יום גיבוש+ועידה

hushhash

New member
יום גיבוש+ועידה

ביום ראשון הקרוב (זה יוצא ה-6.5) תתקיים ועידת נוער מרצ, בשעה 17:00 בבית הקיבוץ הארצי בת"א ברחוב לאונרדו דה-וינצ'י 13 מצורפת חוקת הנוער למקרה שמישהו ירצה להציע שינויים (במקרה כזה, רצוי להודיע מראש לאחד מחברי ההנהגה או לרתם). בנוסף, מי שמעוניין להציע את מועמדותו להנהגת הנוער הבאה, נא להודיע במסר\אימייל\טלפון\כל דרך אחרת שתמצאו לנכון. לפני הועידה תהיה פעילות גיבוש ביפו, כולל סיור קצר ביפו העתיקה ושייט בנמל. מחיר השייט 15 ₪ לאדם. המפגש יהיה בשעה שתיים בכיכר השעון ברחוב יפת ההגעה
עולים על קו 10 מרכבת צפון(יוצא כל חצי שעה-אז לעלות על הקו של 13:30) או
על קו 46 מתחנה מרכזית(יוצא כל עשר דקות) ויורדים ברחוב יפת, ליד יפת 20 מתחנת האוטובוס פשוט הולכים אחורה לתחילת הרחוב. אתם תראו מגדל גבוה עם שעון בתחילת הרחוב, ולידו ניפגש.
נו, מי מגיע?

I Me Mine

New member
אני../images/Emo45.gif

אם אני אבריא עד אז, אני אבוא. כרגע אני לא מראה סימנים של החלמה, אבל נראה. אה, ומי נוסע בקו 10 ליפו?

I Me Mine

New member
אה, ועוד משהו.

אני רוצה גם להתמודד להנהגה, אם אני לא אגיע אני מאוד מאוד אעריך אם מישהו אחר יוכל להציג את מועמדותי

ל שכזו

New member
אם את רוצה לי אין בעייה ../images/Emo140.gif

אבל תבריאי כבר, נו!
גם יהיה כיף וחבל שתפסידי. ובכלזאת עדיף שכל אחד ייצג את עצמו..

masha1992

New member
אני מעוניינת להציע את מועמדותי

הודעתי על זה כבר אבל אני בספק אם זה הגיע. מה צריך להכין לבחירות? |פאניקה|. נמ.. טוב, אז כנראה שאני ואחי נגיע, אבל זה עדיין לא בטוח.

ל שכזו

New member
בלי פאניקה! ../images/Emo13.gif

תכיני משהו קטן להגיד, על מה יהיה לך לתרום ולמה את רוצה להיות בהנהגה, וכל מיני כאלה. זה בכלל לא קטע מלחיץ. אני גם אוסיף אותך למסנג'ר (מצטערת שלא עשיתי את זה עד עכשיו, אני נטולת זמן לחלוטין
), ואת מוזמנת להתייעץ איתי על כל דבר. את גם יכולה לדבר עם בת-אור לדעתי.

masha1992

New member
בקשר לפאניקה ../images/Emo9.gif

ברור, בת-אור אמרה שתוכל לעזור לי, אבל כרגע אני לא תופסת אותה, ומאיה עזרה לי בזה גם, ובתכל'ס אני כבר מוכנה [נו בערך]. תודה רבה בכל מקרה, אם תיהיה בעיה אני אפנה אלייך [ אם זה בסדר].
אז רגע, צריך לשאת איזה נאום או משהו?
אם כן - הוא אמור ליהיות קצר ממש ממש או קצר קצת?

ל שכזו

New member
הוא אמור להיות באורך של מה שיש לך להגיד ../images/Emo3.gif

אל תשכחי שאנחנו כולה 20-30 אנשים, רובנו מכירים אותך, ואין לך שום סיבה לפחד (אפילו אם ישאלו שאלות
) ושוב, את מוזמנת לפנות אליי\למאיה\למי שבא לך, כולם ישמחו לעזור לך.

masha1992

New member
ואם נגיד

יש לי הרבה דברים להגיד? זה ייקח אולי 10 דקות
זה בסדר? אני יודעת ש[הרוב] מכירים אותי, אבל עדיין, אני רוצה לדבר על הפרוייקטים וכאלה דברים, ויש די הרבה XD |אני לא לחוצה, אני לא לחוצה, אני לא לחוצה|.

ל שכזו

New member
אינבעייה, כמה זמן שתצטרכי.

זה ממש כיף לראות כמה את משקיעה בזה ורצינית לגבי זה
את באמת תוכלי לתרום לנו הרבה.

omer142

New member
אני בא! ../images/Emo45.gif

ואני גם מעוניין להציע מועמדות... אני חושב שצריך קצת להסביר על ההנהגה ולפרט מה תפקיד זה דורש מכל חבר בהנהגה...

תמיר1991

New member
התכוונתי בעיקר לשורות 2-3.

ולשאלתך, אני לא תומך בסרבנות, אך גם איני מתנגד לה... תמיר.

ערב רב

New member
זו כמובן תעמולה שקרית. הסהר האדום בשטחים

משמש כחיל הרפואה של ארגוני הטרור, ולמעשה גם יותר מכך, נתפסו אמבולנסים שהבריחו אמל"ח.

למעלה