחרות, אנחנו עשינו מרוץ שליחים שכולם נפסלו ואף אחד לא רצה להישתתף,פיצוח קוד שניצחנו מקום ראשון
,קליעה למטרה שהיה הכי מגעיל כי זה היה חצים שמכניסים אותם למשהו כמו טוטו שכל הקבוצה השתמשה באותו אחד (יאק), משיכה בחבל- כל השיכבה(בערך) הבנות נגד הבנים...הבנים ניצחו(חרא) ואחרון היה מין שני קורות עץ ו7 לבנים שצריכים להעביר אותם בתור גשר (הקורות על הלבנים) ואסור לדרוך על הדשא...אז רימינו והעיפו אותנו מהתחרות(
). ואז כולם נחו ואמרו את הזוכים: מקום ראשון-ז'4 מקום שני-ז'3(פלפלת נמצאת שם) מקום שלישי-ז'5(אני נמצאת שם) מקום רביעי-ז'1(תמי נמצאת בו) מקום חמישי-ז'2. חרא....מקום שלישי לא מספיק לי...

be a bee

New member
אמממ....../images/Emo66.gif

הילד שעשה את ה"ראפ" היה מהכיתה שלי
, היו מזה בושות
ואיזה חרא, ז'4 כאלה רמאים (בקליעה למטרה הם לא פגעו ואז הם לקחו את החיצים ותקעו במטרה
, ובמרוץ שליחים הלכנו עם כוסות מים ואסור שהמים ישפכו, ולהם נשפכו רוב המים ואז הם ירקו לתןך הכוס כדי למלא אותה!!!
)
אנחנו היינו צריכים להיות מקום ראשון

פלפלת12

New member
מה קורה פה????????

שלחתי הודעה וזה שלח לי על השם שלך!!!!!!!!!!! ההודעה הקודמת היא שלי

be a bee

New member
נצולו"ש בדיקת חתימה../images/Emo55.gif

סורי מישפוחה שהוצאתי אותך מהחתימה פשוט כל פעם משנים את המישפחה ומוסיפים מישהו ואני צריכה לשנות ואין לי כח..סורי
אבל תמיד תהיו בלב שלי
|לב-בתוכו הרבה אנשים|

be a bee

New member
אני לא כתבתי את ההודעה הזאת!!../images/Emo55.gif

מה קורה פה? ואני מזהירה אותך אל תקחי לעופרי את ה

פלפלת12

New member
לכל מי שקורא את השירשור../images/Emo70.gif

עקב בלגנים גדולים אני כותבת הודעה זו: ההודעה הראשונה-"יום גיבוש" כתבה אביטל
ואת ה-"אמממ...
" כתבתי בכבודי ובעצמי!!! (ההודעה נשמעת מוזר...
)

be a bee

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo3.gif../images/Emo55.gif

לכל מי שלא מבין: עליזה-המורה שלי אוכלת נרות-יש לה איזה קסם (היא אוהבת קסמים) שהיא מדליקה נר, אז אומרת שהיא רעבה ואוכלת את הנר...מרתק

בייגעלי

New member
איזה מאגניףףףףף

לי יש מחר יום גיבוש והכנתי את העוגה הכי מופלאה בעולם ואת השלטים הכי מושקעים בעולם... אני אבקש מחברה שלי לסרוק ואני אתן לכם את זה פה...{למרות שהיום גיבוש שלכם לא נשמע משו} לנו יש בפארק אפק...

חןשסק

New member
יאאא חחח../images/Emo42.gif

אני זוכרת שלנו עשו דברים כאלה.... האמת, שעשו לנו אחד גם שנה שעברה (תבינו- כיתה י') אבל היה מזה כיף
לא נורא בובה, מקום שלישי זה גם טוב!

Miss Pigmelion

New member
יאאאא...זה נשמע כיף.../images/Emo76.gif

לנו עשו ביום חמישי לפני שבוע לככככל הבצפר יום כיף בחופויתקין, זו בריכה כזאת, והיה דווקא כיף.

למעלה