יום גדול לשלמור

mogli*)

New member
יום גדול לשלמור

היום זה יום גדול לשלמור אבנון עמיחי ולביצת הפרסום הישראלית בכלל. הם קיבלו את תקציב המכרז הבינלאומי של סיטי בנק. בהיקף של 100 מילין דולר!. זה יותר ממכפיל את גודל התקציב שמטופל במשרדם והופך אותם למשרד הגדול בארץ. ומעבר להיבט התחרותי זה כבוד גדול שפרסומאינו יכולים לעמוד בדרישות המקצועיות הבינלאומיות ואף לגבור על משרדים מהוללים כמו יאנג אנד רובקאם לונדון. תנו לי לנחש איך הפרסומת של הבנק תראה: יבחרו צבע אחד נגיד כחול ופונט מיוחד והם ולוו באדיקות את המסרים שיכללו בעיקר משפטים שמאלצים בסגנון ``תחלום את ההווה`` ``העתיד שלך מתחיל מהיום`` סתם סתם :)) שאפו וזהו

tvguy

New member
שיטת ה lifestyle

אין מה לעשות שיטה זו, הוכחה בזמן האחרון כממצבת ויעילה. בכל הפרסומות של אורנג`... סליחה orange לא מראים טלפון סלולרי סרטוני התדמית של החדרות המותגים, משדרים לך אווירה מסויימת, למשל משפחתית. הסרטונים בהמשך כמו למשל הפרסומת עם הרכב, אמורים להעביר לך את הרגשת השליטה. שלמור אבנון עמיחי אימצו את שיטת ה lifestile בעוד כמה פרוייקטים חלקם שעלו כבר וחלקם עדיין בשלבי ביצוע בצורה מעוררת התפעלות. ובקשר ל citibank להערכתי הצנועה, האינטרנט יתן להם את התוצאות האפקטיביות ביותר ובפחות עלות אם רק הם יעבדו ממוקד וחכם.

mogli*)

New member
מספר בעיות

בעקרון אני מסכים איתך מאוד ותומך מאד בתרבות הברנדינג והמקצועיות שאורנג` ושלמור הובילו, אבל יש מספר כשלים: קודם כל הרשה לי לתקן אותך - את הפרסומת של נהג המרוצים לא שלמור עשו אלא ראובני. וזה רק קצה הסיפור: רבעון קודם אורנג` היו על הפנים מבחינת מכירות וקצב הצטרפות ואז הוחלט שם על הכנסת משרד פרסום חדש וחלוקת התקציב. ראובני קיבלו חצי והם התחילו לעשות דברים ששלמור הפלצנים ממש מפחדים מהם כמו לדוגמא מלחמת המחירים ``המחיר הזול ביותר לדקת זמן אוויר``. אם היית שואל את שלמור הם היו אומרים לך לא להעיז שזה מנמיך את המותג ומוזיל אותי, ככה לדבר על מחיר זול. אבל מה לעשות שראובני מוכיחים את עצמם והרבעון האחרון שבהם ראובני היה דומיננטי היה שיא אצלם מבחינת קצב גיוס מינויים. וכבר היום הם הגיעו ליעד שהם הציבו להם עד סוף השנה. אני לא אומר שהגישה של שלמור לא נכונה, להיפך. מלחמת המחירים שראובני הובילו הצליחה רק בזכות עבודת הבידול והמיצוב האיכותי ששלמור הקנו לאורנג` בצורה נהדרת. וכך כל אחד בישראל הרגיש שהוא יכול לקנות בזול מוצר איכותי. להבדיל מלקנות בזול מוצר זול ונחות.

למעלה