יום גדול לפרסים

Davitak

New member
יום גדול לפרסים

הוכח בבית משפט עם פלומבה, בהרכב של גבר ושתי נשים, שהגבר הפרסי יכול להיות חרמן גם בגיל שישים פלוס.

יום עצוב לפרסים

שיקיר העדה התגלה כסוטה מין והגרוע מכל שאלו שיצקו מים על ידיו ידעו ושתקו

פרויז1

New member
יום גדול לפרסים :

מעכשיו תדע כל בת עבריה, מאיזה חומר קורצו הגברים הפרסיים.סליחה! הגברים הַיַזדים!!! אז : יום גדול ליזדים. וזה בכלל, גבר ללא שערות מכורזלות מתנופפות בפראות והשפם הגברי מזרחי, וארשת הפנים הזועמות עם זיפי זקן קצרצרים חודרים באון ובשאון אל חלל האויר העוטה את פניו. רוצים מהדורה יותר סקסיצטית ? אה? הנה כמה שירים שנושאם : "פראי": 1. הזמרת הומיירה 2. הזמר ויגן - מלך הפופ באירן ומחוללו בשנות ה- 50 3. ומשיב הנפש : עלירזה אפתחארי : - והנה המקבץ כולו : שבת שלום !

gamari

New member
קצב יקיר העדה ?

אבל לצערנו העדה לא יקירה שלו... ממקור ראשון, , לפני מס' שנים הוא נשאל " משה, מדוע אינך תורם רבות לקידום העם הפרסי בישראל ? " והוא ענה : "הפרסים לא מעניינים אותי, כולם יהודים וישראלים בעיניי..." בחיי..

Davitak

New member
הוא כן קידם פרסים

את עצמו ובני משפחתו, וגם כמה מפעילי קזינואים ואנשים מאותו איזור דימדומים.

פרויז1

New member
אתה טועה ! מאז תקרית האותיות "א" "ז" ואחרות

אני הולך ברחוב כמו טווס!
כי רק בזכותו - ואין שני לו ואין לו תקדים בתקופת המדינה - שגבר פרסי הביא לידיעת כל בת עבריה את היכולות הבלתי נילאות של הגבר הפרסי. מה אתם מדברים? תעשו לי טובה !

פרויז1

New member
לא נתפוש אדם בצערו.

הוא עוד עלול לשים קץ לחייו. רעייתו, ילדיו, נכדיו ואחרים אין להם חלק בדברים! ערב טוב !

פרויז1

New member
כדאי שנסתפק בדבריהם המשותפים של הנשיא פרס ו

וראש הממשלה ביבי : זהו יום עצוב למדינת ישראל ולאזרחיה - משהו כזה. שוב ערב טוב ! הלכתי.

SAAM1

New member
רגע

קצב פרסי? במשך שנים לא הזכיר זאות עכשיו ממוטב שלא יזכיר זאות שנה טובה ויום נעים

למעלה