יום גיבוש+ועידה

tooly111

New member
אני מגיע!

וכבר אמרתי את זה בעבר - אני מתמודד להנהגה.

masha1992

New member
../images/Emo13.gif אפשר להביא אנשים חדשים

לועידה? אני מתכוונת, לא יהיה להם משעמם שם וכאלה? כי יש לי פה בחורה שמעוניינת, ולא יכולה לבוא ליום גיבוש. אבל לוועידה בת"א כנראה כן.
אתם יכולים להביא לי במסר\אימילל [[email protected]] את הפרטים של סניף ת"א?

ל שכזו

New member
רגע, אז מה נסגר בסוף?

אנחנו צריכים לדעת מי מתמודד פחות או יותר. אתה מגיע בטוח? ואגב, כל מי שרוצה מוזמן להתמודד. זה לא שבאמת יש נציג אחד מכל סניף..

sad b u t true

New member
אני באה!

ומתמודדת להנהגה (אוריה התקפל P: ) רק הפעם בבקשה אל תפשלו כמו פעם קודמת, צריך מתמודדת מאזור צפון!

ל שכזו

New member
היי, זה לא סותר! ../images/Emo13.gif

אפילו אם אוריה יחליט להתמודד, כל מי שמעוניין להיות בהנהגה יכול. מהסניף שלנו יש לא מעט מתמודדים, ממודיעין יש שניים, וככל הנראה יהיו 3-4 שלא ייבחרו. זה לא ביג דיל, כי כולנו יודעים לקחת את זה ברוח טובה. גם חבל אם אוריה לא מתמודד רק כי הוא לא יכול להגיע או בגלל שאת רוצה, וגם חבל שאת לא תתמודדי אם אוריה רוצה. לכל אחד יש מה לתרום ואיך לעזור, וגם אם ההצבעה קובעת שלא תהיו בהנהגה, כל מי שרוצה מוזמנת לבוא לישיבות. חוצמזה, עדיף שיהיה לכם יו"ר סניף פעיל שיעשה המון גיוסים ויחיה את סניף צפון, ולשניכם יש את הפוטנציאל להיות הבנאדם שיצליח לעשות את זה. ונראה לי שזה משהו שעדיף לעשות בלי הנהגה על הראש.

tooly111

New member
אוריה לא מתמודד כי אוריה לא יכול להתמודד.

לאוריה אין זמן בחודש הקרוב למרצ בכלל, לצערו. בכל מקרה, לירון, מה עם מה שאמרת לי על זה שצריך שיכנסו להנהגה לפחות נציג אחד מכל סניף? זה יקרה? אני לא אהיה שם, אבל אני באמת מבקש שזה יקרה, זה פשוט נראה לי יותר חשוב מאשר שיהיו 2-3 מאותו סניף ויהיו סניפים שלא מיוצגים בהנהגה בכלל.

ל שכזו

New member
זה לא ממש ככה,

ההנהגה אחראית לפעולות של כלל הנוער, זה לא שצריך ייצוג סניפי. בשביל זה יש יו"רים
חשבתי שכדאי שיהיה מישהו מכל סניף כי הנוער במצב שהוא מאוד זקוק לגיוסים, ואין כמו ישיבות הנהגה כדי לעורר את המוטיבצייה והמצברוח לצאת לפעילויות שטח. צריך להיות קשר עם היו"רים באופן כללי כמובן, אבל זה לא שההנהגה דנה בפעילויות סניפיות ושחייבים מישהו מכל סניף. בעיניי זה חשוב כדי לדעת באופן קבוע שכל הסניפים חיים, או משהו כזה. אם ה2-3 מאותו סניף יהיו מאוד פעילים ויעילים, הם בהחלט עדיפים על 1 מסניף שאין לו ייצוג. וכמו שאמרתי לך כבר בטלפון, גם אם לא ייבחר נציג מכל סניף נדאג להזמין את המועמדים שרצו להיות בהנהגה לישיבות הרלבנטיות, ואני גם אגיד בוועידה שהם מוזמנים לבוא לישיבות ולתרום כרצונם.

I Me Mine

New member
ממ.

"אין כמו ישיבות הנהגה כדי לעורר את המוטיבצייה והמצברוח לצאת לפעילויות שטח"? אני אשתוק עכשיו

ל שכזו

New member
../images/Emo3.gif

אף אחד לא היה עושה משהו אם לא היינו נפגשים באופן שבועי כדי לשאול "מה עושים השבוע". (האמת שהגבתי לך על זה רק כדי לראות אם החלפת את החתימה שוב, ומה השלב הבא אחרי ה"מידעלע"
)

למעלה