יום גדול היום...

t@gel

New member
יום גדול היום...

בוקר אור לכם.... אני ממש עייפה, אז אכתוב בקצרה... יום גדול ממתין לי היום...אני הולכת לדבר עם הפסיכיאטרית... כן כן, לא סיפרתי, אבל חזרתי למחלקה הסגורה... היום אני יושבת לשיחה רצינית... כבר לא מתחמקים...חייבים לדבר... אז אני סגרתי כבר 24 שעות ערה...אבל לא מול המסך, כי אני כאן רק מארבע אחה``צ אתמול.... אני די מסטולה...ואולי לא אכנס היום יותר, כי בערב, בא אלי ידיד שמזמן לא ראיתי... אני כבר אעדכן אתכם שיהיה לכם יום מוצלח... היו חזקים והמון כוח אוהבת, גולי

בבר

New member
תהיי חזקה

ותחזיקי מעמד מתוקה ושיהיה לך יום קסום ויפיפה ותפתחי את החלון שתכנס קצת שמש ושקרניה יחממו את ליבך קצת. חיבוקים, אני.

תרנגולת

New member
}{

תגידי חומד.. את כועסת עלי? את לא מגיבה באיי סי.. ו.. ממ.. מזמן לא שמעתי ממך. שיהיה לך יום נעים יקירה. --<-{@

תגל...לא מקובל!

ככה בורחת ממני מה את חושבת שיש לי כוח לרדוף אחרייך עם החלוק הלבן שלי והכותונת ביד..? זה קשה.. סתאאאאאאם תגל חולה עלייך וכל מי שלא תגל אוהב גם אותכם באשר אתם.. ליטון >ברגע של חיבה< :)

תגלי חמודה

המון בהצלחה היום, זה יהיה לא יום קל, זה בטוח, אבל מקווה שזאת התחלה בריאה יותר. חשוב לדבר, הכי חשוב, להוציא, כן גם את צריכה לעשות את זה לפעמים. אז המון הצלחה, אני לא אגיד לך להיות חזקה, כי מותר גם לחזקים להשבר לפעמים. אוהבת המון וכאן בשבילך חיבוק ענקי ענקי. ניב

תגלי

מקווה שהשיחה עברה בשלום. אני באמת חושבת שאת בדרך הנכונה. נכון, חייבים לדבר, או לכתוב ולהביא, כל דבר. העיקר להוציא מבפנים. וקחי לך את הזמן, לאט לאט. אף אחד לא רודף אחרייך, אבל מה שחשוב זו ההתמדה. ואת יודעת, אם קשה, נאחס, או סתם בא לך לשתף.... אנחנו פה. אוהבים אותך ומעריצים אותך על מי שהינך. ובינהם גם אני הקטנה-גדולה אוהבת הפרה מאיה חיבוק גדול ונשיקה פרתית מממווווואה.

למעלה