יום בטבע

biingo

New member
יום בטבע

השמש זורחת רותחת באמצעו של יום ברחתי לי מהמשפחה המייגעת לברוח מההוא עשה לי והפצע הזה כואב לי היום בא לי ללכת להנות מהחום מהאדמה מההליכה להתענג על החופש הגדול אני אלך כמה קילומטר בחרתי את מסלול נחל עמוד יום קיץ חם השמש כמו שאני רוצה הנוף כמו שאני רוצה כל גווני הירוק האלון והאלה התאנה והרימון הפטל הקוצני ואני במורד הנחל מתענג כמו ילד על ההליכה לעשות מסלול קראנו לזה ואז אני מאזין לצלילי הציפורים לבריזה הנושבת החום כבר חודר לעצמותיי ואני מתענג על החום בולע שלוק מים ממשיך בהליכ שומע קולות חלשים של מים זורמים מתחזקים הקולות ואני מתקרב ומתקרב אל עבר הבעבוע ומתחת לעץ התאנה משפחה מרגיזה צעקנית השתלטו על המים אני מחליט לא כאן אני מחפש שקט לא!!? מחפש מקום אחר מתקדם מעט בכיוון הזרימה הפטל יוצר מערה אני מחליט כאן בפנים בתוך הנחל אמצא לי את השקט מתכופף אין כאן אף אחד למעט בריכת מים פרטית בריכה רק שלי מים קרים מתוקים מה שחיפשתי משהו מרענן אני מוריד את החולצה המכנס התחתונים עירום כאדם וחווה מאושר קופץ למים ואז לפתע אני מביט לצידי על סלע שוכבת לה בשקט בשקט איך לא שמתי לב וואלה אני מבוייש חווה עירומה כחווה מחייכת לעברי ואני לא יודע את עצמי מרוב בושה אני חושב היא ראתה אותי ושכבה לה בשקט והיא כלל לא נבוכה גופה השחום כולו מבליטים את שני השדיים הלבנים המדהימים "אני מפריע לך אני שואל?" "ממש לא" היא עונה לי בפשטות עם חיוך שובה לב "אבל חדרתי לפרטיות שלך בלי כוונה לא ראיתי שאת כאן" "אני יודעת - ראיתי אותך ואהבתי את תחושת החופש הזועקת ממך" היא ממשיכה ולא מזיזה עצמה כלל כאילו אין בעיה בזה שאני מביט בשדיה בצמא שיש לי למים "מאיפה את " אני שואל קצת מנסה לעבור לנושא שיכסה על הנבוכות שלי "מתל אביב - כלומר לומדת משפטים בתל אביב וגרה שם בדירה שכורה" "ומה את עושה כאן ?" אני מסתקרן "הייתי מוכרחה לברוח מהקצב העצבני של העיר הרועשת וחיפשתי פינה שקטה" וככה ממשיכים ואני בתוך המים ומתלבט אם לצאת קצת נבוך מזה שהיא תראה את הזין שלי אז אני יוצא לאט לאט מכסה קצת את הזין והיא אומרת " אין לך מה להתבייש רק שנינו כאן" והבטן שלי מפרפרת מה"שנינו" שהיא אומרת אני עוד לא מכיר אותה וכבר היא משלבת אותי במשפטים שלה יחד איתה " שב פה לידי" היא אומרת "יש כאן מקום קצת צפוף מבין את האוירה ואת ההפתעה אני ניגש ויושב לצידה קולה כל כך נעים והיא מספרת כמה היא מעוייפת מהעבודה מתל אביב מהרעש התל אביבי מהלימודים מהריצה המטורפת "אבל" היא ממשיכה " זה לא אומר שאני לא צמאה למגע אנושי" היא מחייכת לעברי ואני נוגע בידה במגע מלטף והיא מתענגת ומלטפת את כף רגלי "אתה יודע שהחום שעובר מגוף לגוף כל כך מרגיע את הנשמה" היא מדקלמת לי את משנתה הפילוסופית וכובשת אותי " את ממש צודקת" אני אומר לה " ואת יודעת שאת מקסימה" אני שואל אותה והיא מחייכת בטיפת הנאה עצמית היא זזה טיפה אחורה ומסמנת לי לשכב לצידה אני שוכב והיא מתהפכת לשכב על הבטן אני מושיט ידי ומלטפה בשערות ובגב והחיוך שלה מסמל לי שהיא מתענגת "אתה כל כך חמוד היא אומרת- איך אני שמחה שפגשתי אותך כאן - זה פשוט השלמה לטיול משגע שעשיתי כאן לבריחה שלי מהכל" "את פשוט קוראת את מחשבותיי" וכך אנחנו ממשיכים מתלטפים מענגים כל הזמן שבעולם היא רוצה להרגיש אותי מאחורה היא אומרת ונשכבת על הצד שני ידיי בשני שדיה הזין באחוריה ויד אחת יורדת אט אט אל עבר הכוס שלה מלטף את הבטן משחק עם פיטמה היא מתחממת מתאנחת קלות היד יורדת אל מסביב לבית הדגדגן יער נפלא כן היא מאשרת היא השתמשה במרכך האצבע חודרת הרטיבות מענגת מלקק את אוזנה ומניע את האצבע במקומו נכנס ויוצא מאחורה תחושה מושלמת שלה ושלי וממשיכים עד הזיון המושלם

יחפון

New member
אוחחחחח כמה נפלא...

ועוד שניכם יחפים כמו שאני אוהב... משגע!!!

למעלה